Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) (

0 bejegyzést írt és 2016 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kidobta nyilvánosság elé választási listáját a kormánypárt is. A lista eleje maga a dögunalom, Orbán-Semjén-Kövér meg a satöbbi, érdekesebb azt megnézni kik szorultak hátrébb az egyéni megmérettetés nélkül (vagy az ott szerzett eredmények ellenére) kapható tuti…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.10 14:35:54
@Kara kán: Hé kommunista szar, te áprilisban fogod érezni a beletörődést. Amikor a 140 kilós kan rejtett erőforrás haverod tövig vágja lőcsét beléd a cellában.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.10 14:38:11
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Meg mszp kész kaja konzerv amit árulhat is :D
A nácikban csalódott, rájuk szavazott volna, azt hitte szegényke hogy adnak pénzt :D :D
Azért fura hogy konzerveket kapott nem? ;)
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.10 22:43:28
@Fulek: Hé faszfej, kérdezd már a kommunista magyar gyűlölő csúti gazdádat, hogy mi a tököm van.
Úgy néz ki az orbánia nevű pöcegödör gazdasága, a 300.000 közrabszolgával együtt is kőként zuhan a mélybe:
hvg.hu/enesacegem/20140208_52_ezer_uj_munkanelkuli_csak_januarban

"Körülbelül 52 ezer fővel növekedhetett januárban a regisztrált álláskeresők száma a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet (GVI) becslései szerint. Ez a növekedés nagyobb, mint ami a szezonális hatásból következne.
A GVI a becslések során a Google Insights for Search (GIS) segítségével megfigyelt álláskeresési aktivitás adatokat és a korábbi regisztrált álláskeresők számát mutató adatokat használta fel. Az álláskeresési aktivitást 26 keresőszó forgalmából származtatott 4 főkomponens segítségével mérték. A GIS adatait felhasználó modellel az intézet 466 277 főre becsülte az álláskeresők számát, ami a decemberi számhoz képest több mint 52 ezer fős növekedést jelent."

Szóval kretén erről ugass valamit.
Egymást érik a hibák a szocsi olimpián. Az olimpia a tervezett négyszeresébe került, de még így se Putyin sikerét demonstrálja. Hanem az autokratikus, korrupt rendszer gyengeségeit, ahol a horribilis pénzköltés ellenére az újságírók szállásainak harmada nem készül el időre,…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.09 23:54:01
@Bolsi Buster: Az gond veled te anyabaszó szarházi kommunista disznó, hogy a volt munkásőr apád nem volt elég agresszív a mszmp titkárságát takarító anyáddal. Így nem agyonverte hanem bele faszát, így lesznek a hozzád hasonló magyar gyűlölő embernek sem nevezhető MOCSKOS SZARHÁZI KOMMUNISTÁK!
Tavasszal megtelnek veled meg a fajtársaiddal a lámpaoszlopok.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.09 23:55:54
@Bolsi Buster: A büdös kurva anyádé maximum te fasz!

" Nem ért véget az egyre aggasztóbb kivándorlás, egy nemrégiben bemutatott kutatás szerint újabb százezrek tervezik, hogy külföldre költöznek. A kutatók úgy vélik, ez egy öngerjesztő folyamat, sokszor a kint lévők húzzák magukkal az itthoni rokonaikat, ismerőseiket. A magyarok lassan nem látnak más lehetőséget, egyre többen gondolják úgy, csakis Nyugaton boldogulhatnak. Megnéztük, mi van a számok mögött.

Megromlott a családi élete? Úgy látja, rossz irányban megy Magyarország? Pocsék az anyagi helyzete, nélkülözik? Ha igen a válasz, akkor nagy valószínűséggel elgondolkodott már azon, hogy itt hagyja az országot. Mára ugyanis bevetté vált a nehéz helyzetbe került, rosszkedvű magyarok körében, hogy a kivándorlást választják, vagy legalább terveket szőnek arról, hogy Nyugatra mennek.

Az elmúlt években legalább 250-350 ezer ember hagyta el Magyarországot, de tavaly januárban a nagykövetségek becsléseire alapozva Matolcsy György akkori nemzetgazdasági miniszter már 500 ezerre tette a külföldön dolgozók számát (Ezt a kutatók többsége túlzásnak tartja).

