Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bellano

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha érezted valaha úgy, hogy olyasvalaki vonít hangosan egy félreértett előzés miatt, akinek hallgatni volna arany. Ha kérdezted valaha egy autósport-blogban, hogy "Ez neked egy poszt?". Ha 18000-et pörgő motorral hajtott okostojás vagy. Ha nemcsak a szád nagy, de írni is…..
 A zseniális sorozatból egy újabb rész, amiben megtudhatjuk, hogy a Fresh csajok is emberek.    ..
bellano 2010.05.08 17:44:59
comment:com Ilyen lesz 2010 a TV2-n 2010.02.24 12:50:00
Afeletti határtalan örömünkben, hogy a Magyar Rita utáni korszakban már mi is kapunk sajtóközleményeket a TV2-től, berakjuk ezt a friss és ropogós videót hálánk jeléül...
bellano 2010.02.24 19:13:27
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
bellano 2009.10.21 12:22:32
@x0n3: Még mindig műxik, most néztem meg a linket. (Rtlmost.hu)
Az RTL Klub sem jött ki rosszul tavaly, amikor több vetélkedőnek is bizalmat szavazott főműsoridőben, most a TV2 is azt próbálja elérni, hogy a nézők ne unják meg egyik játékot sem, adja magát tehát a váltógazdálkodás. Na, nem mintha a Vágó-féle Párbaj hozta volna azt a…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
tvblog RTL Klub - TV2 2-1 2009.09.08 15:23:00
Elég visszafogottan nyitottak a TV2 új műsorai, erre mondják rossz nyelvek, hogy "megbuktak", míg jó nyelvek, hogy "időt kell adni nekik, hogy nézőtábort építsenek ki". Az biztosnak tűnik, hogy a Barátok közt még celebekkel sem verhető le könnyen, hiszen a…..
tvblog Lehet, hogy véget ér a 24? 2009.08.06 19:28:00
Ha jól számolom, minimum a negyedik éve folynak arról találgatások, hogy mikor fog befejeződni a 24, hogy mikor jön el egy mozifilm ideje, de pro és kontra, egymást kioltó megnyilatkozásokon kívül igazán sok konkrétumot nem közölt a rajongókkal a Fox csatorna.Most, egy…..
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
bellano 2009.07.22 22:42:38
@borisz: Hát belehalt...:-)
bellano 2009.07.23 10:57:17
@Dorsheeee: Ezt a fórumot is olvassák olyan stábtagok, akik kíváncsiak a köznép véleményére. Olyan 3 hónapja gurulhatott le Magda a lépcsőről, és gondolom kb. ugyanennyi ideje földelték el. Mondjuk azt a lépcsőházat renoválhatta volna már a Berényi Kft...:) RIP MAGDIKA
bellano 2009.07.23 10:58:31
Zsebkendők és a sorozat reklámozására az újságíróknak kiküldött szappanok fogják a Prison Break-et, vagyis a Szökést utolsó útjára kísérni - a sorozat ugyanis véget ér. Illetve, hogy ne érje szó a ház elejét, az amerikai Fox csatorna a 4. évad 21-22. részével befejezi a…..
comment:com Overdose az RTL Klubon? 2009.05.08 17:50:00
Mai hír, hogy az új nemzeti hős, Overdose következő versenyét nem a hazai futamát közvetítő Tv2-n, hanem az RTL Klubon láthatjuk majd május 23-án. Közel sem biztos azonban, hogy az angliai Haydock Park-i nagydíj valóban látható lesz a magyar csatornán. Az RTL Klubnak ugyanis…..
bellano 2009.05.09 14:47:00
Istenem! Új nyelvet kell tanulnom - ez volt az első gondolatom, amikor kiderült, hogy a Bajnokok Ligája meccseinek közvetítési jogai a TV2-höz kerülnek. Jó, persze meg-megcsodáltam egy-egy meccs alatt azt a hihetetlen játékot, amit a foci nagyágyúi játszanak, de azért intenzíven…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
bellano 2009.04.30 13:33:41
Már nyakunkon május 4-e, amikor is Kovács Áronnal visszatér a magyar képernyőkre az Áll az alku, de addig is, miután mindenki elolvasta a forgatási beszámolót, most már teljes egészében meg is lehet tekinteni a vetélkedő elkészült promóciós filmecskéit. (Persze csak azután,…..
Konkurenciát kap a Showder Klub, a Comedy Central is elkészítette a maga stand up műsorát, és ez nagyon helyes, hiszen inkább ezeket a komédiásokat nyomja a csatorna, mint a ratyi IHM-et. A show egyébként most vasárnap kerül majd adásba, és Debrecenben vették föl 700 fős…..
bellano 2009.04.16 17:47:13
@Bruti: Ne hőbörőgjél, mert vasárnap velem kezdődik az új műsor:)))
Amíg a Viasaton Timur és csapata éttermeket, meg menzát alakít át, addig a TV Paprika nem kispályázik, egy étterem születéséről forgat realityt (húzzuk rá mondjuk ezt az univerzális műfaji kategóriát erre a műsorra is). A címe Nagy nyitás lesz. Az étterem egyébként tényleg…..
bellano 2009.04.10 17:38:39
@tea vaj: Remélem ez a Gordon Ramsay nem rokona Bajnainak:)
bellano 2009.04.10 17:39:28
@Benikuty: Én autószerelőnek hívom Serényit, ott vannak ilyen körmök. Bár lehet, hogy itt étolajos...
Ez egy ilyen odaklikkeltetős cím. Semmi valóságalapja nincs. Mint a JR producere elhatárolódom magamtól. Na, itt aztán lett felbolydulás! A lapokban olvasom, a rádióban hallom, hogy milyen véreskezű genya vagyok! Már anyámnak is beszóltak a barátnői… Ukrán terroristák…..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
bellano 2009.01.09 18:27:25
@vbt: Nekem kollégám volt ez a világbajnok kézilabdás Almásy gróf. Jaj, nagyon sokat ittunk együtt a VIII. kerületben és mindig a Petőfi rádiót hallgattuk. De ilyen riportra én nem emlékszem. Úgyhogy most ezt én ki fogom nyomozni, mivel én is újságíró vagyok szegről-végről. Jaj neked VBT, ha nem mondtál igazat.

Amúgy a Csenki kollega ikertesója nagy haverom, múltkor együtt néztünk meg egy kiállítást az UTE-Fradi meccsen. Nem kéne bántani. Van fantáziája, és jól bánik a Photoshop-pal, akárcsak jómagam.