Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csenkujem

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lost szereplői sokat csodálkoznak, így a "what?" kérdőszó igen prominens a sorozat dialógusaiban - egy jókedvű fan meg összevágott belőle egy fasza kis videót, hogy örüljünk neki. ..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Csenkujem 2008.03.19 14:29:48
Bigyóblog Szkenner negatívokhoz 2008.03.12 09:14:00
Még a digitális fényképezőgépek megjelenése előtt nagyon sok képet készítettünk, ezek többnyire fénykép formájában is megvannak, de elég nehézkes új fotókat készíteni a régi negtívokból. Ha jól értem ennek a kütyünek a működését, a negatívokat a szkenelés után…..
Egy újabb kamaszkori kedvenc, ami mára inkább viccesnek tűnik. Hannibál és csapata több évadon keresztül törtek borsot az amerikai kisembereket nyomorgató gengszterek és a katonai rendőrség orra alá. A sztori egyszerű egy törvényenkívüli ( és persze igazságtalanul elítélt)…..
A felhasználói tapasztalatokra alapuló gyűjtőoldalak sikerét tartom a web 2.0 egyik legnagyobb erényének. Hazai fronton egyelőre kevés ilyen van, most kapásból csak a Homár jut eszembe, mint működő példa (ez nyilván az én tudatlanságom is).Ebben a témában egyik…..
Csenkujem 2008.03.04 11:03:28
comment:com Nyomik vs plázacicák 2008.02.21 12:15:00
Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy van egy olyan reality műsoron az USA-ban, amivel agyon lehetne verni a Győzikét és csak egy kicsit kellene magyar ízlésre formálni: ez a The Beauty and the Geek. Pofonegyszerű alapötlet szenzációs megvalósításáról van szó: összeresztenek egy…..
Sztármagazinban sztárhíreket. Mi az, hogy esik a hó? Meg hogy lehűlés? Hol van ebben Britney Spears, de legalább egy nyamvadt Kustánczi Lia? Villant-e pinát Paris Hilton, amikor dúlnak a mínuszok? Na ez, érdekes. De hogy fehér ízé esik az égből, azt csak akkor számít, ha Zimányi…..
Van, aki még nem látta a Coca-Cola mutánsszörnyes kólaautomatás reklámját? (ez itt fent) A Psyop animátorai az aktuális hülyeállatos animációs trendeknek megfelelően dolgozták Szörny Rt-sbe a korábbi "automatában zajló furcsa folyamatok" koncepciót 2006-ban, mindenki…..
Csenkujem 2008.01.18 13:56:41
Úgy tűnik, a Google elérkezettnek látta az időt, hogy kicsit dobjon webes térképalkalmazásán. Nézzük is sorban a legfrissebb változásokat. Domborzat-nézet. Bár a műholdnézetnél nem látványosabb, elsősorban mégiscsak a szemnek szól az új fejlesztés. Persze nem árt…..
comment:com A zsír könnyei 2007.10.10 11:08:52
Kedd este embereket aláznak meg a tévében. Úgy mázsálják őket, mint a hízósertéseket, legfeljebb egy pici klottgatyát adnak rájuk, mert a kereskedelmi média horizontján azért ott vöröslik a lassan alábukó kispolgári álszentség. Amíg az amerikaiak szeretnek élni, és azért…..
MedIQ A vakbélnek van funkciója? 2007.10.07 19:47:00
Ma végigszántotta az angol blogoszférát a hír, hogy a Duke University Medical School kutatói előálltak egy elmélettel a vakbél funkcióját illetően. Mindeddig a vakbelet egy csökevényes evolúciós maradványnak vélték, ezért általában rutinszerűen el is távolították. Az…..
...avagy miért utáljuk kurvára a Sagem My-V56 oprendszerét? A mostani poszt nem Jómagam irománya, hanem önmagát Emperrorként definiáló cimborámé, és ha jól vettem ki, egy velős anyázást tartalmaz. Jó szórakozást hozzája:) Először is köszönet Bányapeatnek, hogy…..
