Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bajan

0 bejegyzést írt és 336 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje szót ejtenünk a komoly dolgokról is. Miért tart valaki öreg luxusautót? Ha valaki engem megkérdez, adok magamnak egy pofont, megveregetem a vállam, sírok egy rövidet, nevetek sokat, és mire válaszolhatnék, a kérdezőnek csak a hátát látom a horizonton. A logika messze elkerüli az életemet,…..
bajan 2023.04.15 20:11:41
@bajan: Uaz előtt én is így voltam, meg egy darabig vele is, de a negyedig burgmantömítés után feladtam.
Fékmunkahengernél az új is folyatott, de csak amíg sáros nem lett, azóta por száraz.
Minden autóversenyzői tűzálló overálban van egy titkos zseb. A titkos zsebben van egy vastag könyv. A vastag könyvben van sok száz benzinnel, olajjal, epével és könnyel átitatott oldal. Minden oldal telis-tele van írva apró betűkkel. A könyv címe: Kifogásaim Komplett Kalendáriuma. Ilyenek vannak…..
Még márciusban kimentem az AMTS-re, hogy megnézzem, merről fújnak a szelek idén a matt fólia - fényes felni szcénában, és még be se léptem az első pavilonba, amikor a lengőajtón egy 30 Hz-es basszushullám hátán kiáramló csoportból kivágott egy huszonéves srác, és azt kérdezte: Mi van már a…..
Sajátos kategóriát jelent a mozgókép világában a terrorista akciókat, bevetéseket, Közel-keleti témákat, muszlim merényleteket feldolgozó filmek. Aktualitást ad a témának az a világpolitikai helyzet, melyben sajnos a terrorista akciók egyre nagyobb problémát jelentenek Földünk számára. Kiemelendő:…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
bajan 2017.01.27 07:51:06
@gondoltadvolna:

Nem az alkohollal allitottam parhuzamot. Az iras a mentalis torekenysegunkrol szolt. Direkt nem fuggoseg temaban hoztam peldat, hogy latni lehessen az alkoholizmusnal mennyivel kevesebb is eleg a borongos hangulathoz.
Ha akarod forditsd meg a gondolatmenetet es akkor meg az jon ki hogy ha engem egy zacsko mogyoro is igy megvisel akkor milyen eros a poszter hogy az alkoholizmus lekuzdeset ilyen jol viseli.
Ügyfélkapun keresztül elintézni egy hivatalos ügyet jó dolog, hiszen nem kell időpontot kérni, sorban állni, alkoholszagú biztonsági őrtől sorszámot kérni, hanem pár kattintás után elégedetten hátra dőlhet az ember. Azonban olyan módosítást szeretettem volna végrehajtani, amire a rendszerben nincs…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
bajan 2017.01.17 17:59:12
@józanakaroklenni:

Igen, errol jutott eszembe a kerdes.

Viszont nem ilyen feluletes kotekedes, holmi szamonkeres miatt kerdeztem meg, hanem mert tenyleg erdekel mit latsz maskent. Fontosnak tartom annak tudatositasat is hogy az ami a pias idoszakban jozan, esszeru, logikus, magatol ertetodo stb., az nem feltetlen az. Ez is egy csapdaja a pianak szerintem.
bajan 2017.01.23 14:04:10
@Kettős Billy:
30 leszel?! Meg nagyon sok lehetoseg all elotted. Jo az irany, folytatni kell. Felmehetsz meg a tizedikre is szuszogas nelkul.

Amin nem tudsz mar valtoztatni azt hagyd hatra es koncentralj azokra amik rajtad mulnak. Kozhelyesen hangzik de tenyleg ez a modja.
Örökségfigyelő Game of Vikings 2015.08.19 09:00:00
A tévénézők, valamint az interneten barangoló film- és sorozatbarátok az utóbbi években egyre több igényes sorozatot élvezhetnek. Ebben a műfajban immár művészi színvonalú alkotások is születnek, és a hagyományos nagyjátékfilmekhez hasonlóan széles választék áll a rajongók rendelkezésére. Éppen…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Szeretnék nem inni. Ennek minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól. A blogot három okból…..
bajan 2017.01.15 11:57:22
@józanakaroklenni:

Ez is egy jo erv.

