Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harmony12

0 bejegyzést írt és 745 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen olyan az egész, mintha csak arra várnának, mikor alszik el örökre, hogy aztán azt lehessen mondani, már nem tudtak tenni érte semmit. Tisztelt Praxis!   Teljes kétségbeesésemben fordulok önökhöz. Édesapámról nemrég kiderült, hogy agyi áttétes tüdődaganat támadta meg a szervezetét, minden…..
Harmony12 2016.03.31 20:23:23
@rest of boys: Többszörös agyi áttét kezelhető gammakéssel Debrecenben. Akár 5 tumor is becélozható egy kezelés alkalmával. Mondjuk, hogy ebben a kórházban miért nem tolják ezerrel az ödéma lehúzására a glicerin és Mannisol infúziókat a szteroid mellett, az érthetetlen. Elképesztő, hogy hagyják szegényt szenvedni azzal az agyi nyomással...
Mert hogy mi az, ami eszedbe jut róla, az világos. Először is, hogy halálos betegség (ami nem igaz, lásd alább). Aztán műtét, kemó, sugár, kopasz fej és hányás. Fájdalmak és soványság. Meg hogy mi mindenre mondják, hogy rákkeltő, beleértve mindenféle pszichés okokat.…..
Harmony12 2016.01.27 09:15:40
@Kesey: Kedves! A hőterápia nagyon hasznos, szerintem én többek közt ezért élek még, de a fenti linken található doktorok nem igazán hisznek benne. ;) Az onkológia 3. emeleti B-Bel ambuláns szobájában található berendezést az elmúlt 3 évben talán ha ötször láttam használatban, ami egy vicc a látogatásaim gyakoriságának alapján. Próbáltam elérni, hogy használhassam, a kezelőorvosom kiröhögött, hogy mi a francnak. így én külföldön veszem ezt igénybe alkalmanként. De egy próbát megér. ;)
törökgáborelemez 515. Nekrológ 2015.03.15 23:08:48
A politikai elemzés halott. Megölték. Megöltük. S még az sem biztos, hogy sajnálni kell ezért.  Az első érdem a pártoké. Ahogy egy nagyon fontos politikus nem is olyan régen egy háttérbeszélgetésen mondta: „igen, mi csináltuk, beküldtük az embereinket, akiknek a nevét sem…..
Harmony12 2015.03.16 21:07:06
@Hepci: Már régóta meg akartam írni, abszolút offtopic itt, de a stabilan legjobb halászlé Budapesten az Ezüstpontyban van. nálam veri a battait jócskán. :)
Harmony12 2015.03.17 09:01:26
@livengood: Giró-Szász sokmindent bevállal sok pénzért...

@Hepci: Meg néztem a blogodat. :) Mivel bárhol máshol próbálkoztam, sehol nem volt finomabb, így már máshol már ritkán próbálkozom. Az általad említett helyek egyikén sem tettem még. :) De ha javaslod, akkor... :)
törökgáborelemez 514. A tét 2014.12.04 02:11:12
Orbán Viktor természetesen nem újfasiszta és nem is diktátor. Az elkötelezett antikommunista, konzervatív és korábban a magyar jobboldallal kifejezetten jó viszonyt ápoló republikánus amerikai szenátor mégis ezt gondolja. S amit mond, az legfeljebb árnyalatokban, jelzőkben tér el…..
Harmony12 2015.03.05 15:58:06
@korábban ulrike: Értelek, de mondd már meg nekem kérlek, hogy adópolitikailag mi értelme volt a 16%-os kulcs bevezetésének, ami komoly adókiesést okozott? A cél nem véletlenül politikai volt? Szerintem adópoltikailag pont nem volt értelme adott költségvetés mellett...nem hinném, hogy egy adóváltoztatást szociálpolitikai vonatkozásai nélkül lehetne mérlegelni. Más kérdés, hogy a nagyon okos vezetők általában nem foglalkoznak semminek a más területekre gyakorolt hatásával, csak a harc meg a demagóg baromságok számítanak...

