Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GasztroKommandó

14 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók!Egy kedves barátunk megosztotta velünk egy nem saját, de mindenképpen sajátos készítésű receptjét. Mivel nekünk maximálisan elnyerte a tetszésünket, így vendégként kitesszük a blogra is.Amennyiben nektek is tetszett, sőt, kedvet éreztek saját recept, vagy saját…..
 Közeledik a tavasz, így a Gasztrokommandó is megújul. Nem csak az értékelési rendszer módosult, hanem kicsit a csapat is változik. Párniczky Ádámtól Hanyecz Márk veszi át a stafétabotot, aki csapattársaihoz hasonlóan nem fél belevetni magát a mélyvízbe, lelkesen kóstol…..
@font-face { font-family: "Arial"; }@font-face { font-family: "Calibri"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Rövid pihenő után frissen,…..
Szentestéhez közeledve az ünnepi készülődés már biztos minden kedves olvasónkat lefoglalja. A háromnapos pihenés előtti utolsó percekre ajánljuk Jancsa János kommandósjelöltünk meglepetésírását.Békés, boldog, gasztrokalandokban gazdag ünnepet kíván a Gasztrokommandó…..
GasztroKommandó 2010.12.29 21:20:35
@arnyas: Nagyon sajnáljuk, hogy félreértette a Gasztrokommandó küldetését és személyes támadásként értékeli az Árnyas étteremről szóló írásunkat.

A Gasztrokommandó egy vállaltan hasukat szerető amatőrökből álló csapat, aminek tagjai a hétköznapi emberek szemével és gasztrotudásával rendelkezve térképezik fel az éttermeket szigorúan szubjektíven, már-már saját szórakoztatásukra. Írásaink mindenfajta elkötelezettségtől, vagy rosszindulattól mentesek, senkinek sem akarunk rosszat, egyszerűen csak leírjuk azt, amit tapasztalunk; mesélünk, ahogyan ezt családunk, barátaink és mindenki teszi szóban és néha írásban is, aki étteremben jár.

Mindenki teszi a dolgát és ez így van jól.
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Azért választottam a Borgyógyászatot, mert a honlapjukon azt olvastam, hogy minden héten…..
GasztroKommandó 2010.12.21 22:07:11
@mézike: Sajnáljuk, hogy nem nyerte el a tetszésedet a bejegyzés. Ahogyan frutella is írta, az írás, az evés és még oly' sok dolog rendkívül szubjektív. Legközelebb másról, máshogy fogunk írni. Nézz vissza akkor is.
@font-face { font-family: "MS 明朝"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; } Ismét péntek, ismét meglepetés poszt. A héten Tóth Sára kommandósjelöltünk volt…..
Gondoltunk egy nagyot és merészet, felkértük kommandósjelöltjeinket, egy-egy poszt erejéig csatlakozzanak a csapathoz, hiszen a négy gasztrobrigantinak mindig jól jön a segítség.Elsőként Chalhoub Nidal épült be a tematikába, a Briósban reggelizett.*A Briós Kávézót tipikus…..
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Azoknak, akik közületek nem beszélik a thai nyelvet elárulom, a Yum Nuea Naam Tok meleg,…..
GasztroKommandó 2010.11.30 17:25:42
@bazso: Köszi, beleírtuk. :)
 A csapat várva várt negyedik tagja Lupkovics Réka. Gasztroblogot ír, imádja a leveseket és ha édességről van szó, a macarontól esik le az álla. Az étterembejárás számára esemény, így biztosak vagyunk benne, hogy hasznos és megbízható tagja lesz szakértő…..
Pont ma egy hete keressük az igazit, a negyedik gasztrokommandóst. Még nem találtunk rá, de közel a cél, hiszen vannak jelöltjeink, egészen pontosan négy. Jogosan merül fel a kérdés, kit válasszunk? Úgy döntöttünk, a választás lehetőségét az Étterem.hu Facebook rajongóinak…..
A Gasztrokommandó összeállt, a csapat túlvan az első bevetésen, s bizony rájöttünk: Budapest ízeinek felfedezéséhez három ember nem elég. Ezért aztán úgy döntöttünk, hogy szükségünk van még egy éhes és írásra termett csapattagra, aki fáradtságtól nem félve készen…..
Gasztrokommandósaink már nem ismeretlenek előttetek, eljött hát az ideje, hogy megmutassák, mire képesek, ha a városlakók jóllakatása a tét. Jól tudják, hogy a gasztronómia kényes ügy, mindenki mást és másképpen szeret, ezért nyakukba veszik a várost, éhesen és…..
A csapat harmadik tagja az örökké mosolygós Gellén László. Bár saját bevallása szerint nem erőssége a főzés, mégis bátran rábízhatjuk magunkat, hiszen az ízlése hibátlan. Ez már abból is sejthető, hogy a kulináris élvezetek csúcsát a desszertek terén a…..
 Következő gasztrokommandósunk Párniczky Ádám, a konyha ördöge. Ádám fáradtságot és megalkuvást nem ismerve fogja felkutatni, megkóstolni és értékelni a gasztronómiai újdonságokat és régiségeket, hogy aztán kulináris tapasztalatait veletek is megoszthassa. Az már…..
 Ahogyan ígértük, szép sorban bemutatjuk gasztrokommandónk tagjait. Előkóstolóink válogatott szakevők, akik egyben profi tollforgatók is. Elsőként ismerkedjetek meg csapatunk legbájosabb tagjával, Borsos Ágival, aki értetek eszik és ír majd. Gasztronómiai kíváncsisága…..
Azt gondoltuk, itt az ideje alaposan és pártatlanul szemrevételeznünk székes fővárosunk etetőit. Hogy miért nem eszünk vidéken? Mert egyelőre nincs pénzünk vonatjegyre, de ki tudja, még az is lehet, hogy hamarosan végigesszük az országot a legtutibb étkek után kutatva. Négy…..