Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gakken (törölt)

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig az Év Legsokkolóbb Híre, hogy Selmeczi Gabikát kinevezte Orbán nyugdíjvédelmi megbízottnak. A bejelentés óta eltelt már 40 nap, és sikerült már feldolgoznom? Hát kurvára nem sikerült. Selmeczi Gabika védi a nyugdíjakat ... miért nem bízzuk mondjuk az …..
Két nap alatt ketten is felfedezték Orbán Viktorban a latin szeretőt. Két nap alatt ketten is felfedezték Orbán Viktorban a latin szeretőt.Először Kopits György, az annak idején Fidesz által javasolt Költségvetési Tanács eredetileg Fideszhez közelálló elnöke,…..
Az elmúlt hétnek volt egy nem aktuálpolitikáról szóló, mégis nagyon aktuális eseménysorozata, amelyben a tegnapi furcsa tüntetésre már kezdtem teljesen elveszni. Kedden a Jobbik tüntetett Horthy bevonulásának (és az első köztársaság kikiáltásának) évfordulóján, vasárnap…..
Egy éve írtam a magyar magán-nyugdíjpéztárakról. És nagyon nem hízelgő módon. A magán-nyugdíjpénztári rendszer megvalósítása alapvetően katasztrófális volt. Lehet jó magán-nyugdíjpénztári rendszert csinálni, de itt nem sikerült. Most úgy tűnik, az állam kitereli a…..
A gazdaságpolitikához egy kicsit is konyító állami intézmények kikapcsolásával nem marad más hátra, mint hogy Orbán egyedül Matolcsyékra hagyatkozzon. Nem veszélyes ez? (Fotó: fidesz.hu) Először még csak az ÁSZ elnöke elmélkedett arról, hogy az ő intézménye milyen jól el…..
Semmi nem mutijja jobban országunk romlását (mert nemzetünk tudvalévőleg nincs), mint az, hogy a tanulatlan néptömegek nemhogy az Akadémia Filozófiai Kutatóintézetében történtekkel, hanem az Alkotmánybíróság felkent jogainak csorbításával sem törődnek. Mint az egyáltalán…..
Simán bejöttek a múlt éjjeli papírforma-tippek: Medveczky Balázs marad az MTV élén, a kemény jobbos Jónás István (eddig Lánchíd Rádió mb főszerkesztő) érkezik a Magyar Rádióba, Ókovács Szilveszter (eddig Hír TV műsorvezető) elvitte a Duna TV-t, és Belénessy…..
  Internacionalizmus és patriotizmus Nem untatnám a kedves olvasót a baráti (galileAi haha) körünk patrióta-populáris meggyőződésének propagálásával, de arra azért fölhívnám a figyelmet, hogy még az annyit átkozott „létező szocializmus” baloldala sem volt…..
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
El Mondo blog Ki nevel a végén? 2010.11.15 10:00:00
„Hiába minden tanterv, minden törvény, ha a szféra hús-vér szereplői nem a korosztályuk legkiválóbb, legintelligensebb, legszuggesztívebb tagjai.” – mondta a Fidesz alelnöke az idei tanévnyitón a pedagógusi pályáról. „Alattad a föld, feletted az ég, benned…..
Kísért 2006 emléke, csak most éppen Gyurcsány Ferenc szerint nem legitim Orbán Viktor, nem pedig fordítva. Nem legitim, mert elveszi a pénzünket, mert despotaként bánik az országgal, és mert gyengíti az alkotmányosságot. És bár a három állítás külön-külön mind igaz, négy…..
gakken (törölt) 2010.11.05 23:41:06
@pannonfunk: "... Ami bruttó 324 ezer forint havonta. Megnéztem a hátamat, de nincsen rajta toll..."

Hát még1* nézd meg:
www.kozszolga.hu/illetmenyalap

A legmagasabb kategória sem több, mint bruttó 294 EFt. A barátom meg 174.155 Ft-ot kap, bruttóban. Ez 32 év munkaviszony, napi 2-3 életveszélyes beavatkozás, napi küzdelem a tiszta és elégséges kötszerért, gyógyszerért, ápolókért, stb.
Nem kamu útiköltség-elszámolgatásos-WC-papír-leírós "vállalkozóka". Támogassuk a magyar KKV-t!
Voltak akik leírták és bukott, leszerepelt embernek tartották. Voltak akik várták, hogy visszatér a közéleti rabságból, mint modern Sándor Mátyás, hogy harcot vívjon a jogállamot tutira megingató PatásÖrdöggel. Talán csak egyvalamire nem számított senki: hogy ez ilyen hamar…..