Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DennisMoore

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Mel Gibson nincs ott a valaha élt legjobb színészek között, rendezőként már bőven eleget bizonyított. Rettenthetetlen c. alkotásáért 1995-ben hazavihette a Legjobb filmnek és a Legjobb rendezőnek járó Oscar-t, ám a tíz évvel ezelőtti Apocalypto c. rendezéséért is komoly kritikai elismeréseket…..
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
DennisMoore 2016.11.23 14:16:37
@PublicEnemy: total egyetertek, eleve a hatodik veget is elbasztak, innen kezdeve ertelmetlen lett az egesz sorozat, elvesztette a realizmusat.Csak idiotak tamadtak volna ismeretlen szamu ellensegre, ha meg ilyen csapdaba kerultek segghulyen, nyilvan a vezetot, Ricket verte volna a csoka agyon...Kesz, ennyit errol a sorozatrol is.
A magyar étteremkultúra - a vendégek viselkedésének tekintetében - még hagy kívánni valót maga után. Alapvetően vannak illemtani hiányosságok is, például illik köszönni, ha bemegyünk valahová - ahogyan a pincérnek, eladónak is illik köszönni, vagy vissza köszönni. Összeszedtünk saját kútfőből és a…..
A hétvégén 9 ember meghalt, amikor a texasi Wacóban több motoros banda tagjai egymásnak estek ebédidőben, egy autópálya menti zsúfolt bevásárlóközpont étterme mellett. Mintha csak a Sons of Anarchy legdurvább pillanatai elevenedtek volna meg… A történtek kapcsán megnéztük,…..
Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább! . . . . . . Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább. . . . . . . Mi szóltunk. . . . . . . Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy általában másokról, a…..
2013 november 1. újabb sorsdöntő napként került be a magyar háztartások naptárába, a kormány újabb 11,1%-al csökkentette a közüzemi költségeket, közkedvelt nevén a rezsit. A kormánypárt közleménye szerint is, az átlagbérhez viszonyítva arányában kedvezőbb lett így a havi…..
„Nekem mi a magyarság? Az , hogy ebbe az országba születtem bele, ennek a kultúráját ismerem, itt élek, magyarul beszélek és büszke vagyok mind a nyelvre mind a magyar eredményekre.” Mint köztudott, mi, a Hallgatói Hálózat Soros és Bajnai által fizetett aktivistái véres…..
DennisMoore 2013.10.27 15:00:32
@jogalany: Aki ekkora magyar mint te megtanulhatna magyarul legalább.A helyesírásodon lenne mit javítani...
Azt se tudod helyesen leírni hogy magyarságtudat, és osztod az észt.
Bécs se Wien, Jerusalem meg végképp Jeruzsálem magyarul...
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
Elolvastam a hisztit, amit lerendeztetek a szerdai poszt alatt, igazán szórakoztatóak voltatok. Belátom, a kommentelők nagy részének nem sikerült a feladatot megugrani, a sok rinya mellett nem értettétek meg, miért hoztuk simán a kötelezőt. Szájbarágó, sovinisztáknak.  Az…..
A KARD A játék az nem játék 2012.10.08 16:37:34
Újabb termék- és szolgáltatáscsoportot tett feketelistára a Kormány. A nyerőgépek azonnali kilövésére kapott parancsot Navracsics Tibor és - valljuk be - ezúttal is furcsa körülmények között született halálos ítélet. A fejleményre viszont a dühödt…..
DennisMoore 2012.10.08 21:33:43
Ha komolyan gondoljuk, hogy Ozora egy a társadalomra veszélyes fesztivál (mi nem gondoljuk azt, lásd a cikk végén), amit fel kell számolni a jog és az állami erőszakmonopólium eszközével, számos kérdés merül fel. Tudott-e Pintér Sándor és a rendőri vezetés az elmúlt…..
DennisMoore 2012.08.12 03:25:31
@kovi1970: A bűnözői láncok pont a törvények miatt állnak a drog mögött, ha nem lette ennyire tiltva az egész, nem hatványozottan több ember szenvedne a drogoktól, hanem csak a drogfogyasztó.Meg persze a környezete, mint pl az alkoholistáké.Kb az alkoholista környezetének a legszarabb az összes drog közül, érdekes, hogy miért pont az legális...?
