Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilidez

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kumin szerint Kitüntetetten 2011.08.19 14:53:00
Az azonos című, nagyon szép dokumentumfilm szinopszisa az alkotó, Almási Tamás honlapjáról:1978-ban Kossuth-díjat kapott egy női brigád. Az azóta felnőtt generációk, már nemigen tudják, mit jelent: szocialista brigád, munkaverseny, kommunista szombat. A film a Zalaegerszegi…..
ilidez 2011.08.20 09:24:54
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
Pokorni Zoltán nem először szerepel nálunk, sőt, az a (csak első pillantásra) megtisztelő szerep jutott neki, hogy vele kezdtük meg a blogunkat. Akkor Rhodoszt hitte egy folyónak, de ez semmi ahhoz képest, amit a tv2 reggeli műsorában csinált, s a Képviselő Funky jóvoltából…..
A hagyományos polgári értékeket és a félmeztelen nőket (+autók, órák, szivarok, lovak) előnyben részesítő Gentleman Magazine-t osztogatták kedden a képviselőknek a Parlamentben. A marketingakciót nem kellő körültekintéssel tervezték meg. A képviselőnők is megkapták…..
w Békekölcsön 2010.11.02 11:30:00
Súlyos milliókat váltanának üres ígéretre. Pedig a magánnyugdíj az enyém. Megtartom...
ilidez 2010.11.02 17:19:01
@Paladdin: Sajnos nem vagyok olyan okos, mint Te és mint azok, akik itt kommentelni szoktak(én csak olvasgatni szoktam), halkan azonban megjegyezném, hogy Joooe-val értek egyet. Úgy tűnik, hogy itt a legtöbben csak magukra és a saját jövőjükre gondolnak, a mai nyugdíjasok tőlük akár fel is fordulhatnának. Pedig az ő létfenntartásukat is finanszírozni kell. Sőt, ha netalán valakinek a magánnyugdíjpénztára csődbe megy, és nem lesz nyugdíja, azt vajon ki fogja eltartani? na ugye, hogy az állam. Ezért nem fair, a magánnyugdíj pénztáras rendszer. Ezen az alapon adót sem kellene fizetni a közösbe, mindenki taníttassa a gyerekét abból a pénzből, amije van és építsen utat magának, stb. Azt nem értem, ha a svédeknek jó ez a modell, nekünk miért nem. Egyébként a FIDESZ legutóbbi kormányzása alatt elkezdte az egyéni számlák vezetését, küldtek is róla értesítést. Aztán a szocik kötelezővé tették a mnyp-t. Vajon miért? Kinek az érdekében?