Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GHOSTDRAGON

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Nem tudom,hogy ismeritek-e a YouTube-os DasBoSchitt videóit. Garry's Mod-os videókat alkot nagyon ügyesen,ezért meg is szeretném veletek osztani két kedvenc videómat tőle! És tudjátok szerintem kevés olyan vicces dolog van,mint ez a két videó VISSZAFELE LEJÁTSZVA! :D…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Kisregények Sorter: Csapatmunka 2010.02.11 17:04:21
Élt egyszer négy jó barát. Név szerint: Mindenki, Valaki, Bárki és Senki. Egy verőfényes nyári délutánon szóltak Mindenkinek, hogy akadt egy fontos munka, amit sürgősen el kell végezni. Mindenki biztos volt benne, hogy Valaki megcsinálja. Bárki elvégezhette volna, viszont Senki…..
GHOSTDRAGON 2010.11.02 00:35:53
   Lehet hogy kicsit furcsa a szövegszerkezete, de nem akarom más művét átirogatni. Sziasztok a nevem Pinter,.Na hol is kezdjem ezt a történetet? Ja igen, egy éjszakán kezdődött az egész. Hűvös volt, aludtam, de megcsörrent a telefon. Ki az? - kérdeztem, erre…..