Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budddha

621 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habár küldtünk már nektek képeket, de most egy másik kis vizslánkról küldök, aki ideiglenesen lakott nálunk , Illatosról jött, és nagyon beteg volt, de mire szép nagyfiú lett belőle, kapott egy igazi szerető német családot magának.  :)A képeket elsősorban Pille…..
Vizsla Alvópóz Verseny 441. Cidri 2012.02.25 19:13:56
Sziasztok!Kutyánk Cidri 3 éves lesz lassan és hihetetlen pózaival mindig megnevetett minket.....Remélem Titeket is :)Gazdája:…..
Vizsla Alvópóz Verseny 440. Pille 2012.02.22 16:48:54
Ő Pille, itt még miniben. Ma már 7 hónapos, és több mint 20 kiló. Már nem alszik az asztalon, mivel nem férne fel :) de rendszeresen segít nekem a munkában.  :) Továbbra is az iroda kedvence.Puszi:…..
Ebben a kutyaidőben ki se mozdulnak a nappaliból. Viszont a napfényt élvezik :)üdv:KK ..
Sziasztok!Artúr vizslánk 3éves csodás vizslafiú,mindenki kedvence!Bárkit levesz a lábáról,főleg ha meglátják aludni:)neki mindegy hogy hol: ágyban a kopasz cicánkkal vagy a kosarában,esetleg egy nagy ruhakupac kellős közepén :)!!! Reni és…..
Vizsla Alvópóz Verseny 437. Panka 2012.02.04 13:00:57
 Még egy Panka :).Erikától és Szilárdtól:          ..
VIRÁG vagyok 10 hetes és imádok kitekeredve aludni így gyűjtöm az energiám, hogy a ha nagy leszek elkapjam a béna vadászok sebzett nyulait.Mi mindent megteszünk, hogy kitudja magát aludni és utána minket is lefárasszon.Üdv.: Olgi és…..
Sziasztok!Bella és Blanka olasz vizslák, talán ők az első ilyen kutyák a blogon. Állva is tudnak aludni.Üdvözlettel:…..
Vizsla Alvópóz Verseny 434. Berta 2012.01.26 19:11:50
Sziasztok!Berta 6 hetes karácsonyi ajándék vizsla lányka. Eszik, alszik, játszik és minden érdekli.Semmitől sem fél és imádja tűhegyes tejfogacskáival az orrunkat és fülünket rágcsálni.üdv: Erika és…..
Sziasztok!Ő Prézli, most 4 hónapos. Most is az ölemben fekszik,  és kómában van. Mert nem nevezném csupán csak alvásnak. Lábai szana széjjel, semmi kényelmetlen érzete nincs, pakolom ahogy akarom, csak aludhasson. '' Majd a gazdi megtart, úgysem esem le..lényeg hogy itt…..
Sziasztok!Íme néhány kép Pompásról!Őt májusban fogadtuk örökbe, vasárnap lesz 5 éves. Kedvenc helye természetesen a kanapé lett a lakásban.…..
Vizsla Alvópóz Verseny 431. Panka 2012.01.24 17:16:13
 Emesétől:..
Tímeától:..
 Szilviától:..
Sziasztok,Tízéves vizslánk Plútó és egyéves kis barátnéja Zsebi elfáradtak a sok játékban és az általuk szétcincált antik fotelben pihennek kiskifli-nagykifli alakzatban :)Üdv:Zsuzsa ..
Vizsla Alvópóz Verseny 428. Líra 2011.12.21 15:58:59
Szeretném nevezni a "keresztkutyánkat" is.Lírának hívják,és Olaszországban él.Nem tudnak úgy sétálni menni,h meg ne állítsák őket az utcán azért,h megcsodálják. :)Üdvözlettel: Dóri…..
Ez itten Csibész. Igazi rosszcsont, folyamatosan leköt minket. De néha azért alszik egy kicsit, és olyankor nagyon jó kutyus. ( Imádjuk! )…..
Dóri német vizslái:                        ..
Adrienntől:Sziasztok!Ő Bogyó a mi genetikailag hosszú szőrű vizslánk…..
Bátorka is tud aludni, imádom!Hajni                        ..
Noémitól:                        ..
Vizsla Alvópóz Verseny 423. Berci 2011.12.18 07:44:29
Sziasztok!Ő Bercike, egy saját fotellel rendelkező, lassan 3 éves vizslatünemény. Kiskorában a legkicsavartabb pózokban, hangosan horkolva volt képes elaludni. Most a kedvenc helye ez a fotel, illetve a családtagok öle, az nem nagyon érdekli, hogy közben hatalmasra nőt és közel 38…..
Sziasztok! Pár nap van már csupán Karácsonyig, tegyük vidámmá a várakozás perceit együtt! Küldjetek karácsonyos-havas-fenyőfás-szaloncukros-stb. vizslancs képeket, hogy feltehessem az oldalra, így osztva meg országgal, világgal a mi fantasztikus lakótársaink ünnepi…..
Vizsla Alvópóz Verseny 422. Avar 2011.12.16 20:20:58
Gábortól:            ..
  Sziasztok!Cinkos, január végén költözött hozzánk, és mint minden vizsla, elképesztő pozíciókban képes aludni. :-)Küldök néhány képet…..