És bizonyára félreérthetően fogalmaztam, egy percig nem gondolom, hogy a rezsicsökkentés célja az lett volna hogy csökkenjen a rezsi... :)
Harmony12 2015.03.05 16:00:16
@concret: Egyetértünk részben, jó lenne megtalálni azt az általad megfogalmazott szintet...
Harmony12 2015.03.05 16:02:21
@Khal Drogo: @concret: Egyetértünk részben, jó lenne megtalálni azt az általad megfogalmazott szintet...
Én igazán megértő szoktam lenni a magyar politika népszórakoztatásra kitalált dolgaival. Nem a legszebb dolog hülyíteni a választót, de többé-kevésbé a világ minden részén alkalmaznak ilyen fogásokat. Nagy kárt nem is okoz, egészen addig, amíg maguk a politikusok nem hiszik el…..
Harmony12 2014.11.18 22:23:29
tablet.magyarnarancs.hu/narancsblog/orban-meguzente-o-barmit-megtehet-92634

„A kormányfő először Felcsúton részt vett Flier János vállalkozó marhatelepének avatóján, majd Alcsútdoboz mellett a Búzakalász 66 Felcsút Kft. (Mészáros Lőrinc cége – a szerk.) bányavölgyi mangalicatelepének átadásán. (…)"

Egy kettőre lincshangulat lesz, a drága miniszterelnök teljesen elveszítette az arányérzékét...
Harmony12 2014.11.18 23:23:02
@6.Lenin: Szerintem amiket felsoroltál, legalábbis a Bajnai-féle kísérlet nem volt amatőr, de akkor mást gondolunk és kész.:)

épp most néztem vissza az atv ma esti felvételét TGvel, és azt kell mondjam, osztom a véleményét, hogy nem csak a kormánypárt, de az ellenzék is megijedt egy kissé, ennek köszönhető pl. Kuncze ilyetén reagálása.

Akkor hajrá, most indulhat a fizetett és támogatott békemenet is, és megnézhetjük a professzionalizmussal áthatott vonulást. :)
Harmony12 2014.11.19 08:22:30
@Hepci: Hé, ez nem ér! :)
Nagy bajban van az Orbán-kormány. Volt már máskor is, de ez most más. Nem fog belebukni, most biztosan nem. De nem is ez a tét: ha nem veszi észre az útelágazódást, vagy csak rossz utat választ, később már másnak, egyértelmű fordulópontnak fogjuk látni mindazt, ami most, ezekben…..
Harmony12 2014.10.23 08:26:49
@6.Lenin: A szóvivő SEMMIT nem akart mondani, merthogy ez csak az érintettekre tartozik, de értesítette a külügyet, mert van(nak) köztük olyanok, akiknek pozíciójuknál fogva utaznia kell Amerikába.

@Akitlosz: Igazad van, nem is kell lemondani annak, akit olyan mértékű korrupción érnek, hogy emiatt kitiltják egy országból. Miért is mondana le, ha nem tud róla senki? Saját magával úgy számol el, ahogy akar, nem? ;) Majd pont zavarja ez, amikor nem zavarta, hogy korrumpálódjon...

@aszekelyek: A Századvég által vezérelt Napi jelentette meg az első cikket, ami eleve terelés volt az amerikai cégek ellen zajló NAV vizsgálatról. Valaki meg akarta előzni ezt a dolgot egy kis manipulációval, valszeg önálló akcióval. Mivel a terelésben NAV vizsgálat szerepel, hajlamos vagyok azt hinni, hogy NAV vezető intézte a cikk megjelenését...Csak aztán kiborult a bili...A Századvéget szerintem senki nem mocskolja, de felmerül a kérdés, hogy miért is keletkezett az ominózus első cikk... nem azt írták meg, ha elfelejtetted volna, hogy kitiltottak 6 embert.