DennisMoore 2012.08.12 03:27:46
@DennisMoore:lennét akartam írni a lette helyett dehát...:)
 Most, hogy az Olimpia miatt viszonylag sokat néztem a közszolgálati tévét, tisztára olyan érzésem támadt tőle, mintha a szocialista idők televíziója köszönne vissza, sőt... Abban legalább volt Markos-Nádas, Hofi, Déri János, Vitray, Sándor György, Antal Imre jó formában,…..
Mária néni csúcsfavorit dajcstomi mellett, ha megzápult narancshumorról van szó. Bár utóbbi valóban azt hiszi, hogy vicces, a szelíd öreg hölgy vérkomolyan vérciki. (Nem, most nem fogom tisztelni azért, mert ötvenhatos szereplése miatt 2012-ben IS parlamenti képviselő, s…..
 CAUTION! Ez nem újságcikk -tehát senki ne a szokott módon, az eljén és a végén keresse a lényeget [avagy a provokációt] a gyorsolvasás kötelező nagyátlójában még valami érdekessel. Az, hogy kiajánlós, nem tükrözi a jobbsorsra édemes szerkesztőség [az ügyeletes…..
Hoffman Rózsa bedilizett. Böjte Csaba árváinak kér minden magyar gyerektől 100 forintot, hogy népviseltbe öltözhessenek, és így ne össze-vissza ruhában járjanak templomba.Lejjebb közöljük a teljes levelet, ami itt érhető el:…..
Subba Juj: Chicken song 2011.06.18 17:48:20
Szúrnám a fosóját!..
DennisMoore 2011.06.18 19:51:15
w A keselyű még él 2011.04.19 07:30:00
Az a legszarabb ebben a cintányéros, cigányzenés, pörgekalapos maszturbációban, hogy lehetne helyette valami értelmeset is csinálni akár. Vagy legalább mellette. Valamit csak úgy bolondságból, valamit, ami kivételesen, a változatosság kedvéért nem kizárólag a Fidesznek jó,…..
DennisMoore 2011.04.20 20:52:41
@Neel Armstrong

Olvasgatva a postot,meg a kommenteket te (ne haragudj a szemelyeskedesert)pont annak a tipikus fasiszta disznonak tunsz, aki keptelen letezni a nagy Vezer nelkul, te szerintem mar ovodaban is a menogyerek seggnyaloja voltal, kicsavartad a kiscsoportos kezet, mert a fonokodnek kellett a nyalokaja.
Megertem, ha nem erted, hogy lehet pl valaki baloldali, szocialista, de cseppet sem Gyurcsanyista.
(Talan nemi batorsag sokat segitene rajtad, az eletvezeteseden, nem lennel annyira frusztralt, hogy igy gondolkodj, mint ahogy lathatoan gondolkodsz.Kicsit belemenosebb leszel,megerted, hogy a majom fonokod is ugyanolyan kozonseges ember mint te, lehet okosabb se nalad.Siman el birom kepzelni,hogy nem.
Majd akkor nem egeted magad ilyen szarsagokkal, amiket tolsz.Vagy akkor legalabb a neved legyen oszinte:Kneel Armstrong.)
Akkora karara vagytok te, meg a hitsorsosaid a kozossegnek(orszagnak, nemzetnek), hogy iszonyu elviselni pusztan a tudatat is a leteteknek, de mit tehet az ember,ez van,leteztek.
Ja bocs az ekezetek hianya miatt, de mar reg Nyugat-Europaba koltoztem miattatok, meggyozodeses emberek miatt.
Azt javaslom, probalj meg kicsit elni,csak ugy lazan, hidd el,jobban fogod magad erezni.
Mindenesetre tehat kapjatok ti be ugy ahogy vagytok, fogalmatok sincs a demokraciarol, meg a polgarjogokrol.
Az pl apam mindenkire vonatkozik, de ugy latom, ezt kurva nehez megerteni.
