Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don piano

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gerincre vágva Az amerikai fiú 2013.07.07 10:00:00
Csepregi János a jelek szerint nem bízott semmit sem a véletlenre, és Az amerikai fiú nevű blogjával már akkor megágyazott majdani regényének, amikor a nagyközönség még csak betűzte, hogy U-l-p-i-u-s-h-á-z. A regény hőse kétségtelenül az amerikai fiú, Feri, aki még csak…..
Balog Zoltán levelét megírta. Kirekesztő, rasszista műsorvezetőnek mégsem jár díj. Tévedés volt, ő nem tudott róla. Ennyi. Nincs itt semmi látnivaló, oszoljanak, kérem! Az ember már-már meghatódna, ha nem lenne a KDNP és az ECHO TV sok éve partnere egymásnak, ha csak egy kis…..
don piano 2013.03.20 10:41:36
A Békemenetet támogató körökben hatalmas felháborodást váltott ki Nemzeti Ünnepünk, Március 15-e kapcsán kiosztott állami díjakat kapó személyek névsora. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a kultúra területén végzett kiemelkedő művészi tevékenységet végző…..
don piano 2013.03.15 10:31:12
A magyar politikai elit jelentős része tehetetlen, ha kiderül, hogy az emberek, az ügyek nemcsak eszközök a szavazatok megszerzésre. Itthon sajnos politikusaink eddigi tapasztalatai azt támasztották alá, hogy az ország három részre osztható: az egyiket a ti bandátok manipulálja,…..
don piano 2012.12.21 14:04:02
@Steppenwolf: akkor kicsit olvass a temaban!
Arányait tekintve Magyarország, pontosabban a magyar állam nagy nyertese volt az előző uniós költségvetési ciklusnak. 25,3 milliárd euró közösségi forrásra volt jogosult, míg befizetése nem érte el az említett összeg ötödét sem. Abban pártállástól függetlenül egyet lehet…..
Az arckönyvön terjed egy videó, amin Bayer "Békemenet" Zsolt megmondja a tutit a szélsőjobbon csücsülő ellenzéki honatyákról. Nem láttam még, hogy bárki is írt volna erről (ha elkerülte volna a figyelmem, akkor nagy-nagy elnézést). Kedves Olvasóink, engedjetek meg pár…..
don piano 2012.11.16 18:31:37
@kovaszos ubulka: na, ma is erdemes volt felkelned, tudos baratom!
Olvasd a kormányhoz hű forrásokat, rögtön megtudhatod, hogy Orbán beszéde mennyire energikus és jó volt, a Kossuth téren lévő tömeg pedig simán hússzor (megjegyzés: az ötvenszer, százszor vagy milliószor is mehetett volna, ne romboljuk vezérünk tekintélyét, ha kérhetem!…..
Leáll a kolbászgyár, drágulnak a pékáruk, csökken a minőségi élelmiszerek iránti kereslet, egyre fontosabbá válik az ár, egyre kevésbé nézi az ember, hogy mi van a csomagolás hátuljára írva. És ez még csak az evésről szól, valójában az élet minden területén igyekszünk…..
"Az elmúlt napokban rengeteget hallhattunk a családon belüli erőszakról. Olvashattunk, beszélhettünk a méltatlan „vitáról“, amely a Parlamentben zajlott. Megtapasztalhattuk mindazt a dühöt, haragot, amit a téma felszínre hozott az emberekből. Pro és kontra. Aztán azon kezdtem…..
