Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malacnátha

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogalmam sincs, mit csinálhat a Magyar Turisztikai Desztinációmenedzsment Szövetség. Na jó, időnként feltűrik az ingujjat, meglazítják a nyakkendőjük és nekiveselkednek, hogy menedzseljék a turisztikai desztinációkat. De nem lehet olyan nehéz ez a munka, ha arra is van idejük,…..
A köztévé Nagy Megújulási Kirakósjátékának egyik nélkülözhetetlen eleme a vetélkedő, ami az egyik legősibb tévés műfaj, és egy sorozattal ellentétben olcsón ki lehet vele tölteni egy órányi műsoridőt. Annak idején a Párt szorgalmazására indult be a tévés vetélkedők…..
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
malacnátha 2011.10.08 19:27:55
@bioLarzen: nagyon kemények ezek az alig titkolt mutyik.
Ókovács meg maradjon meg az operánál inkább :P ott biztos nincs különbség, csak a kövér hölgy énekeljen... oszt ennyi.
malacnátha 2011.10.07 18:34:08
hát ez nagyon durva!

index.hu/kultur/media/2011/09/08/botranyokkal_kisert_sorozatot_mutat_be_az_mtv/

köszi a linket Guszti!

idézet a cikkből:
"A botrány akkor pattant ki, amikor kiderült, a Duna TV nem erre a sorozatra adott megbízást, hanem az Egy különleges emberre, ami hackerek helyett egy időutazó magyar vállalkozóról szólt volna. A Duna a nyolcrészes, egyenként félórás sorozatot 205,2 millió forintért rendelte meg a cégtől, amiből 184,6 millió forintot át is utalt. A sorozat, amit helyette kapott, tartalmában és technikailag sem hasonlított arra, amire megbízást adott."

+

"A beszélgetés után Ókovács állítólag kijelentette, őt meggyőzte Kálomista Gábor arról, hogy a megrendeléshez képest elkészült sorozatok még beleférnek a művészi szabadságba, és hogy semmi kivetni való nincs a színvonalukban, ezért műsorra tűzhetőek. (Az üggyel kapcsolatban megkerestük Ókovács Szilvesztert, ám eddig nem válaszolt levelünkre.)"
no comment.
Nahát, néha pont úgy működik az amerikai igazságszolgáltatás, ahogy kell neki, és ahogy azt a józan paraszti ész diktálja (nem akkor, amikor 675 év büntetést szabnak ki valami többszörös gyilkosra). Az egyik amerikai bíróság ugyanis semmisnek nevezte az amerikai NMHH, az FCC…..
malacnátha 2011.01.17 18:22:45
@c4ine: pontosan.
f*szom sem érti, hogy minek kell bármit is eltakarni??
egyszerűen mindent, ami ilyesmit tartalmaz 22:00 után kellene sugározni és abban a sávban aztán mehetne minden hiperrealista pornó, gyilkolás, vv, villantó celebek.

Ma, amikor a felvehető, megállítható tévé a sikk és a 8 évesek ügyesebben kezelik, mint szüleik..... mi értelme van mindennek??űés még a netet nem is említettem.
fasz kivan. komolyan.
malacnátha 2011.01.17 18:27:05
@karas: :))

jah, tiltsuk be az utcát, az aluljárót, az embereket és a bűnt is.
szegény gyerek nehogy találkozzon vele.
jujj, mi lesz vele nyáron, ha addig nem látott kivillanó testrészeket? ilyen a világ.
legalább nem lehet könnyen sokkolni ilyesmivel.
úgyis kipróbálja a szexet, drogokat meg a.. drum'n'basst.. ööh rockendrollt! :))