Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Józsi4

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A torkánál ragadta meg a kérdést Pelikán elvtárs...Angol Park? Hogy az angol imperialista világbirodalom röhögjön a markába??Egy frászt!! Vidámpark! Ez kell a dolgozóknak!″/Bacsó Péter: A tanú/ Vége a fővárosi Vidámparknak, november 4-én végleg bezár az intézmény, az…..
Józsi4 2012.09.30 10:09:02
@Istenadta: Ha már az oktoberfestnél tartunk a Bayern játékát összetudod hasonlítani azzal a focival amit mi művelünk. Akkor elő a csákányt és sóval hintsük be az összes focipálya helyét, nem pedig építeni kell a stadionokat. A kisgyerekek pedig üdvözölnek téged az operában, biztos annyian jártak oda, mint a koszos kis redvás vidámparkba (vagy ezred annyian). Talán azért kellett volna rá költeni, hogy ne pukkanjon így le. Nem az a megoldás, hogy mindent elpusztítunk ami veszteséges és csak az marad meg ami nyereséges, erre céloztam az operával, csak hát olvasni is kell tudni!
8ker Rend.. 2011.07.05 16:02:00
.. lett a Mátyás téren. Végre! Eddig csak a baj volt, állandóan odamentek a gyerekek a játszótérre, labdáztak, visítoztak, a szüleikkel kiabáltak és viszont...Ennek vége. Marcona őr vigyázza a bekerített részt, egyetlen kapu van nyitva a hatból, ki itt belépsz, hagyj fel minden…..
Józsi4 2011.07.06 18:07:49
@Frigyesmester: Mi lenne ha nem vélt, vagy valós politikai csatározásokat folytatnánk, hanem a nyilvánvaló igazságot vennénk alapul a vitában.
A sétáló utca és a tér nem erre a környékre való, ez tény.
Ha már meg van, óvni kellene, ez is tény.
Attól, hogy nem akarod látni látni, hogy kik tesznek tönkre mindent és kik lopnak el minden mozdíthatót az sajnos a Te elfogult vakságod.
Azért mindenki magába nézhet, hogy benyalta a tiltsuk ki az autókat és minden milyen szép lesz dumát és zászlót bontott a projekt mellett, amin néhányan jól megszedték magukat és néhány év múlva a környék űgyis leamortizálja az egészet.
8ker S.K. 2011.07.01 15:15:00
Átneveztékkeresztelték  a Köztársaság teret. Annyira fontos dolog ez, hogy a sok tisztséget betöltő polgármester idejét nem sajnálva saját kezével szerelte fel az első táblát: viaSokáig éljen és virágozzék Pártunk és Kormányunk!..
Józsi4 2011.07.01 21:12:55
@JoeHorseDick: Te el sem tudod képzelni, hogy valaki ne nyalja a seggét valakinek? A kommunistáknak, a pápának, vagy OV-nek?Gyerekként, tiniként, vagy gyerekeket sétáltató szülőként sem a pártház jut az eszembe a térről.
8ker Blaha tervei 2011.03.05 10:36:00
 Nicsak, mit fújt be a szél a postaládámba a tegnapi padtalan Blaha képe után! A tér átépítésének teljes tervét. Mazsolázzatok belőle szépen, van mit. Érdemes nagyítani néha, hogy a szöveg is olvasható legyen teljesen. Itt van például a padtalanság. Ezután sem lesz,…..
Józsi4 2011.03.06 20:15:47
@kakukk2: Szerintem is le kellene bontani a Rókusnak ezt a szárnyát, sőt a Corvint is és létrehozni egy parkot, olyat mint pl. az Erzsébet tér. Levegőre lenne szükség, szabad térre. A Rákóczi út-Kossuth Lajos utca vonalán sehol nincs egy tér, egy kis zöld. Nem busz végállomás kell ide, hogy tovább szennyezze a levegőt, hanem fák, virágok és padok.
Közpénzt lopni nem csak úgy és annyit lehet, ahogy Hagyóék, Hunvaldék, Juhászék: nokiás és viszkis dobozokban, öt, tíz, húsz, ötvenmilliókat. Közpénzben kárt okozni lehet még ennél is közérdekrombolóbb módon, ráadásul jelentősen nagyobb összegben; most valaki itt…..
8ker Tüntetéske 2010.11.11 14:30:00
Összegyűltek vasárnap a Mátyás téren a tiltakozók, akik annak átalakítást ellenzik. Nem volt nagy tömeg, talán 12-15 ember jelent meg, hangosítással, táblákkal, ahogy egy tüntetésen illik. A hangosítást a Civil Rádió biztosította, szólt is belőle a rádió sugározta zene -…..
Józsi4 2011.02.04 19:37:23
@Maisie MacKenzie: Örülök, hogy Te jól érzed magad a sétáló utcában. Gondolom Te vagy a fényképen a sétáló tömegben az egyik aki ép a seggét veri földhöz. A kerületi közkórházban voltál már, láttad milyen állapotok vannak ott. Igazad van már csak ez hiányzott a kerületnek, az a néhány száz millió nem is mehetett volna jobb helyre, aki beteg az meg verje a korházban a seggét a földhöz.
8ker Tiltakozás 2010.11.02 09:42:00
 Alakul a Mátyás tér környéke is, ez is sétáló rész lesz, autóforgalomtól mentesen az egyik oldalán - ami jó a gyerekeknek, nagyobb terük lesz rohangálni, labdázni, bringázni, szotyizni - ,és a felnőtteknek is, hiszen ki tudnak ülni, a tér tényleg betöltheti közösségi…..