Furcsa dolog egy komoly társadalmi problémát ideológiai kérdéssé, értékrendbeli különbséggé zülleszteni, ahogy azt a véleményem szerint minősíthetetlenül primitíven viselkedő Varga Istvánt védelmező hölgy frakciótársai tették. (A korrektség kedvéért: Rogánék zavarba…..
don piano 2012.09.12 13:00:36
@jó arc a lóarc!: Bocs, de leírja, hogy Gyurcsányék alatt is ez ment. Rogánék elhatárolódása ellenben szép gesztus, örülnék, ha őszinte lenne, nagyon nagy szkepszissel remélem, hogy az volt.
Milyen a jó tüntetés? Legyen forradalmi a hangulat? A végén történjenek csodák? Meneküljön Gyurcsány vagy Orbán, épp mikor melyik a soros? Álljunk lángoló szívvel a géppuskák vagy a plexipajzsos rendőrök sorfala elé? Esetleg legyenek elképzeléseink arról is, hogy hogyan…..
don piano 2012.09.05 13:54:27
@Blogger Géza: ezt állította, amit egyébként bizonyítékokkal nem sikerült alátámasztani az eljárás során.
Orbán Viktor hétvégi kőszegi beszédét hallgatva, valamint a miniszterelnökről a sajtóba bekerült fényképeket mustrálva, ügyfelem, Szalacsi Sándor, a korábban nagy népszerűségnek örvendő youtube-személyiség, rájött, hogy a regnáló miniszterelnök mind megjelenésében, mind…..
don piano 2012.08.28 12:40:24
@Mundr: mert ő miniszterelnökként olyan, mint Szalacsi civilben...
Természetesen egyértelmű, hogy a politikai pártoknak szüksége van olyan hősökre, akik népszerűségükkel, az általuk támogatott pártokat is hitelesebb színben tüntethetik fel, akik vonzóvá tehetik az amúgy kevésbé vonzó gépezeteket. Akik feltűnnek a rendezvényeken, elmondják…..
don piano 2012.08.21 22:30:29
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te ugye nem egy - a saját kifejezéseddel élve - szimpla fasz vagy? simán kiérdemelted a stílusoddal az extra minősítést!
don piano 2012.08.21 22:45:13
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: bocs, de tévedsz, senki nem szidta azért Pataky Attilát, mert fideszes. Pataky Attilával egyáltalán nem az a probléma, hogy fideszes. számomra például valóban kifejezetten botrányos, hogy egy magát nemzeti konzervatívnak aposztrofáló kormány, egy erőszakos, exzálogház-tulajdonos, korábban verőlegényeket foglalkoztató, nyilvánosan botrányosan viselkedő ember tüntetett ki. vannak olyan jobboldali művészek, szerintem sokan, akik esetében egyáltalán nem éreztem volna problémásnak a kitüntetést, Atis viszont nagyon nem tartozik közéjük.
don piano 2012.08.21 22:58:54
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: bocs, rohadtul nincs közöm Gyurcsányékhoz, nem mintha közöd lenne hozzá, de soha nem szavaztam se az MSZP-re, se az SZDSZ-re... Az 1 darab jobboldali színházigazgató kinevezése... pontosabban széljobb, nem ezt akartad írni? barátom, te fröcsögni tudsz meg szajkozni, ami a fejedben van, párbeszédre azonban képtelen vagy. sajnállak.
Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer…..
don piano 2012.08.11 22:09:59
@frontember876:

