Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pazzo

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 5Panels mellett egy aktív, fiatalokból álló csapat van épp most a magyar képregény színterén, a Random (és Fritz Zoltán, aki egy egyszemélyes galeri). Más úton járnak. Míg előbbi egyesületként intézményesült, utóbbi független alkotók társulata maradt. Sok más különbség is van köztük. De mindkét…..
pazzo 2013.07.03 19:48:53
A világ vége itt van, de nem tűz visz el minket, az égen nem lovagol a négy lovas, a világ csak eltűnik. Minden részlete. Csak egy ember látja. Az egyetlen vesztes, akire senki sem bízná rá az életét. A férfi, aki mágiát csak akkor lát, amikor kínozzák vele. A neve Peter Shed.…..
Játéktörténelmi esemény volt a napokban: a Grammy-díjakért felelős akadémia nyilvánosságra hozta az 55. Grammy-díj jelöltjeit, és egy videojátékhoz komponált zene is bekerült a jelöltek közé. Tavaly már volt ilyesmi, sőt a Civilization IV főcímzenéje, a Baba Yetu nyert is,…..
pazzo 2012.12.15 07:21:09
A 350 méter hosszú budapesti Várhegy-alagút a Lánchíd budai hídfőjét (Clark Ádám tér) köti össze a Krisztinavárossal. 1837-ben először Novák Dániel mérnök tett javaslatot arra, hogy Pestet és Budát egy alagúttal kössék össze. 1842-ben gróf Széchenyi István is javasolta…..
pazzo 2011.07.03 17:19:28
@Kicsi Kacsa: nincs véletlenül egy linked a cikkhez?
pazzo 2011.07.03 19:38:08
@Kicsi Kacsa: köszönöm!
Bár igazából a belsejére vagyok kíváncsi.÷)
Sziasztok!Elviekben sikerült beállítani mindent, hogy mobilon és táblagépeken is korrekten megjelenjen az oldal. Akinek esetleg ez mégsem működik, az írjon már egy kommentet, hogy error :) Köszi! És jó olvasgatást! ..
pazzo 2011.05.27 08:15:01
..
pazzo 2011.05.13 21:20:13
÷D
..
pazzo 2011.05.13 21:19:04
Vízszintes három betű, és közben futárszolgálat küldött nekünk egy emailt: megérkezett végre valahára a várva várt csomagunk. Hurrá, illetve álljunk csak meg egy röpke pillanatra, hoppáré, hiszen mi nem is várunk senkitől semmit. Nehogy a korábbi UPS sztori, és a legutóbbi…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Kedves Olvasóim,hogy a fiatalabb korosztály se maradjon ki a mesélgetésből, a Lenga-lenga blogomra feltettem egy gyerekeknek (főleg ovisoknak) szóló mesém, amelyet ezen a héten az újságárusoknál is megszerezhettek, mégpedig olyan egyszerű módon, hogy kértek egy Nők Lapját.…..
..
pazzo 2011.03.15 14:19:50
Mivel az idei Aranyvackor - a Magyar Gyerekkönyvkiadók Egyesülésének gyerekirodalmi és illusztrációs pályázata - Gyerekszoba vonatkozású lett Szuperapu által, így hírt kell adnom róla, el ne sikkadjon a saját, külön bejáratú, házi képzőművészünk tehetségének dicsérete,…..
pazzo 2011.02.27 21:10:07
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
pazzo 2011.02.16 14:51:03
Régóta izgat egy játék alapötletének minél többféle kihasználási lehetősége. Meddig alakítható, bonyolítható egy fejtörő? Vajon a különböző megjelenési formák új, tartalmi elemeket is hordoznak? Vagy csak újabb bőrt húznak le ugyanarról az elvről? Azt hiszem,…..
Azok aztán vannak tömegével... most még több, mint a bizonyosság. Egyik kolléga féltő és jószándékú leveléből idézek - nyilván név nélkül. Vitaalapnak sem rossz.Ha érdekel, (ha nem,) elmondom, hogy őrültségnek tartom az egész napos ifjúsági csatornát. Talán még nem…..