Te sem ersz sokkal tobbet, mint a tegnapi kutyaszar, igazabol kozben meg is untam a fasz kommentjeidre reagalni.
A dróton túl Zsoldosok 2011.04.11 16:00:00
Néha előjön ez a dolog a kommentek között, meg a tágabb interneten, főleg ha valami történik Afganisztánban a magyarokkal, hogy a katonák azok "zsoldosok" (úgyhogy magukra vessenek, ha valami bajuk esik, nem érdemelnek semmi tiszteletet, esetleg dögöljenek meg -…..
DennisMoore 2011.04.11 21:06:07
@FCraft: Igen ezt elhiszem, viszont en nem tisztelem az ELRETTENTO EROT hanem felek tole.
Nem ezert van?
Szoval tiszteletet azt semmikep nem erdemel egy katona.Mondjuk ugy, hogy elfogadom hogy van.
Ezúttal sorozatot indítunk, amelynek tárgya a szeretői "piacon" fellelhető pasitípusok feltérképezése. Ma két végletet hasonlítunk össze, a mindenevőt és a mimózát. A mindenevő az a pasi, akinek nem nagyon számít, ki mennyire cicababa, kinek milyen a kosármérete, és…..
DennisMoore 2011.04.10 13:55:47
@skarlát betű: nezd, abban, hogy szeretem a noket, abban tenyleg szeretet van, es nem csak a micsodatok imadata:)...
Talan ha tahobb volnek, nem attol felne a mindenkori parom hogy elvesz tole valaki, hanem attol, hogy mit szedek esetleg ossze.
Felre a trefaval, igen, biztos vagyok benne, hogy velem jar jol.
Ugyanis aki az orok husegrol papol, az 99 szazalekban hazudik.
Sose lattam tokeletes huseget meg egy kapcsolatban sem, csak hazudni lattam embereket rola.
Azt az 1 szazalekot a veletlenre vagy a sorsra hagyom, ki miben hisz vegye ugy...
DennisMoore 2011.04.10 14:05:29
@skarlát betű: Felre ne ertsd, nem akartam olcso popularitast hajszolni, nem dicsoseg, csak sima emberi dolog.
En pont arrol beszeltem, hogy lelki ertelemben van 100 szazalekos huseg, csak testiben nincs.
Sajnos ez kodolt dolog a ferfiakban.
DennisMoore 2011.04.10 14:19:45
@Bokortalan Lajtalan: nem jott at, hogy faszi vagyok,vagy mi?
 Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...  Az ember tragédiája Színházi kritika a "Faji Tárgyilagos" egykorú számából. Irta: Faj Lehel, két változatban ELSŐ VÁLTOZAT(A szerkesztőt tévesen úgy…..
Vastagbőr Lehetőségek világa 2011.01.04 10:05:00
Fél éven át mi vagyunk az EU soros elnöke, erre az alkalomra készült egy vadonatúj országimázs-film."Az új film a településmarketinggel foglalkozó Aera Property & Destination kommunikációs ügynökség és a Magyar Filmszemle díjas, több külföldi fesztiválon is…..
DennisMoore 2011.01.04 17:18:42
@Roltii: 1999 ben kaptam allast eloszor pincerkent egy angol tulajdonu luxushajon.Egyhetes treninggel kezdodott a kalad, 4 en voltunk magyarok egy 24 fos csoportbol.Az okatatonk, egy visszavonult olasz Maitre'd Mario Pisano az elso nap elso eloadasan felolvasott egy The Times -ban epp akkor megjelent cikket, ami Budapesten atvert angol turistakrol szolt.kb 200ezret akartak roluk lehuzni asszem egy uveg borert.(99 rol van szo, es nem Chateu Lafite -rol).Szoval a szakmaban nem par eve ilyen a hirunk...
Kulfoldon dolgozva - es kiados otthoni ralatas birtokaban haver, ha tudnad, mekkora egy lehuzos banda vagyunk...
Csak hogy ne zizegjenek a szakmabeliek, a munkabirasunk viszont hiresen jo.