Harmony12 2014.10.23 14:14:54
@6.Lenin: Engem változatlanul zavar NAV vezetőjének reakciója a reptéren. Pontosan annyit kellett volna mondania, hogy nem vagyok a listán, nem tiltottak ki. Ahogy megtették mások, akiket a sajtó megtalált. Valamiért valószínűleg képtelen volt belehazudni a kamerába...Remélem nem fog hirtelen meghalni valami luxusszálló medencéjében, belőle ugyanis kinézhető, hogy magával fogja rántani a többieket. Egyébként szerintem Dél-Amerikába ment, úgy hallottam, ott szokták mostanában a pénzeiket tartani...
Harmony12 2014.10.23 14:18:48
@6.Lenin: És azt az egyet fogadjuk már el, hogy a kormányunknak kötelessége leváltani a korrupcióba keveredett vezetőket. Nem megvédeni, nem kimosni a szarból, hanem leváltani. Azonnal. Remélem ebben azért egyetértünk. ;)
         Nyilván nem tartozik ránk ez az egész. Végül is nem tiltottak ki senkit Amerikából. Csak annyi történt, hogy néhány magyar állampolgárnak azt tanácsolták, hogy ne próbáljon belépni az Egyesült Államokba, mert valószínűleg nem engedik be a határon (ez nem…..
Harmony12 2014.10.18 19:49:04
@jotunder: Szijjarto nem a nevek atadasat koveteli, hanem a korrupcios bizonyitekokat. A neveket tudja. Gondolom a hetvegen kapnak nehanyan selyemzsinort is...Minel tovabb gorgetik ezt a hogolyot, annal nagyobb lavinava fog dagadni. szeretnem latni azt a bejelentest, hogy XY kollegankrol ugyan nem feltetelezzuk hogy barmiben erintett lenne, de a tisztasag kedveert lemond errol vagy arrol. Ebben az egeszben az a legnagyobb baj, ha egy ember tenyleg bukik, es a tobbiek nem allnak ki mellette, akkor az masik 100-at fog besarozni, hacsak nem kap egy meregkapszulat, vagy irgalmatlag osszeget, hogy tartsa a szajat. Aztan elokerulnek a kikovetelt korrupcios penzek mellett a szuksegszeruen kotott PR szerzodesek, a palyazati penzekbol leadott love, a szekhazba rendelesre erkezo milliok, stb. En mondjuk pont hanyok attol, hogy ezek (is) milyen mertekben lopnak, igazan nem bannam, ha nehanyan bortonben uldogelnenek egy ideig...
Régóta nem jelentkeztem elemzéssel. S ez sem igazán az lesz. Van azonban valami, ami foglalkoztat. Semmi eget rengető, de nekem azért fontos. Egy ideje már kerestem hozzá a hangot, a formát. Ez maradt.  (Fotó: Facebook) Most különösen nem azokhoz szólok, akik mindent és…..
A parlamenti választások óta sokan érzik: zavar van az erőben. Korábban elképzelhetetlen dolgok történtek: a kormányalakítás kapcsán jelentősen meggyengültek a 2014 előtt nagyon erősnek látszó gazdasági holdudvar hadállásai, a kormánypárti sajtó jelentős része hevesen…..
Két hónappal a parlamenti választás után ma megalakult a harmadik Orbán-kormány. A régi-új miniszterelnök az áprilisi választás másnapján azt állította, hogy szinte észre sem lehet majd venni a változást, ám ehhez képest korábban szinte elképzelhetetlen események kísérték…..
Harmony12 2014.06.13 13:51:47
@szoja122: Az alacsony infláció pedig mesterségesen van alacsonyan tartva, ami egyrészt veszélyes, másrészt nulla mértékben tudja felpörgetni a gazdaságot. Szóval nem mondanám, hogy akár ez az egy sikersztori lenne...
Amúgy meg roppant zavaró, hogy láthatóan emelkednek az árak, úgy az élelmiszer, mint az üzemanyag, és rá nem jövök, hogy a fogyasztói kosár tartalmát, összetételét, meg a súlyokat manipulálják, vagy mégis miért más a percepcióm erről. Valami bizonyára nem stimmel...