Nemrég írtam a 2.2.1 frissítésről de most ismét a 2.2.1 következik. Miért? Mert KIES-en a Brit független telefonokra feljött az XXJPX frissítés. Ami azt jelenti, hogy az XXJPU nem a végleges 2.2.1. Sajnos ebben sincs magyar T9, gondolom majd később. Ha lesz új FW és benne magyar…..
pazzo 2010.12.19 03:46:22
@readya: KIES módszerrel. Nem volt túl nehéz.
Szép színesek lettek az ikonok, csak a programokat keverte meg, így újra meg kell szoknom, hogy mi, melyik oldalon található. Átprogramozom az ujjaimat.÷)
Sebességet még nem teszteltem igazán, de annak örülök, hogy a felső menüben végre elérhető a néma üzemmód.
Az, hogy az új felületű market jelent meg, a frissítésnek is köszönhető?
Gyerekszoba Karácsonyi kiszúrás 2010.12.16 12:15:00
Senki nem szúr ki senkivel sem Karácsonykor, természetesen nem erről szól a poszt, hanem a kötelező - Cyr kollegina épp tegnap beszélt rá, hogy idén is süssek - mézeskalács kiszúró-formákról. Ahogy azt megszokhattátok, most sem a szokványos és mindenki által jól ismert…..
Gyerekszoba Interaktív csomagoló 2010.12.09 12:09:00
Az ajándék csomagolása nagyon fontos, bár ezt jómagam is rendszeresen figyelmen kívül hagyom. A tucatáru is megszépül egy kreatív köntösben, és legnagyszerűbb ajándékot is el lehet rontani a rossz tálalással. De ebben az interaktív csomagolásban bármit adhatunk, mert maga…..
Ma reggeli posztunkban picidia munkásságát próbáltuk meg felvázolni Nektek - valószínűleg nem sikerült teljesen, annyira sokoldalú. Most pedig lehetőségetek van nyerni picidia alkotásaiból. Persze, csak akkor, ha megválaszoljátok kommentben - itt, a poszt alatt - a következő…..
Gyerekszoba Újrajáték 2010.09.28 17:09:00
Ha már itt a Gyerekszobán belekaptunk a hulladék dekorációs célú újrahasznosításának témakörébe, akkor muszáj megmutatnom a kedves internetező gyerekeknek ezt a csodálatos dinoszauruszt. Ami egy Toysaurus. Ugyanis használt, és szinte soha le nem bomló, műanyagjátékok…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Mivel dekoráljuk akkor a gyerekszoba falát, ha az egyik szülő megrögzött Micimackó, a másik pedig kellőképpen elszállt Star Wars rajongó? Na, és ha a gyerekben ötvöződik a két történet imádata? Szerencsére van megoldás! Hála James Hance-nek, aki a két, egymástól…..
Gyerekszoba Játsszunk többet! 2010.08.30 17:26:00
Vajon eleget játszunk gyerekeinkkel? Egyáltalán, tudunk mi, felnőttek még játszani? Mert ahhoz, hogy gyerekeink kiegyensúlyozottak és boldogak legyenek, szükségük van a játékra. Ezek a kérdések merültek fel az IKEA embereiben is - nyilván nem minden hátsó indíttatás nélkül -,…..
Nos, ha megvettük az iskolatáskát, akkor nem árt, ha még azelőtt megtöltjük, hogy a készletet és a kínálatot a hasonló motivációval bíró szülőtársaink meg nem tizedelik, miközben nagy tömegben ellepve a bevásárlóközpontokat, jelentősen lecsökkentik a vásárlás közbeni…..
Gyerekszoba Újragondolt Barbie 2010.08.17 17:29:00
A Barbie babákhoz fűződő viszonyomat és ellenszenvemet ismeritek már, így ezt nem elemzem újra, csak annyit mondok, hogy tagja vagyok a Die Barbie Die! mozgalomnak. Mégis most olyan Barbie babák jöttek szembe velem, amikre még én is azt kell mondjam, hogy tetszenek.Tervezőjük, az…..
pazzo 2010.08.19 10:30:04
@zaphodbb: én is az ovitól félek. Bár eddig (lekopogom) megúsztuk, ha a baba mellett volt autó, akkor azzal játszott.
Szóval most keresgélek valami barbie-helyettesítőt, hogy felkészüljek.
Egyébként ha ezeket a babákat anyagárban lehetne megvenni, akkor a százforintos boltban lehetne kapni.