Egy friss kutatás arra utal, a folyamat nem torpant meg. A Népességtudományi Kutatóintézet (NKI) legfrissebb – Migrációs tervek a magyarországi 18-40 évesek körében című – kutatása szerint az itthon maradtak közül is sokan fontolgatják a költözést. A fiatalok és a középkorúak több mint 32 százaléka gondolkodik rajta, 12 százalékuk komoly terveket szőtt, esetleg már böngészett álláshirdetéseket, utánanézett a lakhatási körülményeknek, a külföldön tartózkodás feltételeinek. Az álmodozók egynegyede egészen biztosnak, egyharmada nagyon valószínűnek tartja, hogy tervét meg is valósítja. "
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.09 23:57:53
@Bolsi Buster: "Minden korábbinál több, 22 842 milliárd volt január 31-én a központi költségvetés adóssága, ami 843,9 milliárd forintos növekedést jelent a 2013. év végi adóssághoz képest – derül ki az Államadósság-kezelő Központ előzetes adataiból."

Szóval mi jött rendbe kommunista disznó???
Simon Gábor vs. MET osztalék | Create Infographics Akkor beszéljünk a lényeges ügyekről.Az állam által a távhőtermelőknek, illetve a közintézményeknek szánt – ausztriai betáplálású – olcsó gáz havonta is milliárdokban mérhető hasznát egy homályos – offshore…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.09 16:17:37
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.09 16:19:24
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Kivonat neked, tudom nehezen olvasol olyat ami nem a pártközpontból jön:
"Kijelenthető tehát, hogy az Orbán-kormány továbbra is képtelen legyőzni a fő ellenséget, az államadósságot. Még akkor sem, ha ennek szöges ellentétét hazudja állítja a miniszterelnök a Wall Street Journalban. A mutató csupán egyszer volt ennél magasabban (85,3 százalék), 2010 II. negyedévének végén, már a mostani Orbán-kormány ideje alatt, az ominózus Kósa-Szijjártó államcsőddel riogatás után. Még a Gyurcsány-kormány 320 forintos euró árfolyama és az MNYP-k létezése mellett is csak 83,5 százalékra ért csupán.