Időről időre felröppennek hírek a híres Google Phone-ról, amit álltólag néhányan már láttak. Most is belebotlottunk egy ilyenbe, és mint szokás, itt is van konkrét időpont, mikor jönnek ki vele. Persze megbízható belső forrásokra hivatkozva. Szóval a GPhone-t valamikor…..
Csenkujem 2007.09.26 11:12:15
A Homár egyik olvasója talált rá az alábbi gyöngyszemre, aki erre a kérdésre a megadott válaszok segítségével érvényes választ tudott küldeni az nagyon ügyes, gratulálunk neki. Röhej, de Havast pont amiatt rúgták ki, mert az ilyen borzalmas kérdések miatt beszólt a…..
Mi megmondtuk előre. Sőt még egy pezsgőt is bekészítettünk a hűtőbe, hogy majd halk pukkanás, kristálypoharak csilingelése, meg gyöngyöző nedű. Kár hogy két hete, Havas Henrik kirúgásakor már koccintottunk vele. A Tv2 új tulajdonosai és a másfél hónapja kinevezett…..
Vezérigazgató...Vezető Tervező...Marketing igazgató...A fickó, aki a kocsikat árazzavicces megoldás a kemény árversenyben való előnyszerzéshez - nagyságrendekkel jobb ez, mint a "nevetségesen alacsony árak" és hasonló szlogenekkel való operálás, amiből itthon…..
Csenkujem 2007.09.18 12:39:42
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Fél évet kellett várni rá: ma Bódis Attila írt postot a Google hivatalos blogjára, amiben azt írja, hogy a prezentációkészítő ugyanazokat a tulajdonságokat kapta meg (kollaboráció, cset, stb), mint a szövegszerkesztő és a táblázatkezelő. Ja, amúgy a prezentációkészítő…..
November elejétől kapható Európában a Samsung Vodafone-nal közösen fejlesztett új mobiltelefonja, az F700. A mobil 3G-s (3,6 Mbps átviteli sebességre képes), bluetoothos. Érintőképernyős kijelzője 3,2 colos, QWERTY-billentyűzete van, 3 megapixeles kamerája. Film- és zenelejátszó…..
Olyan van, hogy a divatbemutató során hanyatt zuhan az egyik modell a kifutón, még az is elképzelhető, hogy ugyanaz a csaj még egyszer eltaknyol, mondjuk kifelé menet. Az méginkább benne van a pakliban, hogy ha ezt látja az ember, akkor elkezd röhögni, és nem bírja abbahagyni. A ciki…..
Szerencsére néhány hónapja már nem dolgozok telefonos ügyfélszolgálaton, ami kurva jó, végre. Arról könyvet lehetne írni, hogy miért is szopás az a meló, de most nem erről akarok beszélni. Aki már dolgozott benne, az úgyis tudja, aki meg nem az úgyis nehezen értené meg. Nem…..
"A legkisebb is számít"- ahogy a töppedtfarok komplexusban szenvedők is gyakran mondogatják. Állítólag. Én egy ismerősömtől hallottam. Tényleg. De most következzen valami egészen más. Mégpedig a nagysikerű, Tékozló Homár által felkarolt Teszkó Tikok második kötete,…..
Biztos mindenki azt hiszi, hogy a mi szívünket vastag, csimbókos szőr fedi, a lelkünket pedig jégkocka-tartóban tároljuk és csak karácsonykor engedjük fel úgy tíz percre. De nem. Például Réthy Barbara, a Nemzeti Nyomozóiroda főhadnagynője teljesen elkápráztatott minket.…..
Mindig is sejtettük, hogy valami sötét titok lappang a politikusainkkal olyan csúnyán, sőt mondjuk ki: tiszteletlenül bánó Pufajkás Turul körül. Csak azt nem tudtuk, mi lehet az: Szekeres "Napóleon" Imre törvénytelen gyereke lenne a kis balnemzeti ragadozó? Együtt…..