Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rufus8 (törölt)

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős mérce Újbudán, amit szabad Jupiternek, miért nem szabad a tehénnek ? Miközben Újbuda önkormányzata egy lakótelep közvetlen közelébe, néhány méterre a Nádorligeti és a Lágymányosi lakóteleptől, a lakók tiltakozása ellenére egy gigantikus rock-klubot engedélyezett,…..
ÚJBUDAI MSZP Charta11 Klub 2011.09.01 12:43:00
Charta11 Klub A Charta11 következő klubestje szeptember 6-án, kedden 18 órakor lesz a szokásos helyszínen, a Tetőgalériában. (XI. ker, Ecsed u. 13.) Vendég Ágh Attila politológus professzor úr lesz, aki a Corvinus Egyetem Doktori Iskolájának a vezetője. Aktuális…..
-            Bocsánat tisztelt Hölgy! Kértek már valaha Öntől interjút? -          Nem, még sohasem. -          Igaz az, hogy eredetileg…..
ÚJBUDAI MSZP Újbudai Lapszemle 2011.05.19 10:28:33
Aligha akad sérülékenyebb és illékonyabb valami a szimbólumoknál. Az ember/hatalom jól nekiveselkedik, időt, pénzt és arroganciát nem spórolva kitalálja, felállítja, megünnepli, s pár év múlva mégis egész mást fog jelenteni. Mint például a Zöld Pardon helyére elképzelt…..
Még jó, hogy van hiteles kormánypárt! Kupper András blogjában (www.kupper.hu) „Hiányzik a hiteles ellenzék” címmel írást tett közzé az alábbi állításokkal: Én a legutóbbi testületi ülésen (2011. április 21.) napirend előtti felszólalást tettemA napirend…..
Kedves Barátunk! A Magyar Köztársaság a mi hazánk! Gyengíteni akarják a Köztársaságot, a mi Köztársaságunkat. Védjük meg együtt! Legyen április 18-a a Köztársaság Megvédésének Napja. Jöjjön el és véssük együtt kőbe a demokrácia jelképét, országunk…..
Az álmos könyv szerint, ha a FIDESZ adócsökkentésről szavaz az álmunkban, akkor az kevesebb pénz, szegénységet jelent. Nem tudom ki írta a könyvet, de átkozottul igaza volt… Bárcsak rémálom lenne a következő is, mert akkor bármelyik pillanatban felriadhatnék belőle,…..
Az álmos könyv szerint, ha a FIDESZ adócsökkentésről szavaz az álmunkban, akkor az kevesebb pénz, szegénységet jelent. Nem tudom ki írta a könyvet, de átkozottul igaza volt…   Bárcsak rémálom lenne a következő is, mert akkor bármelyik pillanatban felriadhatnék…..
Szűz Mária, Isten haragja, kis Jézus és harapós hintaló Röviden tömören ennyit az Orbáni alaptörvényről, amit a FIDESZ „jövőorientált” alkotmánynak nevez. Volt egy kor, ami a háta mögé utasította az Isteni gondviselést, és ezzel egyszersmind szétválasztotta az…..
A cukor ára átlépte a 300 forintot, és imitt amott azt hallani, hogy 5 kg-nál többet nem is vihet haza a kedves vásárló. Édes életről álmodtunk, aztán erre itt a cukorválság is. Bár sok szakértő állítja, hogy a cukor drágulásának elsősorban világpiaci okai vannak, mint a…..
A cukor ára átlépte a 300 forintot, és imitt amott azt hallani, hogy 5 kg-nál többet nem is vihet haza a kedves vásárló. Édes életről álmodtunk, aztán erre itt a cukorválság is. Bár sok szakértő állítja, hogy a cukor drágulásának elsősorban világpiaci okai vannak, mint a…..
Újreformkörök Fradi nem Fradi 2011.03.03 00:02:00
Kezdhetném azzal az elhíresült mondattal is, miszerint „én nem értek a focihoz”. Ezzel aligha állítanék valótlant, mert én aztán tényleg nem. Ezúttal nem Dávid Ibolyával, a mondat szellemi szülőanyjával akarok foglalkozni, mert hát politikai halottról jót, vagy…..
"Sajtós" szabadság!?Szabad szólás, szabad sajtóSzabad ország, nyitott ajtóEz volt álmunk, s ezt temetjük?Nincs tovább, ha elveszejtjük!Cenzor nélkül glosszát írtam,S míg írtam szabad voltam,Ezért küzdött még az OrbánEttől foszt meg most a kormány!A „nő”…..
Újreformkörök „FIDESZFOGÓ” 2010.12.03 16:15:00
Szemezgetés a Macskafogóból a teljesség igénye nélkül… (kicsit másképp dőlt betűvel)  2010-ben az Magyarország lakosait a megaláztatás és a teljes pusztulás apokaliptikus rémei fenyegették. A Vérszomjas FIDESZ jól szervezett, tökéletesen felszerelt multinacionális…..
Nem, nem arról a horrorfilmről van szó, hanem egy másikról, amiben a pásztor kétharmados léptekkel kisétál a mezőre, felemeli a karját, és az addig békésen bégető, legelő nyájra üvölt. Sőt hangja akár a mennydörgés. „Kuss legyen!” És attól fogva minden más…..
Ami persze nem azt jelenti, hogy úgy nyúlik a nyugdíj, akár a rétestészta  „Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére” Sőt nemhogy rétest, nyugdíjat sem. Szóval jó lesz vigyáznunk, mert a nemzeti kormány önző napi érdekből rá akarja tenni a kezét a…..
 „Édes ékes” anyanyelvünk védelmében fordulok a köztársaság nagybecsű elnökéhez, aki ha művelni nem is, de óvni mindenképp akarja a magyar nyelvet, amely oly ritka és különleges, sőt elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy talán százszor színesebb, mint…..
Újreformkörök Nincs államfő 2010.11.24 18:30:00
Ha én most Hoffman Rózsa lennék, már lekevertem volna Pali tanítványomnak két csattanós pofont, és a nap hátralévő részét pedig sarokban tölthette volna kukoricán térdepelve. Most hiába csodálkoznak, ez a minimum azért az ámokfutásért és tudatlanságért, amit eddig művelt.…..
Az AVH majd megvédi az alkotmányt? Á dehogy… Az új kormány „arra kapott felhatalmazást”, -na persze a központi duma szerint- hogy az eddigi rendszert eltörölni, és igazi rendszerváltást hozni kis hazánknak. A fülkeforradalmárok már úgy várták ezt, akár a…..
Újreformkörök Átlagon felüli 2010.11.04 22:00:00
A radikális adócsökkentés valójában radikális adóemelés A múltkor bátorkodtam kiszámolni mit is jelent ez a radikális adócsökkentés rám nézve. Most már utólag kár keseregnem, ugyanis azt hiszem, nem kellett volna belemenni ilyesféle fejtegetésekbe… (inkább fejtettem…..
Már sokak sokszor szóltak a fülkeforradalomról és a nagy egybehangzó népakaratról, de ha már belekezdtem, nem tudom szem elől téveszteni azt a „történelmi” meghatározást miszerint, forradalmat indítani a fennálló rend ellen lehet, és a fennálló rend Magyarországon a…..