Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korben81

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csepeli Csikó Sétányon található a Görgey Artúr Általános Iskola, ismertebb nevén a "Csikó Iskola", ami immáron 2003 óta elhagyatottan, romosan áll a sétányon, a lakótelep közepén...
Bár imádom a karácsonyt, nem vagyok naiv. Tisztában vagyok vele, hogy Jézus a szaturnália helyét kisajátító, és a szeretet, a család, illetve a megváltás ünnepeként számon tartott születésnapja napjainkra szinte teljesen elvesztette bárminemű szakrális vonzatát. De nem is az a baj, hogy a karácsony…..
Az egyik legnagyobb hollywoodi producer ma 71 éves, így ezen alkalomból a legjobb filmjét keressük! Top Gun vagy Bad Boys? Axel Foley vagy Sparrow kapitány? A döntés a tiétek!   Hogy képbe kerülj a hihetetlenül népszerű kasszarobbantó filmjeivel elhíresült Bruckheimer…..
  1994. szeptember 14.-én, Franciaországban mutatták be először Luc Besson mesterművét, ami teljesen kimeríti a kultuszfilm fogalmát. Húsz éves pályafutása alatt nemcsak a régi rajongóit tartotta meg, hanem a következő generációkból is rengeteg ember kedvenc filmjévé vált. A…..
Tabák Kata nevével az utóbbi években egyre gyakrabban találkozhatunk a stáblistákon - főleg mozis szinkronok kapcsán. Legtöbben akkor találkozunk vele és munkájával, mikor egy-egy képregényfilmet nézünk. Személyében egy vidám, segítőkész és végtelenül profi embert…..
Filmdroid Kill the Irishman 2011.05.16 22:00:00
Jonathan Hensleigh nem a személy, akitől komolyabb filmet vár az ember. Az Armageddon vagy a Jumanji forgatókönyvírójától és A megtorló rendezőjétől pont, hogy nem számítunk egy maffiafilmre, ám ez mégis bekövetkezett. Mondhatni kissé vicces is, hiszen A megtorló főhőse a…..
Újra hódít a '80-as évek divatja! Vannak akik ennek kifejezetten örülnek, de olyanok is, akik azt mondják, csak azt ne. Pedig a női magazinok divatoldalai világosan mutatják, hogy a '80-as évek az öltözködés terén visszatértek és már az üzletekben is megjelentek az évtizedet…..