Reggel ota gondolkodom hogy miert lenne megis jo otlet bujdosoe de mellette meg semmit nem talaltam azon kivul hogy o szeretne.
bajan 2017.01.15 12:01:04
@józanakaroklenni:

Tapasztalatnak csak az jo ha maga is pialt?

Erdekes ez a tema is mert a jozan eszem azt mondja hogy a pias mult csak egy pici resze az egesznek es az egyeb tenyezok tobbet nyomnak a lattban (pl hozzaertes vagy empatikus kepesseg). Ugyan akkor mas temaban (sport) engem is csak olyan tudott motivalni aki letett valamit az asztalra.
Az egyik leggyakrabban felmerülő téma a blogon, és sokan kértétek is, hogy írjak róla, de bevallom őszintén húztam, amíg lehetett, mert nem vagyok benne annyira érintett. De most összeszedtem magam, a gondolataim, a tapasztalatom, és megírom: Volt már egy olyan poszt, hogy mi az, amit NE tegyél,…..
bajan 2016.12.30 19:49:39
@pöre:
Szerintem ne keverjunk ide mast.

Vajon a magyar alkoholistak mekkora resze lehet akit fenyeget ez a veszely? Mar a halal ha nem iszik? (a kerdes nem csak neked szol)

Felfogtam, hogy ez egy letezo problema megis ugy gondolom hogy ez elenyeszo es mint olyan megint egy ujabb kifogas (onigazolas) lehet arra hogy miert iszik valaki.

Persze ha inni akar akkor iszik akarmi is van.
bajan 2016.12.31 08:59:28
@she_wolf:
A betegseg is lehet tunet. Hirtelen a kaposi szarkoma es az aids jut eszembe.
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Kéne egy Tesla? 2015.05.15 18:19:48
Vagy beérnéd egy villany-Golffal is? Netán utálod a villanyautókat, mert az autó benzinnel megy? Az sem baj. A lényeg: kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Anna most diplomázik, és olyan témát választott, amely a villanyautókkal kapcsolatos. Ehhez szüksége lenne hazai…..
Belsőség Heti merítés 2015.04.19 08:56:30
Aranyoskám ...kiakadt a gázbovden. megáll, kiszáll, megnéz. hát... kiderült, hogy nem bírta a drótozott-ragtapasszal előző tulajok valamelyike által készített, innovatívnak innovatív, de szépnek nem mondható rögzítés. fúrás, faragás, menetfúrás és megvan az új…..
bajan 2015.04.19 10:09:36
@Papucsban a Teraszon:

A gyári munkás szint nagyon erős túlzás.

Amúgy hány gazdag nyelvészt ismersz?

Azt sem értem, hogy miért kéne a jó anyagi helyzetnek a nyelvérzékhez kötődnie. Sokkal inkább a kemény munkához, nem? Én keményen dolgozó nyelvészt nem ismerek.
Amikor elmeséltem a halas sisakom történetét, akkor azt írtam, hogy már koszos, de még nem gusztustalan. Igazából nem is tudom, miért vállaltam be egy ekkora arcátlan hazugságot, mert hát valójában már úgy nézett ki, mint a magukra hagyott idős emberek konyhája, csak nekem nem…..
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
bajan 2015.04.06 17:15:19
@Csikós Zsolt:

Köszi a választ. Valahogy az nekem kimaradt, hogy Sune is csak rövid ideig birtokolta (vagy ha időben állt is nála sokat, de nem sok mindent csinált vele). Pedig elejétől kezdve olvasom a sztorit, de hát annyi minden történt már.

