Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KANGA

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jávor Benedek blogja Game over 2013.12.06 14:45:30
Egy hazug kormányhivatalnok, egy cinikus miniszter és egy következmények nélküli ország. Erről szól ez a történet. Van egy vezető kormánytisztviselő, hivatalosan Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi…..
KANGA 2013.12.07 16:24:11
@Nazca: Nem tudom, ki milyen pert nyer, de személyesen ismerek több családot akit Bajnay földönfutóvá tett a libákkal... Ezek tények, a bíróság meg bíróság.
Jól láttad Barátom, már vagy egy hete nem írtam. Ehelyett töröltem. Kitöröltem a naplómból minden olyan jegyzetet, melyben jellemtelen politikusokkal, és hasonló adottságú kollégákkal foglalkoztam. Nincs nekem már idegem sem türelmem, még kevésbé időm (mármint…..
Hamvas Bélát olvasgatok. Részleteket a Bor filozófiája című remekműből. Micsoda áhítattal ír a borról, annak fogyasztási törvényeiről...! Nem tesz jót nekem most ilyeneket olvasni. Most, amikor éppen szilárdulni kezd az elszánásom, hogy ismét visszatérjek a bortalan életmód…..
Tegnap sokadszor megnéztük Kusturica Uderground című remekművét (Arany-pálma Cannes-ban, stb.) Nem lehet megunni!! Ahogy Manojlovic eljátssza az ördögi Marko-t, Ristovski az ős-balkáni állatot… fantasztikus! Reggel aztán azon gondolkodtam: ha vár 5 évet a film…..
KANGA 2010.11.13 21:31:00
Riportok a kanadai vadonból 2010.11.01 19:23:55
A mai jegyzetemhez még egy margón kívüli kiegészítés. Szeretett Bükk-hegységemben, kb. két évvel ezelőtt találtam egy sírt. Senki nem sírt mellette, de látszott: ápolják. Vadászni voltam ott, és véletlenül akadtam rá a Kőlyuk-tető alatt, területünk…..