Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b_borisz

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cukiság: Minden, Ami CukI Huskyk 2012.04.28 13:17:00
via: 9gag..
Oszama bin Ladent fejbelőtték egy amerikai akcióban, harsogta minden vezető hírportál május 2-án, hétfő reggel. A jenki katonák azonban több éves késésben vannak ezzel a gyilkossággal a legnépszerűbb rajzfilmek szereplőihez képest. A Sout Parkban 2001-ben, a Family Guy-ban…..
Ugye mindenkinek megvannak azok a mondatok, amiktől nevető, vagy rángógörcsöt kapunk a parkban, illetve esetleg menekülőre fogjuk, attól függően milyen a kérdéses kutya gazdi összeállítás. Nem bánt, csak játszik! - Az egyik legnagyobb klasszikus. Többnyire fiatal, bohókás,…..
OurFashion H&M against AIDS 2010.05.20 14:23:32
Mint minden valamire való márka és divatház, a H&M is jótékonykodásra adta a fejét, már nem először. Most az AIDS ellen veszi fel a kesztyűt olyan módon, hogy a különleges kollekció minden egyes megvásárolt darabjának árából 25 %-át egy, a betegség ellen harcoló…..
b_borisz 2010.05.20 21:41:02
cicabetti Az ösztöndíj 2010.03.07 21:49:00
Ó, mily elismerés....Szóval az úgy volt, hogy októberben elmentünk Majával a blogból egy tájékoztatóra a kockákhoz, ahol azt mondták, hogy van egy számunkra Éppen Megfelelő program, amellyel pályázhatunk külföldi ösztöndíjra. Nem baj, hogy nem vagyunk természettudósok,…..
cicabetti Egy sikeres nap 2010.04.29 19:31:39
Ma voltam kamuhostesskedni, és két (azt hittem) csaj beszélgetett mögöttem arról, hogy ők ennyi idősen is (ekkor már nem mertem hátranézni) bírják a strapát, és ez a sok kis fiatal csinoska meg majd összeesik a sok álldogálástól. Aztán megnéztem: harmincasok voltak, azok a…..
 "A kép 2 éve készült, az akkoriban még 8 hetes kandúrról, Manóról" - írta Niki, azt azonban nem árulta el, kié lehet az a szőrös mancs, ami a jobb oldalon benyúl.  Karácsonyi pályázatunkról és a nyereményekrők a részleteket itt olvashatja. ..
WC Guriga művészet 2009.08.29 16:53:00
Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor dolgunk végeztével szembesülünk a papír helyén ücsörgő üres gurigával. Van, aki viszont nem esik kétségbe, hanem művészi alkotásokat csavargat belőle. Fritz Junior Jacquet további alkotásait is érdemes megnézni.     ..
b_borisz 2009.08.30 09:01:28
Ilyen a sors: honfitársunk, Cakó Ferenc nem lett a legnagyob videómegosztó sztárja,pedig bőven lehetne, miközben Kszenyija Szimjonova, az ukrán Csillag születik idei nyertese szpen elindult a világhír felé, pedig ugyanazt csinálja, amit Ferenc. Nem akarjuk a csaj érdemeit kisebbíteni,…..
Kutyabaj Erőemelő 2009.07.09 23:04:00
 Próbálkozik a törpe, hátha fel bír emelni. Szóltam neki, hogy óvatosan, mert baj lesz.Baj lett. Én szóltam, most meg büdi van itt hátul. De úgy látom, a gazdi is próbálkozik az emelgetéssel - csak nehogy baj legyen.....
A nap, amelyen megtudod, hogy rákod van, életed talán legnehezebb napja. De nem az utolsó! - ezzel a mondattal indul a "The day I found out" című szájtnak a bemutatása, amely mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Az internet tele van a rákkal kapcsolatos információkkal,…..
Kutyabaj Dodlicsek 2009.05.26 22:08:00
A gazdi meglátogatta Dodót.Hát, hogy ez a kis dilis hogy megnőtt...Már nagyobb, mint én.Ekkora volt, amikor hozzám költözött.A feje belefért volna a számba. Most meg akkora nagy lett a feje, hogy elbújhatok mellette. Ja, és kapott egy bőrlabdát is. HAHÓ!…..
Kutyabaj Kényelmes 2009.04.05 22:12:00
 Elaludtam az árnyékbanA gazdi röhögésére ébredtem..
Javában dübörög a kihívás, futni kell és nem keveset. Futni imádok, ám egy kis segítséggel pár hétre likvidáltam magam, így nehéz az újrakezdés. Rövid történet a segítségről. Kedd volt, december és 23-a. Rengeteg ember, karácsony előtti őrület, rohangálás, utolsó…..
b_borisz 2009.03.27 11:15:28
hmm. a két hátsó lábát megfogom és felemelem kombót max úgy tudnám ajánlani, ha mindkét kutyának egyszerre tudja elkapni a lábait egy-egy ember, de még akkor is simán megvan az esély arra, hogy szimplán visszakanyarodik a kis fejével és a "támadó", ráfogó kézbe harap. nemigen figyeli egy ilyen helyzetben a kutya, hogy ember/gazdi kapta-e fel a lábait, vagy esetleg egy ikszedik vetélytárs. van esélyed rá, hogy jól sül el a dolog, mert sokszor rendesen meglepődnek aszongyák, húbazz, miacsöcs, mindazonáltal, ha ilyen "könnyen" félbeszakítható egy verekedés, akkor az gyanúsan nem is túl komoly, inkább csak nézeteltérés. de összességében ez a módszer azért nem életbiztosítás az ember testi épségét nézve, na.

