Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hobbes

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terjednek a felhő alapú szolgáltatások. Már minden gyártónak van saját online tárhelye, vagy népszerű szolgáltatókkal kötnek szerződést (a Dropboxal rögtön ketten is a Samsung, és a HTC is). Néhány hírrel ezelőtt jelentette be az LG is a saját felhő alapú tárhely…..
Hobbes 2012.06.17 15:12:17
Hobbes 2012.06.17 15:12:57
@Hobbes: persze pont nincs a link végén. Pont nincs
Hatalmas taktikai csatából Lewis Hamilton és a 18. helyről rajtoló Mark Webber jött ki jól. A Ferrari ismét eltaktikázta magát, pedig a verseny tempójuk ismét elég lett volna a dobogóhoz. A Mercedes pedig megmutatta végül, hogy mire képes.…..
Hobbes 2011.04.18 23:28:20
@danieL: ezt találtam: "Ran a one-stop strategy, starting on softs and pitting for hards on lap 23." ez durva, más 23 kört a keményen nem bírt ki... Ferrarit neki, ezek után mindegy melyiket :-)

Szerintem Webber tudhatta, egyrészt a nagy oszlopon a számok látszanak, a kivetítőkre is van idejük pillantást vetni (több interjúban hivatkoztak már erre), ráadásul a vége fele 2 másodperccel előtte ment egy Infinity feliratú szárny, alatta a jellegzetes széles hátsó kiömlővel. Tolta ő rendesen, hátha... :-) De az tényleg szép lesz, ha minden élcsapat kiejti magát a Q2-ben, hogy keményen indulhasson 2 szett lággyal tartalékban.
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
Ez a bejegyzés plágium a javából: a b-oldal e heti bejegyzésének ötletét - TOP10 lélekre ható dal EVÖR - "loptam el", bár ez talán túlzás, hiszen jóváhagyással történt.Teljesen szubjektív válogatás, természetesen ezúttal is örömmel veszek minden…..
Hobbes 2011.01.30 10:20:55
Következő ráadás (Debussy: A lenhajú lány):
www.youtube.com/watch?v=MswHKA4dako

Ez "tanulható", és szőke (na jó, világosbarna) nőkre személyes előadásban hat :-)