Valószínű hülye a kérdés, de kíváncsi vagyok a véleményedre: megérte ez az autó az árát? Nem vagyok elvakult és tudom, hogy ahogy csökken az ár és nő a kor úgy egyre több meglepetésre kell készülni (az új 150 ezres projekthez kapcsolódva pár hónapja vettem egy egyes puntot pontosan 150 ezerért és csoda de minden működött rajta, de azért tudnék mesélni :-) ). Szóval ez a ponton árában volt, alatta vagy felette szerinted?
bajan 2015.04.06 17:45:05
@RustField:
Szerintem csak írói túlzások ezek. Színesíteni kell a száraz tényeket hogy olvasmányos legyen. Egy sima műszaki összefoglaló keveseket érdekelne.

Én a magam részéről szeretem ezeket a túlzásokat mert magamra ismerek (pl.: nálam is van hogy a tyúkanyó kitereli a csirkéket a garázsból mert a kakas farkassá változik).
Belsőség Heti merítés 2015.03.29 08:25:56
The Angel Of Darkness! Egy szép nap, édesapám felszólt, hogy menjek már le neki segíteni a garázsba. Lementem, először csak azt láttam, hogy édesanyámmal nagyon vigyorognak, aztán elállt a lélegzetem. Jó ez, csak nem EZ. Egyébként egy kényelmes, jó automata váltójú,…..
bajan 2015.03.29 18:14:39
@min:

Én meg szoktam, ha valami szép állapotban van. Egy st mondeot biztos megnézek ha gyárias a fényezése és tiszta is, de igaz ez bármilyen márkára. A minap egy volvo s60 d3-at néztem meg, azt spec pont azért mert jellegtelen szürke színe volt és konstatáltam milyen unalmas így, pedig amúgy tetszik.

Szóval van aki megnézi őket.
bajan 2015.03.30 06:32:16
@kezdőhátheccses:

Örülök, hogy nem húztad fel magad, mert kicsit csípősen fogalmaztam.

A lényeg mindig az, hogy neked jó legyen az amit választasz :-)
Belsőség Heti merítés 2015.02.22 08:49:13
A megbízhatóság mintapéldánya Átültem az Accordba és megmozgattam a váltót. OTT ELDŐLT MINDEN, de nem szóltam senkinek. Munkatársam is beült és hasonlóan kezdte. Rám nézett... tudtam mi játszódik le benne, hiszen 1 perccel előtte én is átéltem. Jó volt, szép volt,…..
bajan 2015.02.22 14:54:12
@UdjanMineck:

Azért azt is vedd figyelembe, hogy például bmw-ből egyre több van (tc cikk is foglalkozott a használt autó behozatali statisztikákkal), suzukiból meg rengeteg eladás volt 2008-ig. Így aztán ne lepődj meg ha több hülye suzukissal és bmw-sel találkozol mint alfással (akiből meg alig akad). Ráadásul pont a sztereotípiák miatt (illetve némelyek esetén az irigység miatt is) sokkal jobban ki vagy(unk) hegyezve ezekre a márkákra.
bajan 2015.02.22 15:02:31
@UdjanMineck:

Úúú, mit nem adnék egy jó Saabért vagy MG-ért :-)Kár hogy olyan nincs ;-)

(félreértések elkerülése miatt: csak viccelek, fogalmam sincs a két fenti márka tulajdonságairól.)
bajan 2015.02.22 16:31:03
@victor vacendak:

Ha adott típus érdekel akkor olvass el legalább 10 népítéletet és ami összecseng az jó kiindulási alapnak. Aztán irány egy fórum ahol az adott típust ismerik. Kb 2 nap alatt minden kideríthető.
Sacramento, Kalifornia. A Quick Quack Car Wash egyik helyi kirendeltségénél (csak Sacramentóban kilenc gyorsmosójuk van) a 94 éves sofőr összehozta a világ tán leggyorsabb autómosását. Állítása szerint, miután befizetett a kiválasztott mosóprogramra, elindult a kocsijával, de…..
Darth Weber, a Tűszelep Fekete Lovagja elégedett volt a szituációs helyzettel. Sikeres volt legutóbbi invesztációs befektetése, így vehetett végre egy hétvégi víkendházat. Miközben a teraszán ülve baconszalonnába csavart paraván sajtot majszolt, tekert egyet a hifi hangerején.…..