Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sprenczl

0 bejegyzést írt és 815 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbáltuk úgy csinálni, ahogy a profik: egyforma hőmérsékletűre hűtött sörök, vakteszt, jegyzetek… Mindezt azért, hogy megtaláljuk, a magyar ízléshez melyik bolgár sör áll a legközelebb...
Átjáró A Belső Föld 2010.11.28 21:21:00
Mi is az a "Belső Föld" tulajdonképpen?   A ”Föld” egy 1300 km vastag földkéregből áll, aminek a BELSŐ OLDALÁN már évmilliók óta van egy  4. valamint 5. dimenziós, a mi fogalmaink szerint halhatatlan, paradicsomi létállapotban élő birodalom,…..
"A régi típusú IMF-megállapodás, amelyet lezártunk 2010 őszén, az arról szólt, hogy ők megmondták, mit kell csinálni Magyarországon, és ha mi azt csináljuk, akkor adnak pénzt, és akkor mi nem fogunk összeomlani. Az új megállapodás lényege azonban az, hogy mi inkább…..
sprenczl 2011.12.03 18:10:34
Holnap népszavazást tartanak a VIII. kerületben. A Népszavazás kérdése, kitiltsák-e a hajléktalanokat a VIII. kerületből illetve, megtiltsák-e a kukázást. Mi arra biztatunk mindenkit holnap menjen el nem-el szavazni, és ha van VIII. kerületi ismerőse szánjon rá 2 percet és…..
Valaki szólhatna a Nemzeti Sportnak, hogy talán nem ártana a szerkesztőségnek egységes álláspontot kialakítania a viták erőszakos lerendezésének kérdéséről. Hogy most elítélik, vagy nem. Lehetne egy táblázat, két oszlop: a lefejelés az nem OK, de a sörösüveggel fejbe verés…..
sprenczl 2011.09.21 17:32:09
Folytatódik a Magyar Népmesék felnőtt kiadása, a legújabb gyűjtések nem a fonóból, hanem az eddig pornóvillaként működő Tv2-rezidenciából: gonosz mostohák, kikapós mennyecskék, és egy rakás Fehérlófia, akik időnként gyúrnak egy kicsit bicepszre, de azért nagyrészt csak a…..
sprenczl 2011.09.21 17:11:08
sprenczl 2011.09.21 17:11:42
Miután az MTV-ben elszaporodtak az egykori Echo és Hír TV-sek, már vártuk, hogy mikor tűnik fel a jobboldal pirospozsgás arcú nagyasszonya, Borbás Marcsi. A lépés annyira egyértelmű volt, hogy szinte hihetetlen, hogy csak most történt meg. A Hír TV és a CBA arca az őszi…..
Sajnos olyan jó hírrel még Bangkok Charlie sem tud szolgálni, hogy leestek a repjegyárak, bár kitartó keresgéléssel ahogy hallom el lehet csípni időnként jó akciókat, manapság pedig egy 150 ezres Budapest-Bangkok jegynek is örülni lehet. De mindenképpen van azért két jó hír. Az…..
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
Van a Fox Newsnak egy rovata, amiben sztárok ajánlanak utazásra célpontokat. A keddi adásban Alice Cooper mondta el, hogy a dunai hajókázós vacsora a legromantikusabb dolog a világon, a gulyás fantasztikus (pedig látszólag semmi különleges nincs benne), Budapest állandó…..
sprenczl 2011.09.16 17:22:24
@Leadfoot: hát mert nincs pl. nincs annyi arab, cigány, néger meg buzi. A kaja kimondottan szar volt az éttermekben, ráadásul itt még az amcsi rockerpapának minden olcsóbb is mint a csigazabálóknál. Lásd még a többi kommentet is.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Hajcsatok Sousa háborúja 2011.09.15 16:49:00
A Videoton edzője felrúgott, majd lefejelt egy újságírót. Felbérelték a firkászt? A klub PR-ost keres.  Szerda este Felcsúton a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia és a FourFourTwo magazin vegyescsapata sörmeccset játszott a Nemzeti Sport együttesével. A hírek szerint a…..
  „Most vasárnap” megverné a Jobbik az MSZP-t és nagyon nagy partit csapnának Schifferék, ha az LMP bejutna a parlamentbe – ez derül ki a Nézőpont legfrissebb felméréséből. Meg persze az is, hogy a Fidesz-KDNP-nek most is meglenne a kétharmad, de hát az anyag a…..
sprenczl 2011.09.15 16:17:32
Eladó Szeleczky Zita 40-es években, Duna-parti hegyoromra épült nyaralója: kilátás Esztergomtól Visegrádig (im) Ferenc körúti hotel “erotikus kellék üzlettel” Alaprajznak az eredeti, “Ngs. Almásy Gézáné úrnőnek” készült 1933-as tervek feltöltve…..
Az orosz egyenruhákkal már sokat foglalkoztunk, eljött az ideje, hogy áttekintsük a posztszovjet térségbeli helyzetet is. A Szovjetunió széthullásának és a SzU romjain létrejött 15 állam létrejöttének 20. évfordulója alkalmából Angyalbőrben sorozatunk részeként egy kis…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
sprenczl 2011.09.12 08:41:49
Varánusz Semjén vadászat 2011.09.11 05:34:05
"A kutyától félek, a vértől hányok,Mindig lenéztek engem a lányok.Nem vagyok senki, űzöm a vadat,Másoknak hajtok, mások hajtanak."A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde…..
sprenczl 2011.09.12 08:36:17
Judit első és vélhetően egy ideig utolsó utazási irodás kalandjából kiderül, hogy mindehol minden szoba a tengerre néz, "de a közvetlen tengerre való kilátást egyes esetekben természeti vagy építészeti képződmények akadályozhatják." Azt hiszem ebbe a fél mondatba…..
Uj Péter távozik az Indextől, ez a hír dugaszolja be most a netet, találgat mindenki, hogy miért, és legfőképpen hogyan tovább.Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az óvodában új kihívás volt a jelem.…..
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
sprenczl 2011.09.01 09:56:18
 Sajnos a kormány "nagy" erőfeszítéseinek hála nem hogy csökkenne a munkanélküliség hanem nő, mondhatnánk messze még az 1 millió új munkahely (szakértők szerint kivitelezhetetlen) de a fiúk dolgoznak rajta :).Ki menthet meg minket, talán a filmipar?Munkanélküli…..
sprenczl 2011.08.28 06:51:16
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Ez egyben az új Proletár Internacionálé kezdete is...? Muhaha!