Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0motig0

0 bejegyzést írt és 344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Nagy nap ez a Homárnak: megérkezett az első állatvédelemmel kapcsolatos levél! Sőt, nem csak hogy állat, de vízi! Barnabás a VitalPet állatkereskedésben bukkant a 2, azaz kettő literes akváriumra, de az máshol is kapható, úgyhogy ez itt most egy kiáltás az összes kereskedőnek.  Olvasónk…..
0motig0 2020.02.20 20:06:45
www.youtube.com/watch?v=AyjV7OnGxtY
Szerintem ez ilyen halakhoz van. Vagy vízi majmokhoz(igen tényleg létezik egy ilyen rák fajta és ez a magyar neve)
Szeretnéd Stökinek részletesen megmagyarázni, hogy miért nincs igaza a Settlersszel kapcsolatban? Kérdőre vonnád Grathet túlzott konzolpártisága okán? Egyre felháborodottabb posztokban osztanád meg a világgal, hogy miért halott és tökfelesleges dolog ez az egész podcastosdi? Na ebben az esetben…..
0motig0 2018.06.07 16:20:37
@Grath: sylverant.net/ (X-box kivételével az összes verzió játszható!)

www.schtserv.com (X-box kivételével az összes emlékeim szerint! Ez most nekem nem akart bejöni lehet karbantartás van.)
Ezek rendes PSO szerverek(a scht BB szerver is sőt elméletbe már csinálják és tesztelik a PSO2 szervert is)

ephinea.pioneer2.net/ (Ez csak BB szerver. Az egyik legjobb)

Ha Dreamcast akkor kell egy lan adapter vagy egy dreampi és eredeti vason is fut. (GameCube esetén csak más beállítás kell de ahhoz nem értek semminyire.) A BB kiadás az annyiba másabb az eredeti verzio 2(ami volt pcre) ,hogy több és jobb. Meg szerintem rosszabb az irányítása de ezt így érzésre mondom.(Én eskü így érzem) meg abba benne van az episode 3-mon kívül mindegyik.(Az egy kártyás rész és csak gameclubra van emlékeim szerint)
Én probáltam a sima pc-s verziót szerverre vinni de nem sikerült csatlakozni(Utána kiderült lehet elcsesztem a regisztrálást de nem tudom. Az adminok facen segítő készek ha baj van.).
Ami infóm van az ez. Meg még annyi hogy a pc kiadás az Episode 2 és azt lehet offline is játszani. Csak kell hozzá egy indító amit hozzá csomagolnak rendszerint.
0motig0 2018.06.08 19:42:55
@Grath: Ha konzolon tolod akkor az összes megy offline(Dreamcast tuti biztos) ez volt az egyik jóság benne.(A pc kiadás is csak annyi ,hogy van egy spec indító és ott azt indítod és kiválasztod ,hogy online vagy offline akarsz játszani és kész. Tehát pepecselés egyikkel sincs. Na jó max az ,hogy kompatibilitás meg rendszer gazda indítás. BB esetén meg lehet ki kell kapcsolni egy efektett de az is csak egy pipa kivétele. Kb ez az összes pepecselés ami lehet.)
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Itt a tavasz, Quake az ég és zöld a fű, ebből az alkalomból meghívtuk az egyik legismertebb esportolónkat, aki saját bevallása szerint a mai ligákban már nehezebben boldogulna - na de ő a kilencvenes évek közepén kezdte, pár hónappal azután, hogy az id Software csodálatos Quake-je megjelent...
Andreas Refsgaard és Lasse Korsgaard két fiatal dán programozó, akik Koppenhágában vezetik a Støj nevű kreatív kóderstúdiót. Mindenféle félkomoly projekteken dolgoznak, csináltak már például mozitrailereket néző algoritmust és arcgrimaszokkal befolyásolható zenét. Ezek után az már csak könnyed…..
Már eléggé benne járunk a januárban, de csak most lett időm előbányászni a tavalyi keresőkifejezések közül a legjobbakat - viszont azt nem akartam, hogy elsikkadjon a dolog, mert egy hétéves hagyományt törtem volna meg (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015). Szóval megkésve bár, de törve…..
Múlt vasárnapig lehetett még megfejtést beküldeni Doom-nyereményjátékunkra, az eredményhirdetésnek pedig nagyon itt van már az ideje, nem is húzzuk tovább. Előbb a megfejtés, aztán a nyertesek...
