Regisztráció Blogot indítok
Adatok
londonline

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár alapvetően politizáló blogot írok, most szeretnék egy kis kitérőt tenni, a másik nagy szenvedélyem, az olvasás felé. Már régóta felgyülemlett bennem egy adag feszültség, méreg, a magyar kiadók felé, és gondoltam önterápiás céllal kiadom magamból. Előre közlöm,…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Az RTL kiszámolta, a lehető legjobban rájuk szabott különadó után mennyi az annyi. Lássuk be, a szopcsi nem kicsi, 15 millió eurós összeg a tavaly 15 millió eurós adózás előtti nyereséget termelő csatornának. Biztosan megteccettek érteni ezt, ugye? Ha nem akkor mondom magyarul: a…..
"Ez a szék kemény és kényelmetlen. Nyomja a fenekemet." Ezt láthattuk az ATV-n a vasárnapi kormányellenes tüntetés alatt.Miután a Hírtévé vasárnap délutáni, 15 órás híradójában a tudósító bejelentkezett a budapesti kormányellenes tüntetésről és arról tájékoztatta a…..
londonline 2014.02.03 13:58:34
@Koca Caola: Egy évre előre? Viccelsz?
Székhelyi József egri kitiltásának ügyében már minden elhangzott, sőt az ellenkezője is. Szépen dagad az ügy, nyilatkoztak az érintettek, történt feljelentés, van diplomáciai botrány, lesz vizsgálóbizottság, és minden, ami kell. Tapasztalataim szerint az ilyen ügyek háttere…..
londonline 2012.05.13 16:23:10
@Gera: Nem listát kell kérnie Pataki Zsuzsának, hogy ki vállalható politikailag és ki nem, hanem ki kell kérnie magának, hogy kulturális kérdésekben kulturálatlanok diktáljanak "nagypolitikai" megközelítésből. A minimum, hogy felemeli a szavát és nem listákat kér. Szánalmas.
londonline 2012.05.13 17:27:52
@Gera: Haha, akkor féljen és rettegjen mindenki és fogja be a pofáját. Úgy lesz a jobb.
"Valamiből nekünk is meg kell élnünk" - nyilatkozta az ország új helóta miniszterelnöke a kormányporgramot ismertetve, amit Matolcsyból fordítottak görögre. Az új kormányt alakító Aléxisz Cíprasz - a tavalyi hülyenév bajnokság megosztott negyedik helyezettje -…..
londonline 2012.05.10 13:08:52
Milyen tanulságai vannak Schmitt elnök úr távozásának? Egy doktori disszertációt is meg lehetne tölteni ezzel az egyszerre dicső és fájdalmas eseménnyel. Elvesztettünk egy államférfit, aki nem ténykedik tovább hazája felemeléséért. E téren egyetlen vigaszunk, hogy a Fidesz…..
Shakespeare jobban csinálta A tömeget, a média fogyasztó polgárt befolyásolni akaró szándéknak számos elemét fedezhettük fel a Schmitt elnök lemondása-lemondatása körüli végjátékban. A korábbi hosszú esztendőkben kitűnő eredménnyel működött fideszes média-mérnökök azonban most elszámolták magukat,…..
  Pál!  Nehéz napjaid vannak, Pál. Az elnöki büszkeség, az emberek által táplált szeretet kellemetlen másolási botrányok miatt véreres. Meg-megélénkülő össztűz ér, bárhová mész, nem lelsz nyugalmat: bántanak.  Tudom, rettenetes kín ez, ilyen időkben…..
londonline 2012.03.31 14:30:18
Haditudósítás a frontról: - A helyzet eddig is szar volt, most még szarabb, és úgy néz ki, hogy sokkal szarabb lesz! A Wall Street Journal szerint "Magyarországon lehet a következő válság Európában" és "közel van a borulás Magyarország számára". Járai…..
A médiatörvény óta árgus szemekkel figyeljük az NMHH működését, és eddig elég jól teljesít a szolgálat, nem nagyon jöttek el (még) azok az ordas idők amiket a médiatörvény idején jósoltak, bár ennek persze oka az is, a Fidesz megoldja pénzzel, inkább megvásárolja, mint…..
Az alábbi a remek festmény a nyíracsádi természetesen az önkormányzat által fenntartott Malom Galéria legújabb kiállításának exkluzív darabja. Az időszaki kiállításra egy értékrendben jól képzett festő, Dr. Dóbus György amatőr festőművész roppant színvonalas képei…..
londonline 2011.03.30 09:23:49
Áll a bál Deutsch Tamás körül, illetve a twittere körül. Többek között azért, mert olyan kifejezéseket használt mint: "irtózatos gecik" "gusztustalan rohadékok" "picsába", vagy hazugsággal vádolja meg Kolláth Györgyöt, vagy a satjószabadság…..
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
londonline 2011.03.28 19:10:51
Végre valóban lenne politikai lehetőség az antikommunizmusban – csak nem annak, akinek magának is komoly pártállami múltja van. (Fotó: Index) Úgy tűnik, Gyurcsány Ferenc még mindig nem értette meg, hogy amihez nyúl, az szinte azonnal hiteltelen lesz. Az esetek többségében ez…..
Igor, az orosz heroindíler,  Pablo, a marihuánát terjesztő mexikói drogbáró és Azlan, a tálib vezető, aki 300 dollárért veszi az ópiumot az afgán termelőktől és 16000-ért adja el az európai dílereknek - nos, ez a három szimpatikus arc küldött videóüzenetet az…..
londonline 2011.03.19 19:37:32
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír) – DokumentumszolgálatTisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Asszonyok, sőt, Anyák! Magyarok, barátaim, nemzetisorsközösségi társaim! Nyolcmillió magyar minden emberi kézzel meghúzott határon innen és túl, határok nélküli eszmei-lelki…..
londonline 2011.03.13 15:20:10
A védelmi pénz Zölderdő Béla jóleső érzéssel dőlt hátra Fradi-szurkolók kihullott hajszálaiból fonott, tejellenőrök felmondási papírjainak újrahasznosításával gyártott irodai székében, és egy nagyot sóhajtott. Elégedetten hunyorgott, miközben szemüvegét törölgetve…..
londonline 2011.03.13 15:09:20
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
londonline 2011.03.11 09:39:34