Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsadanka♥

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hosszú hétvégét Londonban töltöttem, városnézéssel, Annával találkozással és persze egy kis vásárlás is becsúszott. Jártam a Harrodsban, az Oxford Streeten és a többi szokásos, üzlettel tömött utcán is, de bevallom, a kedvenc helyeim a Brick Lane-en és Camdenben vannak. A…..
A Hermés márkanév mindig egyet jelentett a magas minőséggel, hibátlan kivitelezéssel és a luxussal. Nos, amikor ezt az átlátszó Kelly táskát megláttam az 1996-os kollekcióból, inkább egy strandtáska jutott eszembe, nem pedig egy dizájnerdarab.Nektek hogy tetszik?Kép: Stylefrizz..
Alapvetően úgy vagyok a virágos ruhákkal és ezzel a tavaszi trenddel, hogy a kevesebb néha több. A tervezők és a divatházak azonban nem osztják a véleményemet, ugyanis minden porcikájukkal azt kívánják, hogy mi tetőtől talpig  virágmintában pózoljunk idén tavasszal.…..
Leona Lewis hatalmas vörös szájjal a mellén jelent meg Justin Bieber Never say never (halovány fogalmam sincs, hogy ez mi, és nem is érdekel) premierjén. Ha letakarod az énekesnő fejét, olyan, mintha az egész felsőteste egy nagy arc lenne, hajjal, szemek nélkül. Azon…..
zsadanka♥ 2011.02.11 18:33:40
OurFashion A kedvencem 2011.02.09 19:35:00
Biztosan felismertek néhányat Holly Suan Gray, angol születésű szupertehetséges stylist munkái közül. Talán a keleti származás miatt, de az általa kigondolt outfitek, hangulatok szerintem nagyon erősek, szuggesztívek, másként hatnak az emberre, mint a mindenhol megjelenő…..
zsadanka♥ 2011.02.10 14:16:55
Sandra Hagelstam, a menő divatblogger viselte még ősszel valamelyik divathéten a lent látható, papírból készült Maison Martin Margiela nadrágot és csizmát. Igen, jól olvastátok: papírból készült a nadrág és a csizma is. Persze az ajándékozók a Maison Martin Margielától jó…..
zsadanka♥ 2011.02.09 16:22:43
Már rég kérdeztük a véleményeteket. Most, hogy kezd sütni a nap és jön végre-végre a tavasz, előtérbe kerül a kedvenc kiegészítőnk a napszemüveg. De vajon behódoltok a legújabb és "legvadabb" trendeknek? Egyszóval vesztek idén cicaszemű napszemüveget? És ha igen,…..
A Roger Vivier mindig is híres volt arról, hogy humort vittek a terveikbe és játékos kollekciókat dobtak a piacra. Idén sem lesz ez másként, a tavaszi darabjaik mindegyikén felfedezhető valami megmosolyogtató, kedves vagy vicces részlet.Én legszívesebben a telefonzsinórokkal…..
zsadanka♥ 2011.02.05 12:19:58
A képekért és az információkért köszönet a MACnek...
zsadanka♥ 2011.02.04 20:48:00
 Közeledik a Valentin nap és az ezzel járó vacsorafoglalási/ajándékvásárlási vagy éppen szinglibarátnőkkel koktélozási mizéria. Marc Jacobs (és persze a marketingesei) pedig pont ezt az őrületet lovagolták meg, amikor az az ötletük támadt, hogy a fent említett napon…..
Mert ha jönne, akkor bizony ilyen stílusú szettben indulnék el ma reggel dolgozni. A pót lapostalpú cipő szinte már hozzám nőtt kellék, mivel este 6 körül általában már nem bírom tovább a tempót és lerúgom magamról a magassarkút.1. Farmer: Vivienne Westwood Anglomania by Lee…..
Szombaton debütált a Merlinben a Lack Magazin első lapszáma. Lelkesen indultunk, hiszen kiváncsian vártuk ezt az új kezdeményezést a divatmagazionok piacán. Mire odaértünk  sajnos már elfogyott a welcome drink és a beszédeket sem hallottunk (ha egyáltalán voltak), csupán egy…..
zsadanka♥ 2011.01.31 19:10:18
Cameron Diazt Londonban kapták lencsevégre, miközben Burberryt viselt - a fekete kabátot bézsszínű sállal, táskával és kék farmerral viselte. A laza öltözéket egy kényelmesre taposott csizma egészítette ki, a haja és a sminkje teljesen laza és természetes volt, összhatásában…..
