Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doublecross

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hetet kihagyott A Dal, a hazai eurovíziós válogatóműsor, amire istenigazából kevesebb szükség van, mint pék faszán a staniclire, de mindegy már, az unokáim is látni fogják sajnos. Egyébként mint műsor, semmivel sem rosszabb, mint egy kertévés tehetségkutató, az előadók nagy része eleve onnan…..
doublecross 2017.01.29 11:33:05
@CSB1196: Nem én erőlködöm, hanem azok, akik próbálgatják bizonygatni, hogy mekkora remekmű ez a sok gagyi között. A nézők döntöttek: 5 pont. A Youtube-on több a dislike, mint a like. Innentől lehet kidagadó erekkel hirdetni az elitista igét, a valóság az, hogy senkinek nem kellenek az ilyen fél óra alatt összedobott tákolmánydalok.
doublecross 2017.01.29 11:50:50
@sixx: Hű, mostaztán nagyon megmondtad. Motörhead? Az a zenekar, amelyiknek minden száma ugyanaz? Ha már metálkodni akarsz, miért nem jössz legalább egy Blind Guardian vagy egy Iron Maiden szerűvel?
Ősz, elmúlás, barát elvesztése, rokon gyászolása, fájdalom, kín - nagyjából erről szólt A Dal első válogatója, már ami a szövegeket vagy a nótákat felvezető interjúkat illeti, és persze ezek után nem lehetett azt várni a műsortól sem, hogy igazi mulatási legyen belőle. Pedig, és ezt a magyar…..
Nem jutott be az élő adásba a The Wedding at the Slaughterhouse nevű grindcore zenekar, mert az X-Faktor egy tévéműsor, aminek van kereskedelmi értéke, és abba nem fér bele, ha hetente (vagy legalábbis az első héten mindenképpen) egy hosszú hajú, szakállas pali földöntúli hangon hörgi a mikrofonba…..
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
doublecross 2016.03.03 19:32:39
@Cathcart_ezredes: Mint a Játék Határok Nélkül volt anno. Azt is a magyarok komolyan vették, a többiek pedig játéknak. A többiek örültek, a magyar csapat pedig bevágta a durcát még egy 2. helynél is.
Már csak egy elődöntő van hátra, hogy aztán kiderüljön melyik magyar előadóért izgulhatnak az emberek a stockholmi Eurovízión. Az első elődöntőbe már elvileg a legjobb dalok kerültek és ugyan tényleg vállalhatóbb volt a felhozatal az első adásokhoz képest, de még mindig…..
Mit hittek? Hogy ez vicces? Frappáns? De most komolyan, hány ember kezén megy át egy címlap, mire kimehet az utcára? Senkinek nem jutott eszébe, hogy EZ NEM JÓ VICC? ..
doublecross 2015.10.18 12:23:51
A Játék határok nélkül tavalyi évad emlékezetes botrányt hozott, hiszen az oroszok és mi is azt állítottuk, hogy nyertünk. Az a mai napig nem világos, hogyan lehet egy fix szabályrendszerű műsorban menet közben megváltoztatni a végső sorrendet eldöntő játékelem…..
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..