Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lendíthetetlen ólomkatana

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország megújul. Ezzel a címmel mondja el hagyományos országértékelő beszédét hétfő délután a fővárosi Millenárison Orbán Viktor kormányfő - közölte Szijjártó Péter.Nekem egy kicsit már elegem van ebből a permanens megújulásból.Bő húsz év után végre egyszer…..
Lassan vége a téli parlamenti szünetnek, azaz egyre közelebb lépünk a tavaszi ülésszak két meghatározó vitájához: az ígért reformokról és az új alkotmányról. A kormány hamarosan konkretizálni kezdi azokat a lépéseket, amelyeket ugyan soha nem fognak megszorításnak nevezni,…..
Az elmlult két hétben olyat láttunk, amit még soha: a Fideszben folyó viták a nyilvánosság elé kerültek. Ha nem is annyira élesen, mint amennyire az MSZP-ben vagy a néhai SZDSZ-ben szoktak, de egy egységfrontra törekvő Fideszben ilyet rég nem láthatunk.Rögtön kapásból három…..
A boltok egy hónapja tele voltak a kétnapos megemlékezési verseny kellékeivel: ízléses tobozkoszorúkkal és olcsóbb, bilikék klónjaikkal; vágott, cserepes, és PET-palackokból készült krizantémokkal; szolid, filléres mécsesekkel, és mindenféle bibliai figurával telikovácsolt,…..
Lendíthetetlen ólomkatana 2010.11.02 20:01:07
@ca2: Én nem éreztem, hogy maga az ünnep lett vvolna a posztíró baja. Sokkal inkább a ma már ezezl járó"hűdenagyonnagykeresztényvagyok ésdenagyonszeretem a halottjaimatmert énmekkora koszorúthoztam"hangulat. Mellesleg engem is zavar, ezért megyek előtte vagy utána egy-két nappal, meg kb.havonta-kéthavonta egyszer...

Üdv

lók
Lendíthetetlen ólomkatana 2010.11.02 20:14:28
@ca2:
Egyetértünk. Én sem akarom bárkinek is megszabni, hogy mit tegyen, hogy tegyen. De a véleménym ettől még meg lehet arról, amit tesz...
Lendíthetetlen ólomkatana 2010.11.02 20:18:33
@Kalmár:
Az ezer mécses gyönyörű, de szerintem ezt itt senki enm vitatta. Én is gyújtottam tegnap este több gyertyát itthon és leültem néhány percre az asztalhoz, gondolkodni, felidézni egy-egy kedves pillanatot, történetet kedves szeretteim életéből. Nagyon jó volt. Bár ez szinte naponta megteszem(gyertya nélkül, sokkal röviebb idő alatt), de számomta ez az ünnep.

Üdv
lók
Subba Subba Records: Lüszi 2010.11.02 12:24:00
Tóth Lüszi az a kislány, akit bajszos póninak csúfoltak az osztálytársai, és valamelyik tehetségkutató cirkuszban szerepelt. A produkció amivel jelentkezik annyira komoly, mintha egy gyengébb képességű nyáriszünetező hülyegyerek csinálta volna. Még a Barátok köztnél is…..