Kedves frontember876!
Te ugyan magadat liberális junkie arcként határozod meg, szerintem inkább szimplán bunkó vagy. Ami, ne érts félre, semmi bajom nem lenne, ha legalább észrevennéd, majd annak tudatában szólalnál meg vagy inkább maradnál csendeben.

Miközben te primitív fasznak nevezel másokat a véleményükért, hamar kiderül, hogy még a sima szövegértelmezés is meghaladja kifejezetten szerény képességeidet. Ne félj, anyukád ettől még ugyanúgy szeret, emiatt nem kell izgulnod egy percig sem!

Azt írtad a posztolónak, pontosabban a blog nevét személyesítetted meg: "Gondolkodni kell, mielőtt ítélkezel." Majd azt, hogy: "Ezzel az írással a drogdealerek mellett foglalsz állást, akiket fejbe kellene lőni akkor is, ha a halálbüntetés ellenzője vagyok.

- Csodálatos muníciót adsz azoknak a jobboldali agyatlan hülye fasszopóknak, akik az egész liberális oldalt drogos geciknek tartják. Hát most minden alapjuk megvan erre az írásod alapján.

Nem az a baj, hogy végtelenül ostoba vagy. A baj az, hogy ugyanolyan korlátolt, gondolkodásra képtelen elvakult hülye fasz vagy, mint akiket állandóan szidsz. Mindegy, mit csinálnak a túloldalon, a kurva anyjukat."

Kedves frontember876, te, aki maga vagy az élő bizonyíték Isten létezésére, mert az evolúció egy ekkora baromhoz biztosan nem lett volna olyan kegyes, valóban ennyire lehetetlenül korlátolt vagy? Tényleg nem jut el a faszozó, kurvanyázó kis 133MHz-es agyadig, hogy ez a szöveg arról szólt, nem többről és nem kevesebbről, minthogy most nagy sikerrül, felderítésről stb. beszélnek, miközben mindez évek óta a nyilvánosság előtt ment és nem létezik, hogy ne tudtak volna róla a rendőrök? És te kezded el osztani az észt? Ugatsz össze-vissza véres szájjal, miközben bátorkodsz liberálisnak mondani magad?

Liberális junkie arc vagy? Azt állítod. Szerintem meg valamit rondán félreértettél a liberalizmus fogalmával kapcsolatban, ami leginkább az ilyen idióták miatt vált pejoratív kifejezéssé a közbeszédben!

Próbálj kicsit gondolkodni, mielőtt bárkire (akár fideszesre, akár nem fideszesre, akár liberálisra, akár nem liberálisra) fröcsögni kezdesz! Nem, inkább hagyd, még belepusztulnál... Te egy szerencsétlen kirekesztő, elutasító, arrogáns és korlátolt agyhalott vagy (amin egyáltalán nem változtat, hogy hogyan címkézed fel magad), aki úgy ítélkezik, hogy azt sem tudja, miről brekeg.

Még szerepel is a posztban, hogy nem az Ozora Fest jó vagy nem jó jellege az, amiről szól. Áruld el, legalább tényleg boldogok a lelki szegények?
don piano 2012.08.11 22:28:28
Ha a kormányzat és az ország vezetői sorozatos hibái hátterében egyszerűen csak a butaság és a felkészületlenség állna, ahogy az sokáig legalább "remélhető" volt, már akkor sem lenne épp rózsás a helyzet, ennél azonban sajnos úgy tűnik, sokkal aggasztóbb a valóság. Mára…..
don piano 2012.07.28 14:52:52
@párnalárva: csak megjegyezném, pontosan azt írta, hogy jó lenne, ha ostobaságról lenne szó, de a véleménye az, hogy sajnos nem így áll a dolog. bár tőled öröm a kritika, ismert trollként nagy tekintélyre tettél szert mindenfelé! :D

@hajraorban1: a választott név kötelez, a valóság nem. ugye?
don piano 2012.07.28 14:56:04
@hajraorban1: biztosan nem vágod, de nem mindenki MSZP-s vagy Gyurcsány-fan attól, hogy nem bírja Orbán Viktort. Szóval az idézettel nekem éppenséggel nem igazán szóltál be, ha ez lett volna a célod.
don piano 2012.07.28 16:54:47
@no successful: "Tény azonban, hogy anno, a liberális, és a szocialista kötődésű emberek voltak legtöbbet "helyzetben"."