Harmony12 2014.06.13 14:19:46
@Khal Drogo: Bocs, de az államháztartási hiány tekintetében mi számít szerinted alacsonynak, ha áprilisra sikerült elérni az éves terv 90%-át? ;)
Harmony12 2014.06.13 17:36:52
@Khal Drogo: jó lenne, ha csak ennyi elcsúszás van. Ezek szerint lassan megtanulnak tervezni...Szóval igazad van, várjuk meg a későbbi adatsorokat.:)
A múlt hét hétfői vérvételen minden rendben volt, úgy elszabadultak a fehérvérsejtjeim, hogy 50-es értéket produkáltam. Kicsit túlteljesítettem a penzumot, de legalább szabad voltam. Annyit mondott a doktornő, hogy a kezelésre helyreáll és hogy aggódott. Bent kellett volna…..
Harmony12 2014.04.28 11:16:58
Szia, nagyon szurkolok neked, csak így tovább! :) A docetaxol és a taxegis a nyálkahártyákat készíti ki, tetőtől talpig. Nekem leginkább utána 2-3 napig a fagyi jött be, és amikor a pokolra kívántam az egész nyavalyát, akkor leöntöttem 5-6 jégkockát egy mini adag Baileys-zel, és azt szopogattam. :) alkoholtilalom ide vagy oda...
A szteroidokat én nem kértem, az első után a gyomorvédő infúziót sem, minek még jobban terhelni a májat, ha taccs van, akkor van...
A táplálkozási irányelveiddel is alapvetően egyetértek, sok zöldség, frissen levek, de kell a hús, különösen a kezelések alatt, csak a sertéshúst kerülni célszerű, meg az abból feldolgozott termékeket. Mondjuk én minden ilyet kiiktattam. Meg a tejes és a gluténes dolgokat. A burgonya viszont szerintem jó. Én az elmúlt egy évben mindenféle elméletet elolvastam, és ezt találtam a legjobbnak, ha érdekel megadom a könyv címét, egy svájci rákklinika adta ki.
Rengeteget tudnék írni a saját tapasztalataimról, lassan én is blogot indítok...;) Engem már végstádiumosként csont és májáttétekkel kezdtek kezelni tavaly nyáron, és valójában senki nem adott egy fikarcnyit esélyt sem, jelenleg egy másfél centis májon lévő gumót leszámítva mindenhonnan felszívódott. Szerintem a nagyon szimpatikus sebész dokink ugyanaz, múlt héten azt mondta, hogy egy csoda vagyok, mutogatni kéne.
Még annyit, hogy nyilván van sok okoskodó komment, de amikor benne vagy, az teljesen más, mint a pálya széléről osztogatni a tanácsokat. Ez a Te életed, a Te tested, és senki nem fog helyetted döntéseket hozni, sem meggyógyulni. Mindent úgy csinálj, ahogy a belső hangod vezet, ami az egyiknek bejön, az a másiknak nem. Az orvosok sem tudnak mindent, még ha jót is akarnak a statisztika alapján vezérelve. Tartsd a holisztikus megközelítésedet, ez egy nagyon komplex dolog. Én abban hiszek, hogy a kemóval időt kell nyerni, hogy az immunrendszerét olyan állapotba hozd, hogy le tudja gyűrni a maradékot, és ne tudjon kiújulni. Ehhez kell a táplálkozás, a bélflóra helyreállítása, a májvédelem, a mérgek kiiktatása, a lelki egyensúly helyreállítása, stb. Szóval csak így tovább, ügyesen és vidáman! :)
A daganatos kisfiú szülei a földön alszanak a kórházban, mert nem tudnak számukra elhelyezést biztosítani. Eközben Magyarország több tíz milliárd forintot költ stadionberuházásokra. Tényleg demagógia lenne azt követelni, hogy először a legsúlyosabb problémák megoldására…..
