Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I KatieMusic

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma is csak zeneszöveggel tudtam jönni, mert másra nagyon nem volt időm :/  De holnap leírom a kedvenc filmemet.. :D Addig is ittvan Miley Cyrus egyik legjobb zenéje a Cant be tamed .. :)  Egy kicsit durva szavak vannak benne.. De tessék >>   For those who don't know…..
Jó reggelt Mindenkinek :) Ma egy zeneszöveggel kezdem a napot.  Lady gaga és Beyonce egy siker számát a telephonet (Telefont) hoztam.  A szöveg egy kicsit értelmetlen, de tessék! Hello, hello, baby; You called, I can't hear a thing. I have got no service in the club, you see,…..
Hoztam egy pár párbeszédet és idézetet a Vámpír naplókból. :)Jó olvasgatást!Idézetek # Part 1. :DDamon - "Öcsi, a világ tele van azzal, amit te 'rossznak' nevezel. Miért nem lazítasz és csatlakozol a győztes oldalhoz? Az sokkal mulatságosabb,…..
Úgy láttam ezt a számot sokan feltettétek a blogotokra.  Szerintem aki még nem tudta lefordítani magyarra az jó helyen jár.  Én megtaláltam magyarul és fel is teszem nektek!   Hey, slow it down whataya want from me Whataya want from me Yeah i'm afraid whataya want from…..
- Mint mondtam minden két hétben megírom a Favourite blahblahblahimat. Ma a jelenlegi kedvenc sztáromról írok.Nyár közepén elkezdtem nézni az RTL Klubbon a Vámpír Naplókat.  Azelőtt nem is nagyon hallottam Nináról, de utána egészen rajongani kezdtem érte és Ian…..
Most egy mozifilmet mutatok be nektek.  Aki megszeretné nézni az most November 3. -tól jegyeket vehet rá egészen november 10-15. -ig. :)Szerintem sokan sejtik, vagy tudják, hogy miről szól.  Ha nem tudtok mit csinálni az őszi szünetben, de van a közeletekben egy jó kis pláza…..
I KatieMusic Halihalihóó :D 2010.11.03 09:00:00
Sziasztok. :)Nagyon örülök, hogy rátévedtél a szerény kis blogomra.  Itt sok mindent megtalálsz, mivel nem vagyok szőrös szívű ezért "ellophatod" a dolgokat a saját weblapodra.  Ha vagy annyira jófej és megkérdezed akkor annak jobban örülnék, de ha szó…..