Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonuzoba2

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tapasztalataim szerint kifejezetten bírjátok a bibliai nőszemélyeket, úgyhogy egy korábban már szavazásra bocsátott témához nyúlok most, Sára és Ábrahám házasságának sztoriját fogom elmesélni. Ezúttal nem Ábrahám, az ősatya lesz a főszereplő, hanem felesége, Sára.…..
tonuzoba2 2021.04.25 13:26:40
@Gloria Mundi: Párbeszéd a nőgyógy-műtőben. Főorvos:"Nekem a 20 éves lányok már túl öregek." Műtősnő: "Persze, főorvos úr! A 18 éves lánynak egy öregedő nőgyógyász hihetőbben magyarázza, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon!..."
Május elején Floralia, vagyis a virágok és a tavasz ünnepe van, aminek többek között Aquincumban is minden évben igencsak megadják a módját. Mi is jártunk ott többször, végre egy kicsit átadhattam a gyerekeimnek a római világ iránti rajongásomból, még gladiátor kiképzést is kaptak. Hasonló…..
1764. január 7. hajnalán új szó született: siculicidium. Jelentése: a székelyek tömeges legyilkolása. Ekkor támadt a császári sereg, Carato alezredes vezetésével, az erőszakos sorozás ellen tiltakozó székelyek ellen Madéfalván. Bár a 18. század közepére Török Birodalom dicső napjai már leáldoztak…..
Ígéretemhez híven ismét témaszavazást hirdetek, de ezúttal a Biblia száműzetésben fog dekkolni, mivel folyton kiütéses győzelmet arat. Minden jelölt szerepelt már korábban is, vagyis ez most egyfajta vigaszág, ahonnan dobogóra lehet kerülni.  Akkor nézzük a listát: A)…..