Harmony12 2014.02.08 18:41:57
@Zakk: Az a köze, hogy a kétharmad birtokában olyan strukturális fejlesztéseket is el lehetett volna kezdeni, mint pl az egészségügy rendbetétele. Abban azért pártállástól függetlenül megállapodhatnánk, hogy a focinál (csak a példa kedvéért) vannak a társadalom számára fontosabb elemek is a prioritási listán...Az elején ugyan lehet vitatkozni, hogy egészségügy vagy oktatás, de azért nem kéne elveszíteni a fókuszt.
Simon Gábor vs. MET osztalék | Create Infographics Akkor beszéljünk a lényeges ügyekről.Az állam által a távhőtermelőknek, illetve a közintézményeknek szánt – ausztriai betáplálású – olcsó gáz havonta is milliárdokban mérhető hasznát egy homályos – offshore…..
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
Harmony12 2014.01.19 18:46:26
@hoplita: Igazad van, egyre leharcoltabb, egyre nagyobb pocak, meg ráncok.
Btw, régen jártam erre, de látom a törzsgárda stabil. :)
Harmony12 2014.01.19 19:09:20
@sírjatok: szerintem sem vesztenek sokat egyébként, mert a klasszik fidesz szavazó ezt pont annyira leszarja mint a trafikot meg a nyugdíjat vagy a földeket, nekik bármilyen lopás és árulás indokolható. Csak annyit mondtam, hogy még a választások közelsége sem volt akadály, sőt, azt gondolom, hogy valamiért fontos volt még előtte meglépni. Hogy a kétharmad elvesztésétől tartanak vagy más miatt volt ilyen sürgős, azt nem tudom, majd kiderül...
Harmony12 2014.01.19 19:49:59
@Könnyen elkaptuk, uram!: Jesszus, most akkor mi lesz a Széles bizniszével??? :)
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
Bár 2010-ben még olyan elemzők is akadtak, akik – lengyel mintára – egy sajátos jobboldali kétpártrendszert vizionáltak, s a Fidesz és a Jobbik versenyfutásaként képzelték el a magyar politika jövőjét, ezek az elképzelések egyelőre nem váltak valóra. A Jobbik ugyan több…..
Harmony12 2013.07.11 21:11:07
@tölgyes: Melyik félig kimondott gondolat? Ezt nem értem... Én sugalltam volna valamit, vagy az idézett statisztikák?
Harmony12 2013.07.11 21:17:08
@tölgyes: Ah, újraolvastam, és megértettem. Persze, nem lehet szembemenni. Öregszik a társadalom, egyre több az eltartott nyugdíjas, növevő munkanélküliség, lecsúszó rétegek, egyre több roma. Ők mind választani fognak, és a demokratikus választásokkal bizony pontosan ugyanannyi szavazata van mindenkinek. Egy.
Már csak azt nem értem, hogy akkor miért vitatkozik inreallife-fal, aki teljes gazdasági racionalitással nézi a nyugdíjak nagyságát (más kérdés, hogy ezt nagyon nem elegánsan teszi) vagy a babkonzervért egy roma szavazat annyit ér-e mint az aktív dolgozóé kérdést. ;)
Jól mondja Kövér László, valóban, száz éve, 1912 óta nem történt olyan esemény a magyar parlamentben, mint ma. Miközben az egykori és mostani LMP-sek az elmúlt időszakban rendre különböző molinókat és plakátokat cipeltek az ülésterembe, a Jobbik tényleg nem aprózta el:…..
Harmony12 2013.07.05 23:30:39
@aszekelyek: Ja, Semjén is oda csoportosul, mi? :)
mandiner.hu/cikk/20130701_balogh_akos_gergely_ujra_el_lehet_menni
Mi is a különbség?
Harmony12 2013.07.05 23:44:57
@inreallife: Az inflációs kalkulust mindenképp hamisítja, követni lehetetlen, hogy mik vannak a kosárban.
