Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the real

0 bejegyzést írt és 645 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell ahhoz vevőnek lenni, hogy atrocitás érjen minket, elég csak elsétálni és óvatlanul megállni egy bolt előtt, máris jön az ordítás meg a fenyegetőzés. Egy kollégánk futott bele családjával az anyázó turisba, végül panaszkönyv helyett csak egy bevágott ajtót kapott.…..
labdabiztos Edzőbuktatás után 2008.11.17 09:40:00
Kezdődik a téli nyugalom. A Debrecen aludhat a legnyugodtabban. Bravúrt kiáltanánk, ha a szónak lenni bármilyen jelentősége egy olyan csapat esetében, aki évek óta nyer. Pozitívan kell értékelni, hogy a 4. Haladás és a 14. Paks között mindössze hat pont van. A REAC feltámadt,…..
Levelet kaptunk a Palacsinet-től, akikre még pénteken panaszkodtak Miklósék. A levélből megtudtuk, hogy a pizza nem tud megfordulni a dobozban, hogy a 2 és fél óra csúszást erős túlzásnak tartják, de azt is, hogy szerintük a vevőnek mindig igaza van. Kedves Homár! A…..
A Tesco-ba egymáson taposó halak közül Anita kiválasztott egy jóképű pontyot, amit szeretett volna hazavinni, pucolva, filézve, szeletelve. A filézésre és szeletelésre nagy nehezen ugyan talált egy dolgozót, de pucolásra nem voltak hajlandóak. Valaki monda meg: miért? Gondoltam…..
labdabiztos A dátum: december 1 2008.11.13 16:27:00
A hétvégén az utolsó fordulót rendezik a bohócligában. Kimondani is nehéz: nagyjából három hónapon át kell nélkülözni a tippjátékot. Decemberig elhúzódik még a Ligakupa, de azzal majd csak akkor foglalkozunk komolyan, amikor a játékosok is. A válogatott a jövő héten még…..
Semmi nem jár annyi felháborodással, semmit nem övez annyi ötlet és kétkedés a labdarúgás világában, mint a lesek megítélését. Próbálkozhatunk öt játékvezetővel, gólbíróval, vagy egyéb technikai megoldással, de egy egyszerű felfogásbeli váltással talán ki lehetne…..
labdabiztos Üss, Ndjodo, üss! 2008.11.12 10:40:00
Ha egy kieső csapat háza táján forrnak az indulatok, abszolút megértjük. Ha egy fogpiszkáló miatt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenved valaki, azt már kevésbé. Ha az elkövető az ország Dzsodija, Jojója, kinek, hogy tetszik, kezdünk szkeptikusak lenni. Ha valaki nem…..
A hátsó régióban tanyázók közül mindenki nyert, az elöl lévők buktáztak, a forduló nyertesei a Honvéd és a ZTE. Nekik jutott a megtisztelő feladat, hogy elintézzék a REAC-ot és a Siófokot. Pontot vagy pontokat veszített az első négy a Debrecen, az Újpest, a Vasas és a…..
Biztosan a sok tévénézés tompította el az agyamat, de amikor először láttam az oldalkocsis motoron utazó Robin Hoodot és Rózsa Sándort, becsülettel bevallom, hogy arra gondoltam, ez megint egy újabb Erste bankos merénylet az ügyfelek ellen. Azt hittem, hogy majd valami alacsony, a…..
Amikor még neveltek, úgy neveltek, hogy Elbert Gábor téli gumijával pontosan annyira nem illik tréfálkozni, mint politikus hozzátartozóink csapatok iránt érzett szimpátiájával. Gyerekszületés másnaposan tabu. Majakovszkij pedig az idők végezetéig hordani fogja Makarenko…..
A kedvenc multink vérkomolyan veszi a klímaváltozást és a "Zöld Tesco" szlogent, amit magára aggatott. Sőt, ennek egy külön weboldalt is készítettek: "Vásárlóinkkal, dolgozóinkkal és beszállítóinkkal azért dolgozunk, hogy csökkentsük működésünk…..
labdabiztos A vonat is késik 2008.10.31 10:36:54
A tippjáték elsőszámú agya zombi tibi egy váratlan húzással kiszúrta Elbert Gábor MLSZ főtitkár kocsijának kerekeit, ezért most önkéntes száműzetésbe vonult. Ezekkel a sorokkal kérek bocsánatot a tippek fanatikusaitól, hogy felrúgtuk a status quot és a szokásos csütörtök…..