A kormányváltáskori 82 százalékot ezzel az Orbán-kormány messze lekörözte, hiszen nemcsak rontott a helyzetünkön, de elherdálták 13 év megtakarításait is a semmibe, miközben nulla GDP-növekedést sikerült felmutatniuk. Valóban unortodox gazdasági teljesítmény úgy elverni 3000 milliárd forintot, hogy közben „nem csináltak semmit”.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.09 17:54:27
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: A grafikonon még nincs feltüntetve, hogy mennyibe fog fájni az országnak, hogy Putyin pincsije lehessünk. Kamatos kamattal, ráadásul devizában a 3000Mrd sokszorosába fog kerülni, de a beruházás minden járulékos költséget figyelembe véve kamat nélkül is elérheti a 6-8-1000000 Milliárdot, senki nem számolta ki pl. a sugárzó anyag tárolásának költségét, a hűtésrendszer kiépítését, stb...
Ráadásul nem lehet tudni 10 év múlva menniért lehet eladni a felesleges áramot.
Vastagbőr Joguk van 2014.02.07 09:02:00
Komment nélkül: "Az elmúlt évben több magyar és nemzetközi szervezet - többek között az Európai Néppárt -  emelte fel a szavát az ellen, hogy Magyarországon egyes ügyekben nem érvényesülnek megfelelően az emberi jogok. A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség ezekkel a…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.09 15:42:24
@Conchobar: Egy hozzád hasonló, közpénzből jól megfizetett,viszonylag értelmesnek mondható bérkommentelőnek kb. mennyi időre van szüksége átlagosan, hogy felfogja pontosan tudjuk mi normális emberek, hogy ugyan olyan szarházi mint a többi fidesznyik. Csupán a politbüró rá osztotta az emberarcú bélféreg szerepét egy kis bónuszért?
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.09 15:44:59
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: A büdös kurva anyádat te szarházi kommunista okádék.
Varánusz Viktor, te gyáva! 2014.02.06 15:03:57
Pártunk és kormányunk úgy vélte, minek várni a Putyin elé térdeléssel még egy hetet, mikor kézen fogva térdel le velük kisöccsük, a Jobbik is? Nosza, hajrá, amit ma megtehetsz azt ne halaszd holnapra, eladósított orosz gyarmat nem lehetünk elég hamar. Azon nem lepődtünk meg…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.06 19:17:54
@vitéž munkášőr: Lengyel partizánok vs. whermacht. A sorozott whermacht katonák. szemszögéből.
Amikor az SS patkány lelövi a kislányt, a whermacht hadnagy az oldalfegyveréhez nyúl.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.07 00:05:28
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lehetnek. De minket miért dájcs tomikák képviselnek??
Persze nem most, és nem maga ellen, ezt remélem senki nem hitte egy percig sem. Szóval még 2003-ban, 11 évvel ezelőtt történt, hogy három szocialista képviselő, Simon Gábor, Szitka Péter és Török Zsolt közölte, hogy hamarosan benyújtják az Országgyűlés mentelmi,…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.06 16:07:11
@csak egy néző: A papírt eltette és a keret üvegére ráírta: Viktor.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.06 16:46:08
@csak egy néző: Miket mondasz... a nemzeti vezér meg a mocskos amerikai multi?? :D
Szakad a forint, aggasztó a helyzet? Szerencsére a kormány a helyén van, és nem habozik jelentős intézkedéseket meghozni!A "Jó Állam" végletekig leegyszerűsített, ügyfél és környezetbarát bürokráciája nem fenyegetheti a Miniszterelnök úr szívének olyan kedves programot!…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.02.02 21:03:32
@belgabela: A bolsik most vannak hatalmon. 2012 a GDP "növekedés" -1.7% volt. Tehát ha tavaly mondjuk +1.7% volt (nem volt) akkor vagyunk 0-án.
A fidesz nevű neohortista bolsevista agyhalott csürhénél, mocskosabb férgek még nem vezették ezt az országot.
infogr.am/Hogyan-maradtunk-le-a-visegradi-orszagoktol?src=web
Egyébként. Ezek a tények. A vélemény szabad.
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.29 11:52:57
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Büdös patkány a gazdád példaképe még egy osztrák tizedes faszát szopta.
nepszava.com/files/2012/05/hitler-es-horthy-qpr.jpg
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.29 12:01:57
@stoppos76: Like :D
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.30 07:48:07
@Meridian74: Csak szólok. A fajtádat MINDIG a gazdáid előtt akasztják. Én szóltam.
Mikor az ember a fétisként kezelt egykulcsos hatásait olvassa összefoglalva, akkor azért feltámad benne a demagóg populista, ha akarja, ha nem.  Egyik oldalon ott az egykulcsos pozitív hozadéka, a 400 milliárd amit zömmel a jómódúak és a családi adókedvezményt maradéktalanul…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.29 18:51:58
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Undorító dolog a nyalás. De minden szavaddal egyetértek.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.29 18:54:22
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Áprilisban valószínűleg vagy a kretén MSZP jelöltre szavazok, vagy rászarok a szavazólapra és úgy dobom a gyüjtőbe. Esetleg belefújom az orrom.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.29 19:01:30
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Úgy járok mint nagyapám. Ő kiment a fáterlandba dógozni, 1935-ben.
Mivel sváb volt az öreg belépett dolfi seregébe.
Addig zsidógyűlölő volt. Mozdok határában kapták el őket a ruszkik. Egy munkaszolgálatosnak köszönhette az életét.
Gyökeresen megváltozott a gondolkodása.
1992-ig én is nagy náci voltam. Aztán a nagyfater elkezdett mesélni.
A történet röviden:Zsigó Róbert, Baja polgármestere (és a Fidesz szóvivője), szerette volna, ha az ő jelöltje nyer az Ady Endre Városi Könyvtár és Művelődési Központ igazgatói posztjára kiírt pályázaton. Csakhogy a jelölt nem tudta teljesíteni az elvárt…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.29 17:50:38
@Szelid sunmalac: Jobb volt :) Napi szinten írta hogy ahogy a fidesz kerül hatalomra, Magyarország automatikusan kánaán lesz :D
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.29 17:51:23
@Conchobar: " Conchobar 2014.01.29. 17:49:16
@Vombatus Ursinus: "Ott van a posztban" - Melyik posztban, hol? "

