Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paxirasol

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
Szó szerint a fél glóbusz ismeri, de a Despacito klipjének nem is olyan rejtett utalásait valószínűleg kevesen fedezték fel. Most lerántjuk a leplet!..
chillag Fehér Ingesek 2017.08.06 15:36:04
A balatoni nyaralóknak van egy sajátos fajtája: a Fehér Ingesek. Ők azok az emberek, akik a part menti, olajszagú halbüfébe is úgy mennek, hogy felvesznek egy vasalt fehér inget. Általában vastag anyagú, hosszú ujjú példányt. Eleve nem értem, hogy amikor otthon állnak a szekrényük (gardróbtermük?)…..
paxirasol 2017.08.07 08:12:34
@kvadrillio: bakker... :(
A Verge írja, hogy a hacker nem hazudott, és elérhető a Trónok harca hetedik évadának vasárnap bemutatásra kerülő negyedik epizódja. Egyelőre nem tudni, hova töltötték fel a cuccot, így azt sem tudni, milyen minőségű, hogy a végleges verzióról van-e szó vagy olyanról, amiben a Fal egy zöld háttér…..
Aki véletlenül feltévedt már egy szexuális segédeszközöket áruló webshopba, az tudja, a választék meglehetősen nagy. Dildók, golyók, péniszpumpák és mandzsetták, gyűrűk, különleges bugyik, síkosítók, szexhinták és így tovább. Nem volt ez mindig így, bő száz éve egészen másképp nézett ki a szexuális…..
paxirasol 2017.08.02 14:01:45
A Vernee Thor E okostelefon 50000 forintért a tiéd lehet. Nem, ez nem elírás, valóban ilyen kevés petákért beújíthatsz, egy csúcskategóriás, androidos készüléket. Igaz, ajándék lónak nem illik a fogát méregetni, azért nézzük csak meg közelebbről mit is kapsz a pénzedért, ha erre a kütyüre…..
paxirasol 2017.08.02 13:51:23
A remény rabjai Shawshank Redemption 1994 „Az emberek egy nagyon fura fickónak tartanak.  Pedig nem vagyok. Ugyanúgy van szívem, mint minden kis kölyöknek. Egy befőttes üvegben. Az asztalomon.” Nehéz nem mosolyogni a rémisztgetés királyának eme okfejtésén. Mert lehet akármekkora horrorkirály és…..
Igen, az ATV megszünteti a Henrik angyalai című szórakoztató műsort, mivel inkább annak a Hajdú Péternek akar több műsoridőt adni, akit Havas nem is olyan régen rossz riporternek nevezett - értesült a 24.hu. Havas marad a csatornánál, ahol a közéleti és politikai műsoraira továbbra is számítanak, de…..
paxirasol 2017.07.27 09:47:25
Portfóliót bővít Magyarországon a Viacom médiacég, aminek részeként megszűnik jelenlegi formájában az egyik legrégebb óta futó magyar zenecsatorna, a Viva TV. A Viva helyett a zenei kínálat átköltözik az MTV hazai kiadására, aminek megnövelik a zenei tartalmát,.ezzel több teret adva a magyar…..
paxirasol 2017.07.26 18:31:23
Tombol a kánikula, itt a strandok főszezonja. Én is strandos posztot hoztam: 8, különleges és izgalmas aquaparkot. Néhányat nem csak nyáron lehet kipróbálni.  Az edmontoni World Waterpark a világ második legnagyobb beltéri aquaparkja (az elsőre még visszatérek később). Területe 20 903 négyzetméter,…..
John Bernecker kaszkadőr szerdán, The Walking Dead georgiai forgatásán szenvedett súlyos sérüléseket, amikor tíz méter magasból zuhant a betonra, ráadásul fejjel. A Variety pénteken írta meg: Bernecker később belehalt a sérüléseibe. A kaszkadőrt a baleset után helikopterrel az Atlanta Medical…..
paxirasol 2017.07.14 23:25:46
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
paxirasol 2017.07.12 10:36:52
paxirasol 2017.07.12 10:33:03
1897-ben New Orleans vezetősége kijelölt egy 38 háztömbből álló városrészt a bordélyházak számára, ahol legalizálták az (egyébként illegális) prostitúciót. A Storyville néven futó piroslámpás negyed hamarosan a bűn és fertő szinonimájává vált a városban, és Amerika…..
paxirasol 2015.01.11 11:13:39
Péter nem érti, hogyan lehet a Vatera akkora tapló, hogy a meghiúsult vásárlások után kivetett párszáz forintos jutalékot azelőtt kiadja behajtásra, hogy felfogná, hogy nem volt biznisz: Elég régóta (még bőven az Allegroup idők előtt) regisztrált tagja vagyok a Vaterának,…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Vöröshajú lányok Amy Prause 2012.10.06 12:21:00
..
paxirasol 2012.10.06 22:05:54
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..