Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MZituska

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hossz hétvégén egy hosszú filmre bukkantam. Ám nem ezért különleges. A 2 részes, csaknem 4 órás film minden perce tanít. Mondanivalója olyan egyszerű, olyan szép, hogy nem lehet nem felfigyelni rá. Csodálatosan megfogták az alkotók a lényeget. 1.…..
Sertéskaraj karamellizált almával, fehérborban párolva, sült rizs pogácsával Ma reggel azt tudtam, hogy valami rizses köretet fogok készíteni, de mivel nem volt húsleves alapom, így a zöldséges rizottó kiesett... Kitaláltam, hogy a rizst megfőzöm, majd formában lesütöm - ez…..
Bármennyire is meglepő, még nálam sincs kéznél mindig valami sütemény. Azt szeretem, amikor a legváratlanabb helyzetben, távol az otthonomtól, reménykedve pislogva felteszik nekem a kérdést: nincs nálad egy kis süti? "De, pont van egy zsebemben" - szoktam válaszolni. Otthon azért…..
MZituska 2015.01.04 19:39:04
Egy torta, ami szuflé. Amikor megsül, felfújódik, mint hőlégballon, de ha várunk 10 percet, a közepe lágyan besüpped. Én így szeretem.  Diótorta birsalma kompóttal (10 szelet) Hozzávalók: a tortához: 250 g dió 60 g liszt ¼ tk őrölt fahéj ¾ tk sütőpor ¼ tk só 5…..
Két nap múlva már 4 hetes lesz a mi kis házi hercegnőnk. MÁR! Úristen nagyon megy az idő! 600 grammot hízott mióta itthon vagyunk, és két centit nőtt. Az 50-es rugikkal már nem kísérletezem, bár az 56-osok még kissé nagyok, de nyilván neki kényelmesebb mint feszengeni a…..
Azt hiszem ez az a videó, ami mellé nem kellene különösebb kommentár. A Patek idén ünnepelte fennállásának 175. évfordulóját, ebből az alkalomból hozták létre ezt az igazán elképesztő szerkezetet, ennek a tervezési, készítési folyamatát mutatják itt be. A videón remekül…..
Szerintem együtt ♥ 2014.11.09 07:00:00
  "Öregedjünk meg együtt, A sors bármit is rendel. Így állunk elébe mi, Ketten, egy szerelemmel."/John Lennon/..
MZituska 2014.11.09 20:23:15
A legtöbben még épp hogy csak rátették a kezüket az vadonatúj iPhone 6-ra, és a valamivel nagyobb 6 Plus-ra. Bár a szoftverről és a külső dizájnról sok szó esett az utóbbi időben, néhányotokat biztos érdekli, hogyan néz ki az új iPhone belülről. Kép: iFixit Mint mindig,…..
Mindennapi kockaságok Google Doki 2014.02.05 00:14:18
Ha beteg vagy, ne keresgélj a neten! ..
Mindennapi kockaságok Álommeló 2013.11.06 08:44:00
Tudtad, hogy a Google-ne van fekete változta is? Spórolj az árammal vagy kímélda szemed --> blackle.com ..
MZituska 2013.11.09 19:03:41
Az 1928-ban megnyitott Gorkij park az orosz főváros kultikus pihenőhelye, melyet a világhírű avantgárd és konstruktivista építész, Konstantin Melnikov tervezett. A Moszkva folyó partján fekvő parkra azonban ráfér a ráncfelvarrás, az 50 milliárd Ft-os beruházástól azt várják,…..
Az AV-Comparatives elsősorban vírusvédelmi megoldások tesztelésére szakosodott, ennek ellenére még tavaly decemberben megvizsgálták, hogy a legnépszerűbb böngészők hogyan védenek az adathalászattal és a csalásokkal szemben. A kutatólaboratórium vitathatatlanul komoly…..
Beléptünk november havába és bár úgy tűnhet még rengeteg idő van, szép lassan mindenhol elkezdődik a karácsonyi készülődés. Ha szeretnétek tippeket adni családtagjaitoknak, mivel lepjenek meg Szenteste, küldjétek el  mai bejegyzésünket számukra!Válogatásunkban …..
Kalap vagy napszemüveg? Ez itt a kérdés!                                 1. Farmer: Citizens of Humanity 239 euró2. Táska: Juicy…..