Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igenember

66 bejegyzést írt és 500 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvége legújabb, legviccesebb híre: Schmuck Andor is pályázik a főpolgármesteri címre. Ez így, ebben a formában nem igaz. A hír ugyan új és sajnos az is igaz, hogy Schmuck pályázik a főpolgármesteri posztra, de akkor mi nem igaz? Az, hogy ez lenne a hétvége legviccesebb híre. Ez ugyanis…..
igenember 2019.06.11 17:08:57
A legutóbbi két napban oly sokan fogalmazták meg álláspontjukat a neves műsorvezető szakmaváltásáról, hogy a megszólalástól elment a kedvem. Ahogy azonban olvastam az értelmezéseket, hiányérzetem támadt, amelyet ebben a mégiscsak szakmai rovatban talán érdemes kifejteni. Kálmán Olga negyedszázadnyi…..
Ennek a szombati baller bejelentésnek, miszerint összefogtak a budapesti önkormányzati választásokra, két elég komoly baja van. Ez egyik, hogy ez kb. ugyanaz, mint eddig mindig, ami 2010-ben szétment, mert Gyurcsány és a szocik épp nem bírták egymást, újra és újra azt adja elő fő politikai…..
igenember 2019.04.08 12:16:37
@kocsisj: igen én is így látom. Integráló személyiség kell és az most nincs az ellenzéki oldalon. Így marad kotkodács akire szavazok.
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..
igenember 2019.03.13 20:18:22
Azon gondolkodsz, hogy új életet kezdesz valahol? Ha igen, van nyolc hely, ahol tárt karokkal várják az idegeneket. Szóval nem csak Magyarországon kaphatnak pénzt a családok... Az olaszországi Locana (Fotó: flickr.com/Eleonora Gianinetto)..
  Roppant érdekes programsorozatra bukkantunk, mely felvezetőjéből az derül ki, hogy a szervezők alaposan igyekeznek átlépni a velünk élő politikai rendszer betokosodni látszó jelenét. A Karátson Gábor Kör és az ELTE Humánökológia Mesterszak vitaest-sorozata a jelen politikai struktúra…..
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
igenember 2019.01.07 23:44:22
@szorokin: a nap híre műsor kormánykritikus és az egyenes beszéd is. A Fórum a sok vérnyuggerrel pláne. Mondjuk csak nagy néha van értelmes betelefonáló.
Médiatörténeti pillanat volt. 2016 nyarán két ismert, öltönybe öltözött országgyűlési képviselő társaságában beült a stúdióba egy ismeretlen, rövidnadrágos és pólós fiatalember. Civil passzivistának nevezte magát, és miközben a politikusok szertartásosan köszöntötték a „kedves” nézőket, ő magasba…..
Ennyi asszem belefér pénteken. A balos tévé egyik darlingja, Kálmán Olga, aki az ATV után egy elég határozottat fordulva a HírTV-n folytatta, annál a Simicskánál, akit az atv-n még nem szeretett annyira (itt egy interjú, erről is beszélt); szóval miután Kálmán Olga a Visszarendeződés Napján megkapta…..
igenember 2018.11.16 11:25:43
@Johannesburg Miklós: sztem meg: migráncs, migráncs, migráncs, soros, soros, migráncs, brüsszel, soros, migráncs, migráncs, migráncs.
igenember 2018.11.16 11:44:26
@Esélyengyenlőnség: ennyire hiányzik nektek a spöttle vagy mi?
Puzsér Róbertet kirúgták a Hír TV-től, azonnali hatállyal megszűnik a műsora, a Sznobjektív is. Ezt ő maga erősítette meg az Index kérdésére telefonon. "Semmit nem mondtak, nem volt indoklás nem volt semmi. Csak elém rakták a felmondást." - mondta el a műsorvezető, akinek műsora 2016 óta futott a…..
Bár a migráción kívül más politikai kérdés nem nagyon érdekelte a magyar közvéleményt, szinte mégsem tudunk erről se semmit jól. Annak hiszünk, akire szavazunk és nem a tényeknek. Szemmel látható, hogy nekünk már nem volt hova átvenni menedékkérőket. Nálunk volt a legtöbb. ..
