Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merilia

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim,blogomat az eddigi bejegyzésekkel együtt a merilia.blogspot.com-ra költöztettem, ezentúl ott várlak Benneteket szeretettel!:-)Üdvözlettel:Tina(Ez a blog kb. egy hónap múlva törlésre is kerül.)..
http://babafalva.hu/wordpress/?page_id=79..
Több évvel ezelőtti történetet igyekszem felidézni, így talán nem lesz olyan részletes, mint az eddigiek, de mindenképpen tanulságos és emlékezetes esetem volt, így mindenképpen ide kívánkozik.Páciensem 4 éve, a várandóssága 5.hónapjában fordult hozzám, a terhességi…..
Gyakran előjön egy-egy oldási téma kapcsán a páciens születésének pillanata, ami akkor és ott valamiért komoly traumát okozott a számára és aminek a lenyomatát a mai napig hurcolja magával. Lehet ez például magazatvíz-nyelés, köldökzsinór a nyakra tekeredve, az anya…..
Múlt heti vendégem egy negyven körüli zenészember volt. (Hát igen, művész. Vagyis egy "lelkizős", nyitott, érzékeny férfi.) Több problémával érkezett, elsődleges gondja, hogy pár éve elvált, otthagyva az anyjuknál a két kamaszodó gyermekét, új kapcsolatában pedig…..
Egy, a koránál jóval fiatalabbnak látszó kétgyermekes családanya volt a vendégem. A problémája egyszerű volt és egyértelmű: nem kívánja a férjével (és egyáltalán) a szexualitást, nincs bene vágy, ilyen jellegű álmai sincsenek, sőt, kifejezetten bűnnek éli meg minden…..
Az erősen spirituális beállítottságú, légiesen nőies 26 éves lány első olyan párkapcsolatában él, amelyben a Kedvesével egy fedél alatt laknak. A lány eddig mindig egyedül élt és - bár sok "nőies" hobbija van, imád például főzni és lakberendezni - valahogy félt…..
Éppen egy évvel ezelőtt járt nálam az a lány utolára, aki ma jött újra oldásra. 30 éves, közvetlen, intelligens, mosolygós. Még le sem ültünk, meg sem tudtam kérdezni, mi történt vele tavaly óta, már mondta is: "Te, legutóbb csodát tettél!" Elmosolyodtam, hiszen…..
Amikor a kineziológia tanárom több mint 10 év tapasztalattal könyvet írt a One Brain módszerről, tele saját esetekkel, nagyon csodálkoztam azon, vajon hogyhogy csak most?? "Hát, én tuti, hogy mindent rögtön le fogok jegyezni", ígértem meg akkor magamnak - ez aztán persze…..