Miért nem takarodsz már a picsába te gyökér?
Mint falat kenyér, úgy hiányzott már a jobbos médiának egy jófajta MSZP-s botrány. A szobordöntés meg a bajai videó is csúcsra volt járatva, így készüljünk fel a mindenre ... Ugyanezek az emberek akadtak ki teljesen Kövér László "köteles" beszédén, a szemét szocik…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.27 16:30:08
Varánusz A komcsik amnéziája 2014.01.25 15:29:12
Na, Feleim, azért nem volt, nincs és belátható időn belül nem is lesz lusztrációs törvény Magyarországon, mert a seggnyaló szekértolásra igény mindig van, a rendszerszolga komcsik meg ottsevótam memóriával bírnak. Ráadásul a szerencsétlen balfasz mintapéldánya azt is elhiszi,…..
Tegnap a hazai politikus-utánpótlás (ótejóég) ismét megmutatta mire képes, fantasztikus performanszt hoztak össze. Ezeket a béna akciókat tuti tanítják a balfaszpolitikus-képzőben. Történt, hogy az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Gyurcsány Ferenc portréját…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.25 15:31:27
@Kandeláber: "A Don-kanyarban miféle nyilasok voltak? " Mi mást várnék egy agyhalott jobbikostól.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.25 15:33:26
@Kandeláber:"A Nyilaskeresztes Párt (NYKP) egy magyarországi totalitárius, hungarista párt volt, Szálasi Ferenc harmadik pártja, mely ezen a néven 1939. március 15. és 1944. augusztus 24-e, majd a nyilas hatalomátvételt követően 1944. október 16-a és 1945. május 1-je között működött."
A Don kanyarban igen sok nyilas volt a Magyar Királyi Honvédség tagjai között, főleg a tiszti karban.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.25 15:40:50
@Kandeláber: "De karszalag nem volt rajtuk."
Tökéletesen megfogtad a lényeget.
Gyorsan átfutottam a ma megjelent heti politikai-gazdasági újságokat (a címlapokat összeszedte a 444), a legnagyobbat természetes a Demokrata gurította: Bencsik András vezércikk + Szakály "Veritas" Sándor interjú.Bencsik András az új amerikai nagykövet kinevezését kapcsolja összes…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.24 12:51:44
@Vidéki: Szevasz te mocskos kommunisták faszát szopó szarház, anyabaszó tetves fideszgeci!
Most hogy a kenyéradó gazdád a nagy antikommunista harcos (MUHAHA) kiment a KOMMUNISTÁKHOZ leszopni egy KGB!!! EZREDES!!! faszát, szóval mostantól ha komcsizni mersz te okádék patkány, minden alkalommal meg fogod kapni:
A MOCSKOS KURVA ANYÁDAT TE GERINCTELEN KOMMUNISTA PATKÁNY!
Egyébként miért jársz ide a rohadék komcsi fajtársaiddal rontani a levegőt?
Mondtam már hogy a kurva anyádat?
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.24 22:38:22
@Horizont: Bocsánat ha számodra sértő hogy a vidéki nikk néven írogató visszataszító véglény anyját szidom. Tudom hogy középkorú hölgy vagy.
Sajnos ezek az aljadék fideszférgek csak ebből értenek, próbálom türtőztetni magam azért :)

Azért valahol nem semmi hogy a 1989-ben "ruszkik haza"-t üvöltő csúti féreg eljutott 2014-ben addig hogy ruszkik gyertek vissza.
A művelt világ szépen beárazza a jobban teljesítő pöcegödröt:
"A MNB Euro deviza középárfolyama az előző napok összesített erősödését követően a mai napon tovább erősödött a forinttal szemben, és 0.70%-os emelkedéssel, 305.5800 Ft-os áron jegyezte a bank."
Pakssal kapcsolatban sok minden előkerült már, de szeretném pár szóban összefoglalni a lényeget. 3.000- 4.000 milliárd forintba kerül, ennek 80 %-a, vagyis 2.400 - 3.200 milliárd orosz hitel lesz.Az orosz hitel törlesztését 2023-ban kell elkezdeni, futamideje 30 év.2023-ban a most…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.20 17:04:03
@wallenberg8801: A fajtádnál kötelező a permanens vérlázító hazudozás ugye?
"A Magyar Nemzeti Bank tájékoztatása szerint 2010 végére a GDP 80,2 százalékára került a hazai államadósság. A negyedik negyedév végére 20 749 milliárd forintot tett ki."