Elfogyott a munkáskéz! A dolgozók egy része elhúzta a csíkot nyugatra. Valamivel többen, mint félmillióan. Aki maradt, és mondjuk Békés megyében, esetleg Csongrád megyében él, azok közül sokan átjárnak melózni Romániába. Nem csak mezőgazdasági napszámosként, de gyári munkásnak is. Azt mondják, közel…..
igenember 2018.08.09 00:27:13
@énisfélek: qrva életbe +1000
  Ha valakit megkérdeznek, mármint Trek-rajongót (avagy Trekkie-t), hogy ki a kedvenc Star Trek-kapitánya, Jean-Luc Picard, a The Next Generation alcímű második tévésorozat főhőse nagy valószínűséggel az első vagy a második helyen kerül említésre. Több ilyen felmérés is született egyébként, az…..
igenember 2018.08.06 12:34:29
Annak, aki szereti a vélemények és értelmezések szabadságát, sokféleségét, minden sajtótermék eltűnése rossz érzés. Mindig csodálkozom azokon, akik képesek kárörvendeni akkor, amikor valami megszűnik - legyen az akármilyen politikai oldalhoz tartozó -, ami korábban létezett, ahol emberek írtak,…..
igenember 2018.08.04 22:31:32
@6.Lenin: amelyik ország 2010-ben 2/3-dal megszavazta ezt a csúti betyárt az nem érdemel többet. 98-és 2002 között mindenki ízelítőt kapott, hogy mit kezdne orbán egy korlátlan hatalommal. Akkoriban én a földművelésügyi minisztérium körül voltam, hiába nem volt 2/3 gyakorlatilag kisöpörték a minisztériumot. Simicska is benne volt, hogy szakadjon rá a mennyboltozat.

Mindenkinek gratulálok, aki 2010-ben a fideszre szavazott. Miattatok fog elveszni ez az ország.
igenember 2018.08.04 22:51:13
@Alick: 20 évig működött az ország immunrendszere. El lehetett zavarni a faszokat a hatalomból. Orbánt is elzavartuk 2002-ben. De amikor végtelen pénz van neki, meg kezet csókoltat magának nyugdíjasokkal, akkor már nem lehet. Meg amikor az összes parlamenti "ellenzéki" párt kollaboráns.
igenember 2018.08.04 23:21:40
@Alick: aki elkurvult el lehetett hajtani. A 4 évenkénti váltógazdaság ezért volt jó. Egyik kurwa sem szokhatott hozzá a hatalomhoz. Ez volt benne a lényeg. Most meg helikopterezgetnek, háziasított rénszarvasokra vadásznak. Mi következik? Bejönnek a portámra az lelövöldözgetik a jószágaimat, vagy mi?
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
igenember 2018.08.02 12:45:20
• Timothy Garton Ash: a liberális demokráciát jelenleg a nyugati rendszeren belül hatalmon lévő politikusok fenyegetik leginkább, az orbánizmus már jelen van a legtöbb európai országban  • A 2. világháború utáni időszak példátlan vívmányai kerülnek veszélybe az Orbánok, Trumpok és Putyinok miatt •…..
Szoftverválogatás notebook telepítéshez Aki az első laptopját vásárolja, meg nincs tisztában azzal, hogy milyen programokat, szoftvereket kellene telepítenie rá. Az első és legfontosabb az operációs rendszer, enélkül esélytelen, hogy a vadiúj gépet bármire is rávedd. A laptopot érdemes…..
Tessék, mutatok egy hétköznapi hőst, egy 41 éves angol faszit. Benedict Cumberbatch, a tévében Sherlockot alakító színész a Baker Streeten haladt éppen az Uberében, amikor meglátta, hogy Holmes képzeletbeli rezidenciája előtt négy nyikhaj ver egy embert a földön. Megállíttatta az autót, kipattant,…..
igenember 2018.06.02 20:59:01
Döglött csincsillának nevezi Lőrinc barátot...
igenember 2018.05.12 05:55:27
igenember 2018.05.12 21:31:59
Orbán új minisztere a Szaniszló Ferenci értelemben vett nemzeti-keresztény kretenizmus jeles képviselője...
igenember 2018.04.29 20:24:24
Mindent összevetve jelentősen eltérően ítélem meg Orbán újabb győzelmét, mint a legtöbb ellenzéki: szerintem a kiegyezés óta legtermékenyebb politikai időszakunk elé nézünk a 2022-ig tartó ciklusban. Utoljára az 1825-1868-as időszakban formálódott át a magyar politikai kultúra úgy, hogy az a…..