Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almanach

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik barátom hívta fel erre a reklámra a figyelmemet. Bár magyar csatornán még nem láttam, valóban a Coca Cola - Happiness Factory és a Ford Focus reklámjához hasonló, és jól megcsinált reklám, ezért érdemes róla beszélni. A hossza két perc, nekem kicsit sok, a végére már…..
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
Olvasónk fix törlesztővel biztosította be magát árfolyam ingadozás esetére, de már megbánta.Szeretném megosztani a saját történetem mások okulására:2009 augusztusában szerződés szerint 20 évre vettem fel 11 000 000Ft összegű hitelt CHF-ben Budget fix opcióval az UCB…..
Olvasónknak egyáltalán nincsenek fizetési nehézségei, mégsem boldogul könnyen a bankokkal.A történetem kicsit más, mint a többi poszt, mert igazából nem vagyok károsult, de hitelek kapcsán volt problémám a bankokkal.1.Pár évvel ezelőtt építkezéshez kaptam munkáltatói…..
almanach 2010.11.04 13:18:45
@csesztella:
Csupi23 vagyok, csak nem emlékszem a jelszavamra..

Igazából én már rég kiábrándultam a a pénzintézetekből, de a legtöbb ilyen témájú dologból, úgy gondolom, hogy ezek a dolgok, lehet, hogy hasznosak, de inkább a banknak, mint nekem, jól látsz bizonyos dolgokat, mármint ez tényleg hasznos lehet, de szerintem nagyon kell ezekkel vigyázni. De szíved joga emellett dönteni.