Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rudiprojekt

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fújhat a szél, eshet a hó, sőt, akár bukhat is a kormány, a seggel valakinek muszáj foglalkoznia. Ezért is örültünk meg, amikor kézhez kaptuk Szili Katalin pénteki programját az Országgyűlés sajtóirodájától. Ez a nő egyszerűen mindenhez ért. Belpolitikai, és…..
rudiprojekt 2009.03.26 19:41:51
    Kevéssé ismert tény, de tagadhatatlan, hogy az mszp-ben is vannak rendes emberek. És Tasnádi Péter Pécs kedden késő este elhunyt polgármestere becsületes, szeretetreméltó és tehetséges ember volt. Mindent elmond politikai és társadalmi létünkről, hogy arra semmi…..
rudiprojekt 2009.01.29 23:53:12
@Winston Smith: Kit? A Csákot? Ugye tréfálsz? Szerintem ebben a sorrendben még nem látta a betűket sem, hogy PÉCS! Az a krapek még életében nem csinált semmit azon kívül, hogy Sopronban MSZP jelölt volt, és mondjuk úgy 50%-kal kapott ki. Valószínű, hogy a "családi privatizációnak" is volt ebben némi szerepe. Ma ő a kulturális államtitkár! Gratula!
Hóbelevanc Kiugróan jó 2008.09.14 16:25:00
Barkochbázzunk. Én gondolok, te kérdezel. Gondoltam, te jössz, kérdezz. Na, mi van, kérdezz már. Ne nézz rám ilyen tanácstalanul, kérdezz. Jajj, hogy egy nő annyi mindenre gondolhat...? Ez igaz. Nem kérdezel? Oké, segítek, figyelj. Négy színész. Négy szék. Alig-díszlet. Egy…..
w Álmodik a nyomor 2008.09.08 06:00:00
A szakértői kormányról ábrándozom egy ideje. Próbálom elképzelni. Egyebet úgysem tehetek, senki nem óhajtja ugyanis elmondani, mit csinálna, hogyan működne ez a mitikus testület tulajdonképpen, és miért volna rá szükség. Illetve azt sem, hogy kik lennének azok a szakértők,…..
Endre küldte:Az V. kerületi Szalay utca több szempontból is érdekes helyszín. Itt található a 100%-ban Gyurcsány birtokolta Altus Rt. központja és itt van (volt) az érdekes körülmények között – Gyurcsány által – privatizált Képviselői Klub is. (Ha jól tudom a…..
Ildi küldte a képeket, az alábbi szöveggel:Szlovákia 2009. január 1-jén bevezeti az Eurót. A sokszor lesajnált kis ország elhúz mellettünk az autópályán, mi meg éppen a zsákutcában keresgéljük a kiutat. Nem az fáj, hogy északi szomszédaink nemsokára a közös európai…..
hát, akkor most már nem írna a negyedik helyért folyó mérkőzésről, leginkább gratulálni szeretne a lányoknak ahhoz a helyezéshez, amit blogger az olimpia előtt nagy erőfeszítéssel elérhetőnek gondolt. akadt ebben a menetelésben kilátástalan játék, akadt ezután a románok…..
Gyurcsány a hibás Barátok közt 2008.08.14 16:30:00
A képett Blendi küldte nekünk, az alábbi megjegyzéssel:Azt hiszem nem szorul túlzott magyarázatra Gyurcsány Ferenc nagy barátjának, Veres Jánosnak a jelölése. Talán össze sem lehet számolni a finoman szólva is érdekes gazdasági ügyleteit. De ne feledjük azt sem: Veres János…..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
Pályázat! Pályázat! Olyan príma képet láttunk a netkacsa.hu-n, hogy menten feltámadt bennünk a firkálhatnék. A pletykalap cikke szerint Somogy Megye Lordját, a leendő önkormányzati minisztert az országgyűlési választások éjszakáján fotózták le vérvörös…..
A korábban esélyesebbnek tartott Székesfehérvár helyett Szolnokon hozza létre a svájci Stadler magyarországi gyárát, ahol Flirt motorvonatok kocsiszekrénye készül majd. A Kötött pálya információi szerint az Index Fórumának szaktopikjában nem tévednek azok, akik már hetek óta…..
Nagyon nyár van, tegnap este például a lakosság jelentős része az M7-esen araszolt a Balaton felé, a többiek meg a kertben grilleztek, meg pálinkáztak Postás Józsi műsoros kazettájának aláfestő zenéjére. Akiknek pedig se Balaton, se faszénen pirított flekken, azok megnézhették…..
Ahogy már Turul kollega beharangozta, készül, de még nincs befejezve a mű, a gép még nem forog, az alkotó nem pihen. Hát, elfogyott a zseton, indul a szokásos vérciki kalapozás, rögtön bejelölve az önkormányzatokat, mint automatikusan megfejhető teheneket. Nyolc…..