0motig0 2016.05.27 20:59:32
@DnP: én még írtam is hogy ezt a gamet keresem. csak kommenteli nem szoktam nagyon
Subba Legyen tánc! 2016.05.27 18:42:36
Jóój, ahogyan járja a boldog cicimackó, AW!..
0motig0 2016.05.27 20:57:04
@Nyúlkásfülű Koc: j-mobear.tumblr.com/
ez történik ha google a barátod.
Nahát, Diablo III. A második résszel heteket töltöttem el. Kíváncsi vagyok, ez is olyan jó lesz-e. Látom, inkább biztosra mentek: kicsit húztak a grafikán és a fontosabb dolgok maradtak a régiben. Automatán kapom a skilleket? Hogy lesz így egyedi karakterem? Ölés. Ölés, ölés, ölés. Ez a…..
Ha zenekarod van, lehet, hogy te is elköveted ezt a hibát - szakembereket kérdeztünk...
Hatéves hagyomány folytatódik, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013, 2014). Sajnos a Google Analytics pár éve bevezette, hogy egy csomó keresőszót nem ad ki, és emiatt soha nem volt olyan keresőszóínség, mint most. A blog 2015-ös…..
Sok játékban küzdhettünk már mindenféle járvány– főleg a zombikat létrehozó ilyen-olyan vírusok – ellen. A Plague Inc: Evolvedban viszont fordul a kocka, mi alakítjuk a kórokozót és ki kell irtanunk az összes embert. Különösen Grönlandon… A játék mobilokon kezdte…..
Az elmúlt hetekre sokáig emlékeznek majd a videojáték-ipar krónikásai, de a történteknek általános sajtótörténeti jelentősége is lehet; biztosan születik majd erről az egészről pár szakdolgozat, miután lecsillapodtak a hullámok. Ritka ugyanis, hogy újságírók/bloggerek és…..
0motig0 2014.09.17 20:36:02
@Bobby Newmark: hagy idézem magamat:
Arena Wars, Starcraft, Blade Symphony, Natural Selection,
most mond ez a 4 cím melyik fps? ja az NS az de az is rts+fps. értem. ha meg anyukád hc zumás akkor az nem azt jelenti hogy hc gamer... könyörgöm mi a hc gamer? elmondom neked: elkezd tolni egy bizonyos műfajt. de abból meg majdnem mindegyikkel tud játszani! ezalatt értem hogy egy quaker nem csak quakebe jó mert warsow, ut, painkiller és még sorolhatnám egy kicsit mely gamekel tolja(fatalyti miben is nyert versenyeket? ja q3, ut2003, painkiller, ql)
az aki hc gamernek valja magát és csak a nyomorult egy kaptafára épülő cod meg mobákal játszik az nem hc gamer. miért? mégis mi a külömbség a cod mw2 és mw3 közöt? ja mások a pályák meg egy két új fegyver meg perk meg fegyver mod. jeee 2 év alatt ennyire telt? nem is értem hogy a ut2003 meg 2004 akkor hogy bírtak újítani!(új fegyverek. új játékmodok, új járművek meg karakter modellek és mutátorok... egy év alat össze dobtak ennyi mindent és az assault mapokat nem fogták és átneveztek egy pályát mint codba.. vagy bármelyik mobába...) vagy sorolhatnék még pár gamet ami egy év alatt tőbbet fejlödöt mint az összes cod meg az összes moba együtvéve! arrol meg ne is beszéljünk hogy a cod hogyan is jelenik meg? évente és az is 4 felé szabfdalva(ergó nem csak megveszed teljes áron a gamet hanem utána még minimum 4 kieget megveszel ami 4 pálya+2fegyver rendszerint. meg is éri a 15 euro / darabot de hát a "FPSben ticsungolós idegbeteg vérpistikék" pont ezt akarják mert nem tudnak még bunnyzni sem nem hogy célozni!) amikor meg megnéztem milyen az a híres cod jump mod ott sírtam. de lényegtelen mert magyarázhatok itt nem fogod meg érteni mi a hc gamer meg mi a 12 éves vérpistike között a különbség mivel te is egy 12 éves vérpistike szintjén vagy(és pont az ilyenek miatt megy tönkre a játék ipar mert csak cod és moba kell! Blade Symphony? hallót itt valaki róla? ja hogy senki és mégis egy olyan game amitől minden gamer elélvez akkora szabadságot ad és olyan lehetőségeket ad a kezedbe! pedig azt a gamet csak rajongó gamerek rakták össze saját maguknak.(az meg hogy KÜLÖN ETIKAI KÓDEX VAN A JÁTÉKBA NEM IS BESZÉLEK MERT MÁR OTT LESEL HOGY AZ MI!) szóval igen. meg akkor ismétel ezzel az erővel anyukád is hc gamer csak éppenséggel pont ő a hibás(és a többi hasonló ember) hogy ez a mai hc gamerség. nem pedig az amibe van befektetett munka és tudás.