egyébként pedig úgy gondolom, ha csak lehet, érdemes hagyni, hadd rendezzék le egymás közt a dolgot, szabadon (és nem pórázon, mert az csak bezavar -é. elakad, elesik -, azonkívül sokszor túlzott biztonságérzetet ad a gazdi pórázos közelsége, ezért van az, hogy nagy a pofája sok jószágnak. elengeded a pórázt, nem érzi a gazdi 'közvetlen" közelségét, rögtön visszavesz a hőbörgésből).

legtöbbször a kutyaverekedéseknek nagyobb a füstje, mint a lángja. megy egy kis acsarkodás, erődemonstráció, de főleg nagy méretkülönbségnél igen hamar kialakul a rangsor, és azután nyugi lesz, mert mindkét kutya tudja hol a helye a rangsorban, le van tisztázva.

ami viszont véleményem szerint mindenképpen beavatkozást igényel, az az a szituáció, amikor valamelyik fél szájzáras lesz. egyszerűen bezár az állkapocs. ilyenkor tilos rúgni, ütni, stb. a szájzáras kutyát,mert annál jobban veszélyben érzi magát és rázár. furcsának tűnhet elsőre, de meg kell nyugtatni őt és szépen felenged a száj. a másik kutya és a saját idegeink megóvása érdekében ez a leggyorsabb módszer.

persze nem voltam ott a helyszínen, szal ki tudja mi történt ott tényleg, kicsi27 biztos így láttad jónak adott helyzetben;hát így alakult. :) jobbulást kívánok!
Én nem tudom megállapítani az ő fajtáját, ti?..
Kutyabaj Hó hahó 2009.02.15 08:57:00
Esett a hó. Fázik a lábam tőle.Beleesik a szemembe.Ráadásul majdnem a nyakamig ér. Ha a gazdi nem tapossa ki nekem az utat, akkor elakadok benne.A gazdi kiszabadított a hó fogságából, és lekefélte a havat a buksimról.A lábtörlő bátor őre...
Igen, tudjuk, már annyira nem aktuális, de egész egyszerűen nem lehetett kihagyni 2009 első true hype buliját. Elég bealvósra sikeredett, de íme 10 elképzelt, vagy elképzelhetetlen történés Obama beavatásáról, amiket még unokáink is emlegetni fognak.…..
A Lelenc Kutyamentő Egyesület honlapján olvastuk a minden év végén aktuálissá váló felhívást. Bár petárdázni 2005 óta tilos, ez sajnos nem akadályozza meg a durrogtatást kedvelőket abban, hogy ezzel az idétlen hülyeséggel hozzák a frászt emberre és állatra egyaránt.Hiába…..
b_borisz 2008.12.30 16:10:54
@valkür: köszi szépen. mint írtam, mostmár a szimpla beengedés és "hangszigetelés" is elég ennek az öreg süket huskymnak, de ha nagyon gáz a jövőben az ügy, utánanézek... köszönöm még egyszer.
Kutyabaj Jutalomfalat 2008.12.23 22:18:00
Mostanában nagyon hideg van, és a gazdi igyekszik kicsit hízlalni minket, hogy a fóka-effektus segítégével jobban bírjuk a telet. Most épp egy kis jutalomfalat-osztásban részesültünk.Dodó nem akar leülni e fenekére, ezért csak én kaptam kajcsitDodó taktikai megfontolásból leül,…..
... ez az arisztokratikusan bandzsa Cori nevű kutyus, akit Albertkánál találtunk. Na de milyen fajta is...?..
b_borisz 2008.12.17 08:31:40