Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axis61

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
Stenwald Jenő és élettársa, Szalay Csongor megdöntötték a magyarországi meleg rekordot: 23 óra 42 percet töltöttek összebújva. A pár még vár a Guiness hitelesítésére. A szabályokban elírt körülmények között egy IFA platóján felállított üvegházban egy karosszékben…..
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
axis61 2010.11.21 09:53:02
@Ludas Manyi: Nagyon helyes meglátás.
axis61 2010.11.21 09:57:02
@Yoss: Nem a megélhetéséről van szó. Hanem arról, hogy a mai fiataloknak mutat mintát a műsor: "Legyetek ilyenek, megússzátok, nem lesz semmi bajotok, celebek maradtok".
axis61 2010.11.21 09:58:35
@Gee Halen: Ugye ez csak vicc volt? Te sem gondolod komolyan, hogy akár egy napra is bezárják...