Regisztráció Blogot indítok
Adatok
protkova

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nick Stahl (35) A kölyökképű Stahl már közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz, úgyhogy ideje lenne már, hogy a felfedezettség állapotából valódi A-listás sztárrá váljon végre. Alig tizenhárom évesen már főszerepet játszott a Mel Gibson fémjelezte Az arc nélküli emberben,…..
Belsőség Trükkös hólánc 2015.01.19 16:59:05
Azt mondják, egy újszülöttnek minden vicc új. Én a tejfogaimat is rég elhullajtottam, de úgy tűnik, a hólánc-iparban nem nehéz nekem újat mutatni. Stump Bandi csak hümmögött, mikor extázisban mutattam neki az alábbi videót, mert ő már látott hasonlót, ráadásul legalább hat…..
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
Szexbarátság, szexkapcsolat, szexpajti, ezek a keresett árucikkek a társkeresős részlegben. De ténylegesen mit fednek ezek a szavak, egyáltalán tisztában vagyunk hogy mit is akarunk, amikor ilyesmiről ábrándozunk. Nekem olyan benyomásom támadt, hogy sokan valami olyasféle kapcsolatra…..
Bármennyire erőltetik az EU-nál a dilettánsok a fogyasztáscsökkentést, nem érnek el vele semmit. Csak megszívatnak jó pár embert. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Miután a szárszói dzsembori kapcsán megtudtam, hogy még létezik, tegnap este fellapoztam a négyszáz forintba kerülő Hócipőt. Átlapozva a negyvennyolc oldalnyi kínkeserves szenvedést komolyan gondolkozóba estem. Voltak ezek az emberek egyáltalán valaha viccesek? Az újság…..
protkova 2013.06.26 09:47:54
Az írás szerzőjével egyetértek a stílusával kevésbé, az indexes többségükben irritáló taknyokat max. a budimba engedném be, oda is csak akkor ha előtte garantálja az illető hogy lehúzza magát vagy én lehúzhatom a lyukon.

A mai politikával kapcsolatban 3 félelmem van.

1., A jelenlegiek folytatják.
2., Az Mszp-s brancs jön vissza (senkinek ne legyenek kétségei, még mindig a Kis/Kovács/Juhász Trio osztja a lapokat csak jelenleg nem saját kézzel).
3., Mi a szar lesz velünk?

A jelenleg regnáló társulat mellet azonban meg kell jegyezni, hogy ebben az országban sosem volt demokrácia.
(pár éve még következmények nélküli országnak hívtuk ezt a sárdombot, ha rémlik)
Legfeljebb több érdeket szolgáltak ki és sajnos jellemzően nem itthoni érdekeket, ezt nem feltétlenül a jog pilléreit alkalmazva sokkal inkább alattuk elosonva a saját hasznukra az ország kárára.
Számomra legalább is nehéz megmagyarázni pl. miért is jó az nekünk, ha magas töke arányos megtérülést garantálunk a hazai szolgáltató szektorban egy külföldi cégnek, hőszigetelés ide vagy oda...

A Farkasháziéhoz hasonló bulik országszerte vannak hétvégente, és bőszen osztják fel maguk között a hatalmat, mert teljesen biztosra veszik, hogy vissza jöhetnek ez kicsit megijeszt, remélem nem jönnek.
De ami a bulikat illeti legalább a Chivas-t, Remi Martin-t és a többi VSOP-t megvehetnék itthon az ilyen bulikra, mert tudomásom szerint nem sűrűn látni magyar zárjegyet a piákon...
Azt bírta mondani az MTVA sajtófőnöke a Borsnak, hogy minden pénzt megér az Eurovíziós Dalfesztivál. A hibátlan érvelés szerint mivel az idén Malmőben megrendezésre kerülő eseménynek 160 millió nézője lesz, ezért "nem is kell ennél jobb országimázs. Mindent pénzt megér az…..
Kiemelkedően fontos döntés előtt áll a Nagyvezér, márciustól végre teljesen lenyúlhatja a Magyar Nemzeti Bankot is a magát kétharmadnak nevező törpe kisebbség. Jönnek is szépen a tippek arról, hogy kik az esélyesek a kamatcsökkentést csak elméletben ismerő offshorelovag…..
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
protkova 2013.01.02 09:53:17
@kvadrillio: "áLLÍTSD TALPRA A 6 ÉVIG MUNKANÉLKÜLIKÉNT SENYVEDŐ, EGÉSZSÉGILEG BELEROKKANT ÉS HALÁLBAMENEKÜLŐ FIAMAT TE ÁLLAT ! MERT MEG AKAROM ÖLELNI !!!
TE ROHADT GYILKOS FÉREG !!+!+!!+"

Szerintem elég buta ember vagy te.
Lehet, hogy feljebb már leírták, de most én is megteszem.
1. Ha a fiad hat évig volt munkanélküli akkor nem a megfelelő emberre/pártra haragszol.
2. Ha úgy nevelted, hogy képtelen volt az élet viszontagságait elviselni azért megint nem a megfelelő embert hibáztatod.
3. Ha van valami konkrét elképzelésed arról, hogy Áder János személy szerint mennyiben felelős a fiad haláláért akkor írd már le légyszíves.
Esetleg Több cégnél is Hr-es volt ahova jelentkezett a gyereked, vagy ő rúgta ki a munkahelyéről?
4 van ez a terápia című sorozat az HBO-n, de le lehet tölteni minden honnan, ott az utolsó részek egyikében, megjelenik egy apa aki mindent tud és semmiért nem hibás viszont mindenkit faszán ki tud osztani a fia öngyilkossága miatt.
Az élet filozófiája az, hogy ha valami miatt fáj a fejed akkor ne az okot szüntesd meg, hanem vegyél be egy fájdalom csillapítót.
Javaslom, hogy nézd meg és ismerj magadra.
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ezt akkor láttam be, amikor a mérnök felkapott egy levegőrostélyt. „Érzik? Kis éle van a rácsoknak. Megvizsgáltuk elektronmikroszkóppal.” Szemében szenvedélyes tűz lángolt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ezek a Hiace-ek most már tipikusan tizenkét-tizenhét évesek, mondhatni, kivénhedt csatalovak. Nem kímélte őket a sors, még kevésbé a hírük, miszerint elpusztíthatatlanok: a tulajdonosok sok százezer, sőt, mára talán millió kilométeren át próbálták a földkéreggel egyenlővé…..
protkova 2012.04.21 18:50:09