Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fotókártya

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a karácsony és még nem tudod mit vegyél családtagjaidnak???? Én egy kedves, apró ötletet ajánlok neked :D Lepd meg családtagjaidat egy kis aprósággal!!!! Egy apróság, ami mindenki arcára mosolyt fog csalni!!!! Álmod meg milyen plasztikkártyát szeretnél kisbabádról,…..
Mai pozitív történetünkben Csigafattyú barátnőjének Macbookja menekült meg csodával határos módon a Duna Pláza török éttermében a személyzet által vagy kezei közül:Nagyon kedves és egészen emberi gesztust tett ma felénk a Duna Plaza második emeletén található török…..
A 40 milliós játszmában ismét sikerült egy rossz kérdést elengedni, de legalább most odafigyelt a Tv2, és máris jelezték: a játékosok kapnak még egy esélyt. A kérdés az volt, hogy kiben hagyta a kését Piszok Alfréd, miközben mindenki tudja, hogy nem a málnaszőrt kavargató…..
Fotókártya Ötletes igazolvány 2011.02.17 12:54:00
Egy nagyon kedves baráti társaság hajótulajdonos társuk számára készíttetett egy ajándék kártyát, mely a vízben sem vész kárba, ha úgy adódik, hiszen a hagyományos, bankkártyaformájú és anyagú PVC-ből készült.A kártya grafikáját hiányos adatokkal áll módunkban…..
Nem csak kisbabáknak, de akár nekik is.Ha kint van a játszótéren, elkísér bevásárolni, csak a zsebébe kell tolni és máris nem okoz gondot, ha a nagy forgatagban egy pillanatra szem elől tévesztjük, mert könnyen azonosítható, elérhetőségeink szerepelnek rajta.Poénnak sem…..
A plasztik kártyára nyomtatott ultrahangfelvétel tartós, nem tűnik el, mint a hőpapírra nyomtatott "társai" és hordozható, ajándékba adható, kedves emlék. ..
Esküvői meghívót készítettünk. Plasztik kártyára került egy fiatal pár esküvői meghívója.Sajnos a hátoldalt nem áll módunkban megmutatni, mert személyes információkat tartalmaz.A meghívó előlapja így néz ki:..
Fotókártya Kártyáink a standon 2010.11.17 11:10:00
  ..
Legkisebb kiállítónk:Látogatónk:Rögtönzött "stúdió"..
Fotókártya Fotókártya 2010.11.11 14:23:00
 ..
Fotókártya Babakártya 2010.11.10 14:06:00
 ..
Akkor is, amikor nem vagyok ott. Ki ne járt volna már úgy, hogy egyedi és különleges ajándékkal szerette volna meglepni a kedvesét? Sokszor gondolkodunk azon, hogy mi legyen az egyedi és megismételhetetlen ajándék vagy akár kisebb meglepetés, ami azt bizonyítja, hogy gondolunk…..
Fotókártya Emlék 2010.11.03 10:57:00
Fotókártyát, babakártyát bárki, bármikor készíttethet magának egy plasztik hordozón kiváló ajándék lehet nagyszülőknek, keresztszülőknek, barátoknak, barátnőknek.Pénztárcáink tele vannak kártyákkal, különböző hűség- és törzsvásárlói "kötelékeket"…..
 Kiállítunk a Baba-Mama expon2010 november 12-14 közöttMinden nap 10 - 18 óráig Budapest, Papp László Sportarénanagyításhoz klikk a képre: ..