Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merlin21

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Belerondítottak a beteg, tömeggyilkos norvég fiatalember tervébe: egy német turista, Marcel Gleffe bérelt csónakjával többször is fordulva, szó nélkül mentette az Utoya szigetéről a vízbe menekült fiatalokat.  Marcel Gleffe éppen családjával készült kirándulni…..
Az ember fejében sokféle kert él. Az én álomházikóm és annak hangulatképei következnek. Egy kis nyári lak, mellette medence, és egy kis zöld oázis. Tökéletes harmónia.Képek innen..
Merlin21 2011.05.12 11:37:46
Merlin21 2011.05.12 11:37:46
Merlin21 2011.05.12 11:37:46
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
Merlin21 2011.04.26 22:35:35
@nadivereb: génállomány
Orbán 2011 legfontosabb feladatának az alkotmányozást tartja. Ez kifejezetten rossz döntés: egy új alkotmány szükségessége biztosan nem fér rá Magyarország 50 legégetőbb problémájának listájára. (Fotó: Index) Orbán Viktor tegnapi évértékelője meglehetősen hasonlított…..
Tegnap jelent meg Földi S. Péter tollából az alábbi írás a Most & Itt blogon. Már csak a cím miatt is reblogolásra érdemesnek találtatott!„Meg vagyok döbbenve, hogy Önök mennyire a múltban élnek” –oktatta ki a magyar miniszterelnök az Európai Parlament…..
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
Ma (tegnap) az EU Parlamentben Orbán Viktor bemutatta a magyar EU-elnökség programját. A programot magát nem sokan kritizálták, de Mindannyiunk Viktátora kemény támadásokat kapott a médiatörvény kapcsán. Az egyik leglátványosabb sortüzet Daniel Cohn-Bendit, az Európai Zöld…..
"Vidám lelkem senki se érti, Se gyerek, se nő, és se férfi! Senki-senki itt a világon! Mi is az én titkos nagy álmom, Jááááááááááááááááájj! " Nem értik. Nem és nem. Vagy el sem olvasták. Vagy elolvasták, de a fordítás miatt nem értik. De, ha…..
Merlin21 2011.01.18 12:53:12
@Takács Bálint:
no ez sem igaz, mert még maguk sem tudják hogyan kell kiszámítani.
Végighallgattam az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozásáról szóló ma esti  általános vita első két óráját. Különös parlamenti esemény volt, nagy kár, hogy feltehetően csak néhány száz, esetleg néhány ezer választópolgár követhette. Ha valaki kizárólag ezt…..
Merlin21 2010.11.03 22:48:31
@jjulie:
Vajh miért patetikus a tisztesség felvetésének lehetősége? Miért lenne puccsita az, aki azt mondja, fiúk ezzel én nem tudok egyetérteni, ahelyett, hogy mint birka menne a többi után?
Persze lehet, hogy a mai világban a tisztesség nem eladható és nem pénzre váltható kommoditás.
Azt még értem, hogy a listán bejutott képviselők szorult helyzetben vannak, hiszen valójában nem a választók akaratából vannak ott ahol, de mi van azokkal, akik valójában a választóknak köszönhetik a mandátumukat? Nekik is szolgaian kell-é szavazniuk, még akkor is, ha nem értenek egyet a javaslattal?
Vagyis egy megfélemlített parlament hoz döntéseket?
Ez bizony gond.
Merlin21 2010.11.03 23:06:15
@jjulie:
Egyetértek, hogy a parlament nem az "igazak" terepe, elég visszatekinteni ez elmúlt 20 évre.
De azért megkérdezem ismét, hogy miért NINCS 7 igaz ember a 262 közül, aki kinéz a fején és egyenesen lát? (És persze miért szavazunk be ilyeneket?)
Ha nincs - és persze nincs - akkor nekünk annyi és ezt érdemes hangosan kimondani is.
Bár a honi történelmet ismerve, statisztikailag akár előállhatna az a helyzet is, hogy akad 7 igaz ember.
Az mindenkinek jobb lenne.