Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nilsholgersson

56 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan azt hiszik, hogy ha azt mondom, hogy Pablo Honey, akkor Radiohead lesz a vége. De nem... Ugyan szeretem azt a nyafogós buziságot is, de ha már Pablo Honey, akkor említsünk meg egy néhai formációt, amely méltatlanul süppedt feledésbe, pedig... Kifejezetten zseniális,…..
Íme, tipikus példája annak, hogy nem kell sem zenélni tudni, sem belegabalyodni a kreativitásba, így is lehet kiváló zenét csinálni, amit nem szégyen ripítre pakolni, míg ki nem ürül a whiskys üveg.   Na jó, de ki az aki ne tudna azonosulni az önsajnálatban tocsogó kék…..
Na lobbanj, Te californiai háborús totemoszlop. Mutasd meg Te jenki paraszt, melyik vezen itt loszándzseleszbe. A csitári hegyek kövessék utad a missziszipi mentén, és éljen a magyar szabadság, éljen a…..
Közhelyes vagyok. Bővíthető vagyok. Ergya vagyok. Nikoncz vagyok. Flessbekk vagyok. Hendikepp vagyok. Könnyűbulvár vagyok. Időhagyma vagyok.   ..
Koncz Gábor a Metál pijonyírja. Pont. ..
Képzeletbeli utazás az erőteljes torzulások földjén.  ..
butafijúbölcséneke  ..
brúszblúzbazmegbitangbaróbravúr Megyek, nyírok is egyet a hajamon...   ..
Bizony Isten nem alibizés végett nem írok semmit, de az élvezeten minden fölösleges szó csak rontana, higgyétek el... ..
Kedves Zöld műanyag locsoló kanna!   Már rég nem beszéltünk, de emlékszem rá, hogy nem is olyan rég, még gyakran fordultam Hozzád, hogy segíts nekem feloldani a sötét vonásaim. Most eljött az idő, hogy ismét kérjem a segítséged... Kérlek olvassz ismét pudinggá, hogy a…..
Íme a rock, pont úgy ahogy én szeretem... ..
Azoknak, akit illet, a ma esti 10 órai Moldova lesz, Fehér Csíkokkal... "Ne rugdoss döglött oroszlánokat, ne tiszteld az értéktelent, ne fogyassz szellemi egytálételt, ne menekülj lefelé a primitívbe, bármilyen nagy is a kísértés és bármennyire teszik is ezt…..
Most mit lehet erre mondani?   Nem rég még fuldokoltam, de most már leér a lábujjam a szilárd léthez. Nem vagyok veszélyben. Jaaa, egyébként tudok úszni is, csak úgy tűnik nem mindig akarok.  Nincsennek még válaszaim, és most nem is annak van itt az ideje, hogy általános…..
igen-igen, ha már közhelyek, akkor én sem félek használni... Azt, hogy a fasz tudja, hogy azért van, mert akartam, vagy azért akartam, mert adott, de mind az akarás, mind a pillanatnyi tényállás létjogosultsága megkérdőjelzhetlen. Jól esik a magány... Volt, hogy ijesztő volt…..
Mindenről az a kurva Metaxa tehet... A terv az volt, hogy Bével, Apróbetűsrésszel és még néhány romantikus szereplővel akik most a névtelenségbe burkolóznak jól becsűrünk szombaton, és hőstetteinket a blog sorai által tesszük közzé, hogy szolgálja az emberiség…..
Hála Istennek, vannak még olyan helyek a Földön, ahol az IKEA-ban is inkább töltényt lovagolnak, mint hogy nyálas buziságokat karistoljanak a kottafüzetükbe. Itte:    ..
A hétfői napon a hetedik táncot adom...   ..
A majonéz történelme néma sötétségbe burkolózik. Noha valószínűleg soha nem fog kiderülni az igazság, de az érdeklődő közönség több járható alternatívát épített, hogy fölfedje a szó lehetséges gyökereit. Egyesek szerint Richelieu herceg szakácsa találta fel…..
Kedves véreim, a mai napon az a csúfos helyzet fog előállni (megint), hogy más tollaival szeretnék ékeskedni, természetesen annak rendje és módja szerint macsakörmökkel és a forrás megnevezésével. Az okból teszek ilyet, mert úgy gondolom, hogy ezt nektek is látnotok kell, és…..
Még azt a kalóriát is sajnálnám, amit az ablaktörlő bekapcsolásáért kellene elparazolnom, hogy egy szétkenődött hippi biciklis maradványait takarítsam le a szélvédőmről. Én nem tudom, régen azért nem volt ekkora cirkusz... Az emberek tudták, hogy van bicikli, ráültek, és A…..
tölcsért csinálok a kezemből, és vasárnapot a keddből, azaz fordítva; kedden lesz egy koncert az akváriumban, ahol mi leszünk a halak, a fellépők viszont olyanok mint olafúr arnalds, és nils frahm. mindkettőjükről illett volna már, ezt a hiányosságot próbálom most…..
Nilsholgersson 2012.03.27 22:31:49
Azért az északiak valahogy tényleg jól tolják. Volt egy-két megkérdőjelezhető prodzsekt, mondjuk a HIM az ezer tó országából, ami azért bohóckodás a javából, de többnyire őszinte és tökös rock muzsikával látnak el minket abból az irányból, ahol moha lepi el a fák…..
Nem is olyan könnyű    ..