Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gedeon77

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt MT! Rengeteg problémám van a munkahelyemmel nincs szabadság,nincs eüszabi,fizetés stb, kérlek olvassátok el és aki tud segítsen abban,hogy mihez kezdjek.Elmesélem röviden a dolgokat. 3 hónapja dolgozom a mostani munkahelyemen, pár napon belül lejár a próbaidőm.Úgy…..
Gedeon77 2011.06.14 19:08:17
@metal: milyen piacképes végzettség, ma mi az
most komolyan? az ilyen munkákat is meg kell vkiknek csinálni, nem ez a baj hanem a járulékos dolgok be nem tartása. 250óra helyett 168óra plussz túlórapénz. Ezeket fel kell robbantani
Magára valamit is adó bohócliga-fanatik az utóbbi években két ünnepet is vár a tavasz közepén: a húsvétot és az éves aktuális Tisza Tibi-interjút. A kettő idén elég közel követte egymást a naptárban, mivel Tiborunk a héten érezte szükségét annak, hogy leereszkedjék a…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
 Fogta magát egy tízgyermekes mozdonyvezető és egész családjával kiköltözött tanyára biogazdálkodni, mert a városban már a rezsire sem futotta. Mások üdülőket alakítanak ki az alföldi városok határában, esetleg turizmusba fognak. Ezzel együtt rohamosan fogy a tanyák…..