Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HUNlac

6 bejegyzést írt és 348 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álláshirdetések tucatjai kérik a kitűnő kommunikációs készséget, néha úgy érzem, hogy csak divatból, mert a hirdetők sem tudják pontosan megfogalmazni, mit is értenek ezalatt. Emellett a legtöbb álláspályázatban benne van hogy „kitűnő kommunikációs készséggel…..
HUNlac 2014.01.28 17:02:48
@jobangel: Gratulálok!:)
Az előző posztban a cégek kommunikációjával foglalkoztam, és találtam egy igen rossz példát is, amin keresztül megmutathatom, miért nem jó általánosságokba burkolózni. (Több hirdetést jelöltem meg erre magamnak, de ez lett a "tuti" - mert ez az a munkakör, ahol a lehető…..
Mint falat kenyér, úgy hiányzott már a jobbos médiának egy jófajta MSZP-s botrány. A szobordöntés meg a bajai videó is csúcsra volt járatva, így készüljünk fel a mindenre ... Ugyanezek az emberek akadtak ki teljesen Kövér László "köteles" beszédén, a szemét szocik…..
aeon flux oscar-jelöltek 2013 2014.01.16 14:10:00
És itt van a jelöltek névsora. A 12 Years a Slave jóval gyengébben szerepelt a vártnál, a Dallas Buyers Club, és főleg az American Hustle viszont sokkal jobban. Ez utóbbi SOKKAL jobban. További olvasnivaló: A kritikusok díjazottjai, Golden Globe, szakmai jelölések LEGJOBB…..
Továbbra is a szín tiszta Ökörhuggyozás Simon viszi a show felét azzal, hogy hülyét csinál magából és másokból. A magánzárka alatt rájött, hogy egyedül nem tudja végig tolni ezt a búcsús kocsit. Ezért, hogy a kis háreme érezze a törődést, úgy döntött, megmasszírozza a…..
HUNlac 2014.01.28 16:25:12
@ő-szinte: kitépem a D-betűt a billentyűzetedből!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
VV Aurelio, a ValóVilág 6 egyik lakója csúnyán félrevezetett mindenkit, csúnyábban szólva hazudott, amit pont tőle nem vártunk volna.   Caversaccio Aurelio Onorato sosem focizott az MLSZ második ligájában.         Az külön szép, hogy a…..
HUNlac 2014.01.28 16:22:39
@luisenrique: A megyei másodosztály nem egyenértékű az MBII-vel!
Rezignáltan vettem tudomásul, hogy 2014. január 12-én elstartolt a Való Világ 6. szériája. Ezzel pedig megkezdődött az össznépi agymosás egy újabb fejezete. Mostantól kezdve újra szájtátva, kocsányon lógó szemekkel kukkolhatják a nézők, mint éldegélnek nagy semmittevésben…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket! " (Afterforever)..
1. Itt a nyár, a srácod erre vár! Alig bír már magával. A kacsás vízipisztoly már a kézben, de nincs hol pancsolni. Strandra kéne menni, de túlzsúfoltak, meg amúgy sincs rá időd, ezért azon töprengsz, bárcsak lenne egy Megane-od, aminek a csomagtartóját felnyitva EZ vár!…..
...aztán átértékeled az életed!:) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
HUNlac 2013.05.13 20:21:11
@eisbaren: ezt én is így gondolom, és 2.87 a továbbjutás oddsa
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! „A dolgok a legritkább esetben alakulnak úgy, ahogy az ember elképzeli...” (FEDex)..
HUNlac 2013.05.11 10:43:53
@kadet93: Szia! Egy profi ma azt mondta X-el a Bayern. Látom az avatarod, ezért megkérdezném mi a véleményed, illetve tudsz-e egy bajor kezdőt mondani!:)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig…..
HUNlac 2013.05.10 17:31:53
@vécés jóska: Lehet érdemes lenne 5/3-ban nagy oddsú teniszeket rakni;)
HUNlac 2013.05.10 19:59:45
@crybaby89: ez gyönyörű! Taníts mester!:) 165k...fel ne rakd, most pihenj kicsit!:)
Lehet-e annál nagyobb élmény a világon, mint a több millió évvel ezelőtt keletkezett furcsa alakzatú, a helyiek által „tündérkéménynek” nevezett vulkanikus hegyek között hőlégballonról csodálni a napfelkeltét Kappadókiában. Kappadókiában a 80-as évek óta egyre több…..
HUNlac 2013.05.10 11:04:29
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
HUNlac 2013.05.09 15:21:36
@JC: ne adja ég!:D 0-0 volt az én megérzésem is:S
HUNlac 2013.05.09 22:30:53
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
HUNlac 2013.05.08 22:07:42
@oleoleole:

Pro Betting Arena
5 hours ago
Youzhny M. (Rus) - Almagro N. (Esp)
ATP - SINGLES: Madrid (Spain), clay
08.05.2013 18:00
PREDICTION: Youzhny M. (Rus)
ODD: 4.00
BOOKMAKER: Bet365
I place this bet because H2h is 3-0 for Russian, and Almagro is overrated here. I don't say Almagro can't win this but with this price I go with Youzhny.Almagro on the other hand is always someone that likes to grow in tournaments and has a habit to lose focus once in a while, especially in the first couple of rounds in the competition
Már a nevük is mosolyt csal az ember arcára, hiszen olyan vidám név ez, sőt aki látta a Madagaszkár című animációs filmet, biztosan emlékszik Julien király mókás karakterére, ahogy táncol a fák között.  Körülbelül egy hete makibébivel gazdagodott a Fővárosi Állat-…..
HUNlac 2013.05.06 09:29:04
A világ kan disznajai tegnap egyként sírtak fel, amikor tegnap elkélt a HOney Boo Boo reality anyakocája, Mama June!!! A szerencsés kani természetesen Cukor Mackó, a kis nyoszolyólány szerepében pedig közös emséjük, HOney Boo Boo tündökölt. Mama June igazán éteri jelenség ebben…..
Olaszországban 10 év után először sikerült a rendőrségnek fényképes bizonyítékokkal lebuktatnia a leginkább Rómában tevékenykedő reptéri tolvajbanda legalsó szintjét: Nyolc olaszországi reptéren elkövetett száznál is több lopás, károkozás és lopási kísérlet…..
Naiv ügyfél nem sajnálta a papírt, hogy megköszönje az angol vasúttársaságnak, hogy azért nem kapja vissza a pénzét egy törölt járat után, mert későn panaszolta be. A levél teljes szövege: "Kedves Mr ! Köszönettel vettem április 12.-i levelét, melyben elmagyarázta, hogy…..
HUNlac 2013.05.06 08:50:58