Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haboca

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTK kimagaslik a mezőnyből. Egy jóra való ember is majdnem mindenét feltenné, hogy ők fognak visszajutni a Bohócba és csak azért majdnem mindenét, mert van egy Tatabánya, akik tartják velük a lépést, de vajon Kipu bá most egy másik csapattal fog lecsúszni az aranyról?!?…..
Csillog, remeg az ég, itt van a délelőtt, énekli K. Dezső a Mini egyik klasszikusát és ballag haza az éjszakai műszakból. Mellette cimborája, aki még nem tudja, hogy nem egész hat óra múlva a jagermaister hercege lesz és olyan dolgokat mond a pultos hölgynek, ami a kocsma falain…..
 Mindenkit sok szeretettel köszöntünk a Ness Hungary NB2 Nyugati csoportjában, ahol eme jeles napon, szeretett hazánk államalapításának ünnepén, tizenhat csapat kezdi meg a nemes harcot, hogy jövőre már a legjobbak közé kerülve harcoljon tűzzel, vízzel, emelesszel. Mint már…..
Múlt szombaton kisorsolták a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtező-csoportjait, ismertté váltak, hogy mely riválisok ellen bőghetnek le fitogtathatják képességeiket aranylábúink. A sorsolásról adott közvetítés kapcsán már megismerhettük állandó szakértőnk, Vegyi…..
Oran… Észak-Afrika festői városa, a kavargó forgatag, a lármás sikátorok városa. Mindez azonban most messziről hallatszott, az erőd fehér fala elnyelte a zsivajt, és súlyos csöndként feszült a tikkasztó forróság az udvar felett. A kantinban a szokott népség múlatta az…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt három legényke. Az egyik borsodi volt, a másik szatmári, a harmadik matyó. Elindúltak hát szerencsét próbálni. Kezdetben a szatmári ment elöl, a sarkában a matyó fiúval, egyenesen Tündérország felé. A hamuba sült pogácsájukból erőt…..
Drága feleim! Az elmúlt pár napom az őskáosz jegyében telt, így sajna az a szégyen ért engem, hogy nem tudtam még rendesen összerakni a posztot. Úgy gondoltam, nem lenne méltányos, ha most tartanék klub-bemutatót, ezért inkább előrehozom a tippjáték elmúlt fordulóinak…..
Miközben fentebb némi kupadöntőről meg bajnokavatásról megy a vita, az NB II-ben sem pihennek a fiúk (itt emlékezzünk meg a másodosztályúként diadalmaskodó Siófokról). Fordulatos, nem éppen góltalan, és néhol botrányos fordulón vagyunk túl, sőt az elemzés után még…..
Drága Feleim! Hiába bolondítják meg hétközi fordulókkal a Bohócligát (hova a lókukiba sietünk ennyire, azt mondja meg nekem valaki), mi a magunk tempójában cammogunk továbbra is. Folytatjuk a csapatbemutató sorozatunkat (még van hátra négy klubocska), és értetlenkedünk egy sort…..
Elnézést a kis csúszásért, ma is megszólalnak majd majd a keleti szomszédvárak kürtjei, avagy körbe lesz hordozva a véres stoplis és négy vár fokára tűzzük az alibizőket. Jah és a Skynet már az összes idővonal szerint aktív. De minket még az atom-apokalipszis sem…..
Üdvözlöm a M. T. Olvasókat! Remélhetőleg a múlt heti nbcee-túladagolás nem viselte meg Önöket, mostantól csak heti 1, max 2 írással fogok jelentkezni. A szezon talán legfontosabb meccse előtt állunk, így a mostani poszt erősen beharangozó-jellegű lesz, néhány statisztikával,…..
Drága feleim! Tudom, nagyon várjátok már a hétvégét, pedig még csak a Szpari-Diósgyőr főpróbáira fog majd sor kerülni. A mögöttünk hagyott fordulóban mi tagadás, kicsit csikorogtak a kerekek, de legalább egyetlen kis gólparádét láthatott a közönség. Fogalmazzunk úgy, a…..
Jubileumi tizedik számával jelentkezik az Égertől keletre - már ha nem számoljuk a különkiadásokat. Most kellene valami visszatekintés, válogatás az elmúlt évtizedek legjobb írásai közül, stb., de én úgy vagyok vele, hogy a góllövőlista állása már alapból elég nagy…..
Amikor nem történt semmi érdekes. Körülbelül ez lehetne a hét mottója, ugyanis egy kivételével az összes meccset az nyerte, aki a tabellán magasabb pozícióban pipiskedett. Egy dolog vigasztal csak minket: Az NB2-t nem sújtja a válogatott meccsek miatti szünet, a mostani hétvégén…..
Itt a tavasz, dagad a ... háló - a sok góltól. Azaz csak dagadna, mert a srácok nem kényeztettek el minket a hétvégén, mindössze egy mérkőzés volt, ahol háromnál többször kellett kattintani az eredményjelző vezérlőpultján (mondom ezt a létrás Józsi bácsik országában).…..
Előre is elnézést kérek a M. T. Olvasótól, pillanatnyi elmezavarról van csak szó. Toldi vándorútja Felkelt Toldi, nem Miklós, de Géza. Szét kéne nézni édes Magyarhonba’! Űzik-e még a labdának rúgását, S elfeledték-e Daszajevék dúlását?  Elindult hát a keleti…..
Ötödik alkalommal jelentkezik a napkeleti csoport összefoglalója, Ezúttal a korábban már megidézett Vecsésre látogatunk, és az idei év utolsó előtti (könnycsepp elmorzsol) fordulóját vesézzük ki alaposan. A szokásos heti botrány ezúttal Bastille térfelén tört ki, de nem kell…..
Miközben a blog lassan már lefedi a Baranya megyei negyedosztály küzdelmeit is (félreértés ne essék, szerintem ez egy rendkívül üdvös folyamat, legalább annyira, mint a francia válogatott hanyatlása), az én irodalmi munkásságomat olyan apró-cseprő dolgok hátráltatták, mint a…..
Harmadszor lépek hodu utu rea, miközben hű kecskemétiként az örökifjú Lambulics visszavonulása miatt Búol oszuk, epedek. Nem kell aggódni, a mai szendvicsben lesz minden, mindjárt Látjátuk feleim szümtükhel.  Namármostan kicsit úgy érzem magam, mint Black Lotus…..