Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pubi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Magyar ufó 2006.08.31 21:29:00
Végre nekünk is van roswelli katasztrófánk, lehet zarándokolni Iregszemcsére, meditálva beszippantani az ufók itt hagyott energiamaradványait, vagy megerőszakoltatni magunkat egy másik dimenzióban, vagy várni, hogy újra egyszer, és pont akkor, amikor lesben állunk egy…..
Pubi 2006.09.04 12:48:33
Gabor! Emlékeztetnélek SomeDay posztjára:
www.ston3d.hu/Aztec.jpg
A Hihetetlen nem egyszerűen baromságokat ír, hanem Photoshoppal előállított bizonyítékokon csócsál, úgy, hogy még a képaláírást sem egyezteti a fotón szereplő adatokkal (ld. évszám - 1953 vs. 1960-as ével eleje).
PPeternek pedig csak annyit: Ha a ma Magyarországon legnagyobb példányszámban eladott napilapokban 1000 leütésenként annyi hibát találnék, mint az Aranyi honlapján közölt dolgozatokban, akkor némelyest elégedettebb lennék a magukat előszeretettel újságírónak nevező lények teljesítményével. Aranyi elmeállapotának megítélése pedig inkább orvosi feladat; engem speciel szórakoztatnak az írásai. Blikket, SZBL-t, Népszabót és Magyar Nemzetet is olvasok, és azok kevésbé szórakoztatnak, noha semmivel sincs bennük kevesebb marhaság.
Esterházyt (R. L. alapján)idézem: "Ceterum censeo: basszák meg az urak a sarkantyújukat".