OurFashion H&M Decor 2011.01.19 17:54:00
Reszkess Zara Home, a H&M ugyanis lakberendezési ággal bővül márciustól, H&M Decor néven - a képek tanúsága szerint pedig elégjól fog kinézni a kínálatuk. Ha pedig az áruk is olyan kedvező lesz, mint általában, akkor bennem egy új törzsvásárlójukra lelnek majd. Persze…..
zsadanka♥ 2011.01.19 21:46:00
Az Agent Provocateur álmaim nagy kedvence (és amíg repülőjegyárban van náluk egy bugyi, vagy nem szerzek egy milliárdos mecénást, addig ez így is marad), viszont a 2011-es tavaszi/nyári lookbookjuk nagyon megosztotta a sajtót. Eddig is tudtuk, hogy ők mindig nagyon szexi fehérneműket…..
zsadanka♥ 2011.01.13 20:42:52
Roy Lichtensteint juttatják eszembe a kampányfotók, és csak ez, a modern művészettel kapcsolatos asszociáció tart vissza attól, hogy vinnyogva sikoltozzak lelkesedésemben, ugyanis MAC Wonder Woman kollekciója elképesztően látványosra és széles körűre sikerült.A képen…..
OurFashion A Topshop tavasza 2011.01.10 13:41:00
Ahhoz képest, hogy nem luxusmárka, a Topshop mindig rengeteg energiát fektet abba, hogy látványos divatbemutatókkal, kreatív lookbookokkal és egyedi reklámokkal rukkoljon elő. Ez most tavasszal sincs másként, elképesztően menő a katalógusuk anyaga, és a weboldaluknak köszönhetően…..
zsadanka♥ 2011.01.11 15:31:58
Pamela Reed és Matthew Rader alkotópáros alapvetően fotózással foglalkozik, de munkájukat minden alkalommal feldobják valami teljesen egyedivel: hol egy kollázzsal, hol egy illusztrációval, hol pedig a gif formátummal, mint ahogy azt a lenti anyagban is látatjátok. Nekem az…..
zsadanka♥ 2011.01.11 15:30:57
 Már tavaly is tobzódtunk a rövidnadrágokban és ezt 2011-ben is folytatni fogjuk a legnagyobb divatházak kollekcióit látva. A változás mindössze annyi, hogy még többféle anyagból (pl. a Hermés bőrből, az Anna Sui pedig horgolt anyagból) készültek sortok és még…..
Nem ismered Elin Klinget? Akkor bizony van még mit bepótolnod a divatblogok olvasása terén. Elin ugyanis a világ egyik legmenőbb bloggere, aki nap mint nap kápráztatja el a svéd és a nemzetközi népet saját összeállításaival. A Style by Kling blog valószínűleg  azóta…..
OurFashion Meztelen Maroon5 2011.01.07 13:52:00
Igaz, hogy Adam Levinen nincs ruha ami egy divatblogon elvárható lenne, de mivel olvasóink többsége nő, gondoltam megosztom mindenkivel a brit Cosmopolitan hererák elleni kampányát. A képek a megelőzésre hívnák fel a figyelmet, de hát valljuk be, nekünk lányoknak…..
Most ismerkedtem meg a The Lake & Stars fehérneműmárkával, melynek a lentebbiekben látható Ritualize fantázianevű kollekciójának fotói valamiért nagyon megragadtak bennem. Nagyon ötletesnek tartom ezt a szektaszerű megjelenítést, aktívak, dinamikusak a képek, élettel…..
Mint ahogyan sokan mások, én is azonnal belevetettem magam a leárazások forgatagába az ünnepek után. Végigzarándokoltam a Váci utca üzleteit normális nadrág után kutatva (megjegyzem, nem sikerült a küldetés, pedig vagy tízet végigpróbáltam), amíg nem szembe találtam magam…..
OurFashion Taylor Momsen illatozik 2010.12.23 14:13:00
Momsen kisasszonynak ha jól keveri a lapokat (értsd nem kerül 1 éven belül elvonóra, vagy kihagyja az alkoholtól kábultan sétálgatást egy paparazzi közelében) már nem lesz gondja a karrierével. Gossip Girl, Material Girl Magonnával és lányával, sikeres rockbanda,…..
zsadanka♥ 2010.12.23 16:09:01
Karl Lagerfeld ismét lélegzetelállító munkát végzett a Chanel pre-fall kollekciójával (Bianka már írt róla ITT) és végre megtaláltam róla a videót is, hogy legalább megközelítőleg átérezhessük a bemutató élményét. Teodóra (bizánci királynő) adta az inspirációt a…..
zsadanka♥ 2010.12.14 12:10:43