Négy évet és tizenkét fordulót kellett várni arra, hogy végre egy televíziós csatorna bohócliga összefoglalót sugározzon. Ezért ebben a mondatban köszönetet mondunk a Sport Tv-nek. A következőben azokhoz szólunk, akik szerint a Duna Tv SportArénájában rendszertelen…..
Miért épp nem Mo? Fitless fitness 2008.10.27 02:03:00
Befordultam autóval egy budapesti kis utcába. Az utca 2 sávos, parkolni egyik oldalon sem lehet(ne) - középen záróvonal. Viszont az utca ennek ellenére járhatatlan volt a mindkét(!) sávban parkoló terepjárók miatt. Az oka egyszerű volt: fitness/testépítő találkozó volt az…..
Feleslegesen lökte fel a szomszéd nénit a kapualjban, nem volt értelme kettesével szedni a lépcsőket a légszomjjal küzdve, mert a Hal a tortán úgyis tizenöt perccel később kezdődött, mint ahogy a műsorújságban szerepel? Szerette volna megnézni, hogy akkor most Falusi Mariann vagy…..
Meccset nézni kocsmában jó. Bárhogy tagolva. Igaz ez még ott is, ahol a rohadt bagósnak állandóan ki kell rohangálnia, hogy másik háromszáz rohadt bagóshoz hasonlóan kint rostokoljon a szemerkélő esőben (ez egyben helymeghatározás is) a kocsma előtt. Az elmúlt napokban két…..
Karcsika94 minden idők egyik legnagyobb tippelője volt. Feje azonban porba hullt. Az új király rosseb és a kartonpapírokat taktikájával gömbé hajtogató Frigo. Karcsika94 hat fordulón át vezette az összesített állást. Az új mestereket szeretném figyelmeztetni, hogy Karcsika94…..
Szívatós Fektess be az APEH-nél! 2008.10.22 08:47:00
Évekig várt az APEH, hogy végre lecsaphasson. Mivel az összeg még ekkor is kevés volt, a kamatok ellenére is, hozzáírtak egy nullát, hogy jobban mutasson. Az áldozat adóvisszatérítése egyelőre ugrott, de legalább az ügyvéd sógor el tudja foglalni magát. A tévesen visszatartott…..
Régen volt ilyen, meglepetések nélkül zajlott le egy forduló. A nagyok nyertek, a Hull még mindig dobogós, a Tottenham kikapott és a Newcastle sem tudott nyerni. A középmezőny békés döntetlenekkel mulatta az időt, kilenc csapat gólt sem rúgott, ellenben a kiesési rangadón több…..
A válogatott két győzelme és a szép idő igazi futballt nem hozott a bohócligába, de néhány mérkőzésen alkottak maradandót a fiúkák. Kispesten Sipos bombagólt rúgott, a meccs legjobbja mégis Fifi lett. Pakson volt egy jó kis bírózás, a Vasasnál menetelnek, Zalaegerszegen…..
A hétvége általában a Tv2-é szokott lenni, szombat-vasárnap családi üzemmódba vált az ország, és ugye a Tv2 még mindig úgy él a nézők fejében, mint a közszolgálati kereskedelmi tévé. A családbarát csatorna. Arról már nem is beszélve, hogy vasárnap Napló, amit legfeljebb…..
Milu kísérleteket folytatott házi részecskegyorsítójával, és Spar-gazdaságos márkából sikerült előállítania a Légy óta előszeretettel használt speciális effektust, amikor a delikvens belső szervei a testén kívül kapnak helyet: Bizony elért minket is a válság, és egyik…..
labdabiztos Csak a tipped kell 2008.10.16 17:00:00
Nekem nem a BL, ami fejfájást okoz, csak a ropogós bohócliga, ami lázba hoz. Ha küldeni kell a tippet, gyere a sámánhoz. Mert a sámán most jó tanácsot oszt. Megmutatja neked, hogy ez hogyan megy. Két dolog van, ami nálam csak egy: 1-0, 2-1, ez egyre megy És, hogy ha egész éjjel…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
Tegnap már körbeszaldt az interneten a hír, hogy a TV2 csinált valami baromságot Kapócs Zsókával élő adásban. A filmet utólag megnézve azt mondom, bár ne tette volna. A comment.com azt kifogásolta, hogy egy hírműsor nem engedheti meg magának az ilyesmit, mert szükségképpen…..