0motig0 2014.09.20 16:02:51
@Bobby Newmark:
1.: írd le kérlek milyen gamekel tolod.
2.: köszi szépen hogy a zene szeretőket. a film szeretőket a könyvmolyokat így leugatod mert ebből a valamidből az jött le hogy a szubkultúrák kifejezés egy hatalmas hülyeség és a szubkultúrák nem léteznek. kérlek Wikipédiát használd és nőj fel.
3.: utálom a listázást.
4.:????
5.: én még mindig nem azért siránkozok hogy jajjj hülyékkel vagyok körülvéve hanem hogy "jajj van egy valami amibe bármit meglehet csinálni és működtetni erre folyamatosan a nagy kiadok tömeggyártót szarjai vannak ríttig a csúcson a kis kiadók meg megdöglenek pedig ők legalább beválalják hogy na igen én nem a mainstreamet követem ergó nem fogom a x milliomodik cod meg dota klónt kiadni hanem teljesen mást csak az meg nem fog össze jönni mert a hozzád hasonló 12 éves cod/mobás gyerekek nem tudnak játszani"(és ezt egy olyan ember írja aki már ovis kora előtt játéktermekbe járkált tehát hidd el nagyobb rálátásom van a videojátékokra mint neked.)
0motig0 2014.10.06 20:33:57
@Bobby Newmark: nem nekem azzal van a bajom hogy van egy szubkultúra amit kiheréltek a "művészek" és emiatt a szubkultúra arcon fossa magát és a művészek ezt élvezik. a közönség meg őrjöngve tapsol emiatt. és te magad írtad le a miértjét. és nem teszel ellene semmit, miközben nem egy "rajongó" van aki legalább tesz valamit érte(de te semmit mert hát a klánozásból is eleged lett mert szar klánt fogtál ki.. jaj szegény)
Ha valakinek netalán kedve támadna újrajátszani az első Quake-et, annak igen csak ajánlott az nQuake verzió. A játék ingyenesen szedhető minden platformra és az install során a HD textúrákat is fel lehet rakni, amellyel már simán élvezhető bármelyik monitoron. A játéknak van…..
Augusztus 21-én a hazai mozikat is eléri az Oculus, amit persze azóta már minden érdeklődő megnézett... Ez a csúszás nagyon is jellemző a hazai horror forgalmazásra, ugyanakkor tény, hogy a még időben érkező A megtisztulás éjszakája: Anarchia vagy a Távozz tőlem, Sátán! se…..
Gondolom sokan emlékeznek a világ egyik legrosszabb filmes játék adaptációjára, a Street Fighter filmre. Egyszerűen szörnyű volt, annál zavarosabb történetet azóta se láttam - na jó, a Max Payne film talán tudta überelni, amit ha nem mondanak az elején, hogy az, akkor nem is…..
Indítsuk a hetet egy újabb játékvadászattal, mert még több tucat várakozik a levelesládámban. Ezúttal egy játéktermi gépet keres az 0motig0 nick mögé bújó olvasó, át is adom neki a szót: Réges-rég a 90-es évek elején vidéki játékteremben volt egy autós gép. Amire…..
Az At Action Camper elnevezésű kiegészítő készlet azoknak a Jeep-tulajoknak készült, akik nem csupán hobbieterpjáráshoz vásárolnak autót, hanem magukat is megterhelő túrákkal akarják szívatni. A kecses felépítmény persze hagyományos kempingezéshez is tökéletes, Szigetre…..
0motig0 2012.03.04 23:28:17
@halaloszto:
lég ellen állás számit szerinted egy terepjáronál? mégis menyivel megy?: 200+ al? ne röhögtes.
fesztre bemehetsz kocsival ha olyan a feszt..
kemping.. hát nemtudom spec nem hiszem hogy ahova ez a kocsi eljut(így +200kgal) oda egy mezei városi kocsi is eljutna-e