Az viszont pontosan követhető, hogy a havi nagybevásárlás mennyivel drágább folyamatosan. Brutális emelkedések vannak a boltokban. Persze rekord alacsony az infláció, hehe...Bizonyára az elkötelezett fideszhívőknek nem fáj az a havi pár ezer forintnyi kiadásemelkedés, miközben a rezsivel jó ha száz forintot sikerült csökkenteni. Most komolyan, ezt azért még egy általánost végzett ember is észre kell hogy vegye előbb-utóbb, nem?
Szélsőségesen ellentétes reakciókat szült az a teljesítmény, intenzitás és jelenlét, amit Orbán Viktor az elmúlt napokban az árvíz idején bemutatott. Egyes szám első személyben elmondott mondatoktól a személyes irányítás folyamatos hangsúlyozásán keresztül a zoknicsere…..
Harmony12 2013.06.14 17:56:39
@hoplita: A héten kiderült, hogy budai barátaim nyertek két trafikot. Őszintén megdöbbentem, mivel nem kifejezetten fidesz szimpatizánsok...Kiderült, hogy ők is meglepődtek, olyannyira, hogy fejvesztve kezdtek rohangálni üzlethelyiség után az adott körzetben. Hogyhogy hogyhogynem, szinte minden elképzelhető hely már le volt foglalva a környékben. Mióta? Többségük TAVALY NYÁR óta. Szerinted???? Azért ezt a Lázárt azonnal csuknám be...
Harmony12 2013.06.14 18:20:50
Btw a poszthoz: Húsz éve vezetőként, tíz éve felsővezetőként dolgozó emberként úgy gondolom, hogy akkor vagyok jó vezető, ha kitűnő csapatot tudok magam köré építeni, hiszen nem érthetek mindenhez, akármilyen okos vagyok. Olyan profi embereket és szervezetet, akik nélkülem is képesek önálló döntéseket hozni, ha elmegyek szabadságra vagy netán elüt a villamos. Így a végére annyi dolgom van, hogy megadjam a vezetőimnek a szükséges támogatást és elismerjem és ünnepeljem a többiek jól végzett munkáját, mert én akkor vagyok sikeres, ha a csapatom az. És ehhez pont nem személyi kultusz kell.
Persze, OV-ról tudjuk, hogy ő egy másik vezetői irányvonalat képvisel, de még ezenfelül is túlzásba vitte a majomkodást. Én személy szerint akkor lennék nyugodt, ha az ország, a minisztériumok és az illetékes szervek olyan szakmai vezetőkkel és szakmai színvonalon végeznék a munkájukat, ami mellett az első számú vezető lehet bárhol, nélküle is megy minden mint a karikacsapás. Nem mint OV esetében, aki azt hiszi, hogy nélküle valszeg megállna forogni a föld is.
Ha ezen szervek OV kézi irányítása nélkül nem tudják ellátni feladatukat, akkor OV a hibás, mert alkalmatlan vezetőkkel veszi körbe magát. Ha pedig nélküle is tökéletesen ellátták volna feladatukat, akkor az egész bazári cirkusz a gumicsizmás OV után rohangáló Bakondival mélységesen megalázó azokra a vezetőkre nézve, akiknek ehhez asszisztálni kellett...
Ahogy a rezsicsökkentés mindenhatóságával kapcsolatban, úgy a 2014-es választási esélyekről is egyre biztosabb véleményeket hallok. Akár elégedetten, akár lemondóan is mondják, egyre többen ismételgetik, hogy a Fidesz nem tudja elveszíteni az egy év múlva esedékes…..
Harmony12 2013.04.29 21:37:28
@Akitlosz: Btw ez a totális szabadrablás előkészítése. Egyszerűen hánynom kell...
Harmony12 2013.04.30 14:38:32
@hoplita: Csak gratulálni lehet ehhez. Továbbá hogy épp ki kellett volna adni jogerősen a földpályázat eredményeit is. Ideje utcára vonulni, asszem kezdődhet a balhé...
