Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas972

88 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenki! Ma végre elköltözünk erről az oldalról!(véglegesen) Kérlek, ha ezt olvasod, gyere át erre az oldalra: http://cpepfhirek.gportal.hu/ Itt is minden hírt kifogok írni az EPF el kapcsolatosan, de sokkal jobb külsővel. -Tamas972..
EPF trükkök Elköltözés! 2013.08.10 16:11:28
Üdv mindenki! Ma végre elköltözünk erről az oldalról!(véglegesen) Kérlek, ha ezt olvasod, gyere át erre az oldalra: http://cpepfhirek.gportal.hu/ Itt is minden hírt kifogok írni az EPF el kapcsolatosan, de sokkal jobb külsővel. -Tamas972 ..
Üdv mindenki! Ma végre elköltözünk erről az oldalról!(véglegesen) Kérlek, ha ezt olvasod, gyere át erre az oldalra: http://cpepfhirek.gportal.hu/ Itt is minden hírt kifogok írni az EPF el kapcsolatosan, de sokkal jobb külsővel. -Tamas972..
EPF trükkök Visszatértem! 2013.07.20 16:11:53
Visszatértem, és most újból fejleszteni fogom a blogot!..
sziasztok pingvinek! Kaptunk egy új képet: Ez igen érdekes.....
SnowDay Új név 2013.04.02 17:30:26
Naa ki találja ki mi lesz az új nevünk?   Szólj hozzá -Tamas972..
SnowDay Új oldal 2012.09.27 21:25:37
Sziasztok pingvinek! Ez itt egy új Club Penguin os zenekar, melynek neve: SnowDay (Tudom kicsit Greenday-ra hajaz ezért várom az ötleteket!) Pingvinem neve: Tamas972 és én leszek az énekes/basszus gitáros(kék gitár). Felvétel aktív. Körülbelül rajtam kívül 3,4 emberre lesz…..
SnowDay Facebook 2012.09.27 21:25:30
Lájkoljatok Facen! Link: https://www.facebook.com/pages/SnowDay/263387150448095..
Küldetés: Keep an eye on Rookie A küldetés ezzel a videóval kezdődik:   Ebben a videóban megkapjuk küldetésünket melynek célja: Meg kell figyelnünk Rookit, nehogy elrontsa a Far Fair vásárt! A küldetés lépésekben: 1.Lépés: Field ops Helye: Mountain(Hegy) - nagy…..
Sziasztok pingvinek! Augusztus nem rég kezdődött, és már meg is kaptuk a betekintést róla! Bizonyára Herbert támadni fog! Készüljetek fel! Szerinted mi lesz Herbert terve? Szólj hozzá  ..
Lekémleltük az ellenfélt! Megtudtuk:   Robot hadsereg? Az EPF-nek igaza volt?           Robot seregel akar nyerni Protobot!Vagy csak elterelés? Szöknek a rabok!           Nem biztonságosak már a börtönök? Megtudtuk az ellenfél tervét!           De vajon…..
 Bejutottunk az ellenség bázisába.Megtudtuk: Kémkednek utánunk!                                          Mégse olyan jó az EPF rendszere? Protobot új robotot csinál? vagy már megcsinálta? Hihetetlen képek!Lehet robot sereget akar…..
Sziasztok pingvinek!   Alap sztori:Ultimate Protobot újraépült! A meteor(ami becsapódott már a dockba) energiája újra áram alá helyezte őt.Field-ops Helye:    Játék nehézsége:közepesmegtudtuk:Sikeresen bebiztosítottuk az EPF…..
Gond:Meteor közeleg                                                                                …..
 Sziasztok pingvinek!   Megjött a teljes videó angolul! Íme: A videó végén egy kódot láthatunk: A kód:EPFAGENT  A bejelentkező képernyő is megváltozott: Neked, hogy tetszenek a frissítések?  Szólj hozzá!                                            …..
 Sziasztok Pingvinek :(   Nem történt semmi na cp-n, de kaptunk egy hosszabb videót! Sajnos mégcsak spanyolul, és a minősége se annyira jó, de a lényeget lehet érteni. Elég izgalmas lesz, amint láthatjuk az a különös gomb hitnotizálja a pufikat. De egyben megsemísíti Herbert…..
Sziasztok ügynökök!!!!   Hatalmas dolog történt!!!! Ez a videó betekintés  Herbert ördögi tervéről!!! Elemzés: 1.Puffle hangok.  2.Az a gomb a  Dustep puffle ból  3.Május 2.napján lesz a támodás! Cím jelentése:Puffle baj (gond) Készüljetek ügynökök!! VIGYÁZZATOK…..
 Sziasztok ügynökök! Itt a harmadik és egyben utolsó lehetőség:Lehet Herbert barátai Jeges medvék vagy rákok Tették oda azt a sok üllőt elterelésnek.A sziget megdőlt így mi azzal foglalkoztunk, kiszabadították Herbertet.Herbert megjutalmazta magát és barátait…..
 Sziasztok ügynökök! Itt a kettes számú ötletem:Úgy történt minden mint a Rock Bye Bye Herbert videóban.Ellen mondások:Hol van akkor Klutzy?Ennek az ötletnek nincs sok esélye, de lehetséges xD Szólj hozzá!..
Sziazstok ügynökök! Felállítottam egy elméletet mi is történt Herbertel.Herbert éhes volt a hibernálás után és rendelt pizzát.Felszállt Rockhopper hajórára és elment egy másik szigetre.Megpróbálta elrontani a hajót,de mi megakadájoztuk.Így valószínűleg egy másik…..
 Sziasztok ügynökök! Dot ötlete nem vált be, Herberttet még mindig keressük.De az új field-ops újra jó utra téríthet minket!Helyszíne: Snow Forts  Az a lényeg a végéből, hogy:Kaptunk egy üzenetet amiben nem áll semmi. Ez különös nem szoktak csak úgy…..
 Sziasztok Ügynökök!Ebbe a videóba egy érdekes dolgot találtam a végén.És Klutzy-n és a pufflekon kívül ott van még az a különös gomb. Szerinted mit csinálhat? És a helyszín is érdekes. Szerinted ez valaminek az előjele? Vagy csak a videóhoz kellő hely?  Szólj…..
 Sziasztok ügynökök! Dotnak egy remek ötlete támadt, ami egy kicsit kockázatos.Az az ötlete (az ötlet első lépését a fieldops ban megtehetted), hogy elrejtünk néhány "teknológiát" Herbert ezeket észleli és  megkeresi azokat. Így elő csalogatjuk…..
 Tudom, most arra gondoltok, hogy "hogy a farncba kerül puffle party snake peek egy EPF es oldalra?" Nem a puffle party érdekel engem, hanem az eleje: (nem nem PH aki egy EPF ügynök) Igen érdekes...habár, lehetett egy pingvin egy puffle jelmezben amit lehet venni a "play…..
 Sziasztok pingvinek! Ügyebár azt mindannyian tudjuk, hogy Herbert 2012 Január 28.ka körül kiszabadult a hibernálásból. (Ekkor egy időben a sziget félig meddig elsüllyedt lehet, hogy ez egy elterelő hadművelet volt?) Ezután megkezdtük keresését. Először Gery arra…..