Privatizáció... Akkoriban pedig még a FIDESZ igencsak a liberális vonalon mozgott. Tehát állításod szerint a mai vezetők vagyona is akkor alapozódott meg. Ezt el tudom fogadni. :)
Magyarország a lehetőségek hazája, aki mást mond: hazudik. Idióta, hazaáruló, esetleg náci. Valamelyik a három közül, mert a mindenkori hatalmat minden ciklusban csak az izgatja, hogy simán menjen a lenyúlás, aki pedig ezt szóvá akarná tenni, azt rögtön olyan skatulyába…..
don piano 2012.06.25 19:17:49
@arisztokrata 40+: gondolom, tapasztalatból tudod, biztosan gyakori vendég vagy, nagyuram!
A helyesírásra érdemes volna egy picivel nagyobb gondot fordítanod, erről mit gondolsz?
Olyan jó, egyszerű és kényelmes mindig és mindent valaki másra fogni. Kinevezni egy megátalkodott ellenséget, akivel saját mulasztásaiért, hibáiért, esetleg az anyagi érdekekből bevállalt tudatos rombolásért majd el lehet vitetni a balhét. Olyan jó, egyszerű és kényelmes…..
Orbán Viktor tegnap délután sokkos állapotba került, miután számos hivatalos forrásból is megerősítették, hogy ő valójában nem a Magyarország című teleregény egyik sztárja, hanem ténylegesen kinevezett miniszterelnök.  ÁLHÍR   Orbán munkatársai elmondták, hogy a…..
don piano 2012.06.08 14:11:47
@Még jó, hogy FIDESZ!: "nehogy már a beesettmellű, nagyfülű, nagyorrú, tepsiszájú, vágottfaszú, Rebeka pinájából szalasztott sábeszesek mondják meg, hogy mi itt a jó!!!!!!"

hány ilyen, általad leírt embert ismersz? hányan voltak, akikkel beszélgettél? mi az, ami alapján bárkiről ebben a stílusban lehet beszélni? sőt, mi alapján gondolod, hogy általánosíthatsz?

nagyon sajnálom anyukádat. meg téged is.
Egyre többször találkozni a 4-es és 6-os villamosok vonalán hajléktalanokkal, akik koszos öltözékben, orrfacsaró szagot árasztva magukból utaznak az említett járaton. A főváros vezetése már felvette a harcot a fedél nélküliekkel, ám úgy tűnik, csak az aluljárókban illetve a…..
don piano 2011.09.25 08:32:19
"Igen, negyed órája valami nem jó. Mondjuk ezért a blokkért pont nem is kár... "

@pagesailor: tehát nem hallani, de nem is kár érte... ez a bejegyzés önmagáért beszél... :(
don piano 2011.09.25 11:34:20
@oázis: értettem én, csak nem különösebben elegáns ennek az ilyesfajta közlése.
don piano 2011.09.25 15:06:57
@oázis: én is remélem, mert a terem akusztikája élőben nem volt a legjobb, többször csak keveset lehetett érteni (oldalról legalábbis), viszont a videóanyagnak nagyon jó volt a hangminősége, én is szívesen megnézném azokat a részeket, amiket nem láttam.
Ha jól tudom, felkerül ide majd a dokumentáció.
  „Érdekli Önt a valóság? Tudni akarja, kik a barátai és kik az ellenségei? Olvassa a Magyar Demokratát! Itt minden kiderül!” – ezzel a hibátlan szlogennel hirdeti a szerdai Magyar Hírlap Bencsik András hetilapját. Nehéz szóhoz jutni egy ennyire…..
don piano 2011.01.14 10:56:58
@Murderface: :)
tényleg azon fogja forgatni a BKV az új reklámspotját ValóVillamos címmel?
don piano 2011.01.14 11:18:13
don piano 2011.01.14 11:19:03
@Cuppanj a végére!: de a musical változatát, igaz? :)
Szóban forgó sorozatunk képlete változatlanul 3X1. E heti versenyzőink a Soul Asylum, az Edelweiss és a Big Mountain.Soul Asylum: Runaway TrainA szerzemény, mely egy két generációt is az őrületbe kergetett. Elég volt, ha a gyerek fél órával később ért haza a sulidiszkóból, a…..