Kezd egyre szélesebb körben elterjedni egy értelmezés: a Fidesz a rezsicsökkentéssel rátalált az aranytojást tojó tyúkra. Az év eleje óta ennek köszönhetően nő a támogatottsága, mert ez érdekli az embereket, ezt értik az emberek, erre vevők az emberek. Tényleg ilyen egyszerű…..
Harmony12 2013.03.28 12:23:05
@Harmony12: A teljes írás, amiből kiemeltem:
mek.oszk.hu/05500/05551/html/adypr0183.html
törökgáborelemez 489. Alá 2013.03.13 22:18:03
Áder János ma este a közszolgálati televízió híradójában bejelentette, hogy aláírja az alkotmány - hazai és nemzetközi tiltakozásokkal fogadott - negyedik módosítását. A pápaválasztással összehangolt időzítés is árulkodó, a szöveg pedig szinte minden sorában ugyanazt…..
Harmony12 2013.03.19 08:20:41
@A pöttyös az igazi dbeata: Remek ötlet, köszi! :)
Harmony12 2013.03.19 15:36:36
@A pöttyös az igazi dbeata: A közműcégek központosítása ellen azért tiltakoznak az önkormányzatok, és azért lassult be a teljes folyamat, mert számtalan helyen a közműcég az egyedüli nyereséges vagy legalábbis komoly árbevételt termelő elem az önkormányzatnál, amiből keresztfinanszírozni tudja az operatív költségeit a totális eladósodottsága mellett. Ha elveszik ezeket a helyi önkormányzati kezelésből, akkor itt a vég számukra. Alapvetően cash flow probléma.
Harmony12 2013.03.19 19:25:31
@nyünyüge:@tölgyes: Na ja, az összevonásokkal kevesebb lenne a lehetőség. ;)
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
Harmony12 2013.03.15 16:31:52
@Kiszaj Károly: Nem tegnap este kellett volna odaállni a budaörsi kivezető útra 4 rendőrautóval eltorlaszolva a 3 sávot, hogy akkor sajnos erre már ne menj. Harsoghatott volna az össze médiában hogy senki ne induljon el.

Egy részét az autósoknak úgysem lehetett volna meggyőzni, és valszeg baleset is történt volna, de ha a rádióban üvöltenek neked folyamatosan, hogy valahol már el van zárva, nem lehet közlekedni, akkor talán kevesebb baj lehetett volna. Például....
Harmony12 2013.03.15 19:12:06
@mitis: Ah, köszi, nem láttam ezt a cikket. Most hogy elolvastam, már értem a logikát. :)
Viszont tényleg, akkor mire van a rendszer, ami ilyen esetben küldhetne mindenféle értesítést?
törökgáborelemez 486. Béverzió 2013.02.10 14:55:11
„Az MSZP-nek azonban nincs elég szavazója a kormányváltáshoz. Nincs elég hitele a korszakváltáshoz és nincs elég szakértelme a jó kormányzáshoz.” Bajnai Gordon fogalmazott így születőben lévő pártjának tegnapi évértékelőjén. Majd hozzátette: „Az Együtt 2014 az út a…..
Harmony12 2013.02.12 10:20:13
@aszekelyek: Az agrárpénzek növelése igen szép húzás volt, miután megszerezték a földeket amire ezeket fel lehet venni vissza nem térítendő módon...Bizonyára véletlen, hogy megnőtt az aránya a kohézióshoz képest...
Harmony12 2013.02.12 10:36:23
@aszekelyek: tévedsz, nem a szociknak kellett volna megszerezni, hanem esetleg az ott élőknek, a helyi gazdáknak például. Erre nem gondoltál????
Harmony12 2013.02.14 14:47:24
@aszekelyek: emlékeztetnélek, hogy bármi kritika felmerül a jelenlegi kormány dolgaival kapcsolatban, abban a pillanatban elkezded az előzőkre hányni a mocskot (akár jogosan is), és ezzel adsz felmentést a jelenlegiek bűneire. Szerinted nincs ennek a remek kormánynak semmilyen hibája. Egy sem. Ők maguk a tökély, ugye?