"Az Államadósság Kezelő Központ legfrissebb adataiból az derül ki, hogy finoman szólva sem túl sikeres az államadósság elleni harc. A központi költségvetés bruttó adóssága ugyanis 22,238 milliárd forintra kúszott fel, ami az ÁKK statisztikái szerint az utóbbi évek legmagasabb száma.

Ez egyben azt is jelenti, hogy cirka 3 ezer milliárddal több az államadósság, mint amennyi a kormányváltáskor volt. Összehasonlításul: a magánnyugdíjpénztárak államosításával szintén háromezer milliárd forintnyi pénz került az államhoz. De úgy tűnik, sem az einstand, sem az egyre újabb sarcok nem hozták meg a várt eredményt."

Tehát miről ugatsz fideszgeci?
Varánusz 80 nap illúzió 2014.01.16 11:27:27
Megvan. Ehhez ami lett végül egy szimpla, egyszerű kijelentő mondat is több, mint elég. Ezért az összefogásért csak azok lelkesednek, akik hangos szóval a faszbúkon, blogkommentben és időnként rendezvényre eljárva kierőszakolták. Mostan aztán össze vannak fogva,…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.17 17:28:35
@Fabius: Kedves Fábiusz!
A vastagbőrösknek már megírtam fészbukon, neked akkor itt.
Kérlek fejezd be a csúti szar fikázását, baszogatását, csak és kizárólag pozitív (by büdöstahó kósa) és építő blogbejegyzéseket írj róla, a kormányáról és a pártjáról.

Biztosan tök nagy fless faszt rajzolni a szavazólapra, de sokkal tisztességesebb ha behúzod az ikszet a csúti szar helyi végbéltakarítójának a neve mellé.
Mert szinte biztosra veszem hogy te is tudod hogy az érvénytelen szavazat a csúti férget támogatja.
Elhiszem hogy epét hánysz gyúcsánytól, meg bajnaitól, meg mesterházitól is.
De talán elhiszed hogy VAGY MARAD A CSÚTI ROHADÉK, lézer janival, kósával, szijjassal, budi gyuszóval, papcsák ferkóval, zsiga marcelekkel és hasonló visszataszító véglényekkel VAGY MÁSRA SZAVAZOL!
Normális ember 2 pártra nem szavaz idén. A csúti patkány pártjára, és a szalonnáci faszfejekre.

Aki nem megy el szavazni az a csútit tartja a hatalomban, és a szavazás másnapjától elveszíti minden erkölcsi jogát hogy bírálja a NER parazitáit.

Szóval megértem hogy hányingerrel vegyes hasmenésed van a hármastól DE JELENLEG NINCS MÁS LEHETŐSÉG.

Vagy a csúti suttyó, vagy ezek.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.18 10:48:14
@Habakuk999: Egy kis utórezgés.
Jelenleg egy maffia uralja az országot, ez tény.
Sok mindent lehet mondani a magát demokratikusnak meg baloldalinak nevező emberkékre, de azt hogy maffiaként vezették volna az ország azt nem.
A legrosszabb mégis az hogy jelenleg mindenütt kis csúti szargalacsinok a kis főnökök.
1994.02.01- vel kezdtem dolgozni. Először 2001.11.30-án rúgtak ki, egy céges buli után, ahol némi alkohol hatása alatt részletesen kifejtettem a véleményem a csúti szarról.
Akkoriban gyorsan találtam új munkát, 2002.01.02-vel már ismét dolgoztam.
2010.12.23 csütörtök, céges összejövetel. Ezt mondtam egy kollégának: "Mondtam én hogy nem szabad kétharmadot adni ezeknek a narancsbolsiknak, a hiteltörlesztőm már a duplája bassza meg! Annyira rühellem ezt a mélynövésű kis faszfejet hogy csak na."
2011 januárjában fegyelmivel küldtek el, egy munkanap végén az őr ellenőrizte a táskámat, amiben egy 1GB DDR2 memória modult talált, amiről nem volt papírom hogy kivihetem.
Az az alkatrész akkor 6000 forintot ért, a fizetésem nettó 225.000 volt.......

Azóta több mint 2000!! CV-t küldtem ki, voltak kisebb be nem jelentett melóim, 3-5 hónap, de semmi komoly.
Jelenleg orbánia téli közrabszolgája vagyok. A múlt héten hazafelé bringázva, találkoztam egy volt osztálytársammal, ő öltönyben volt.
Mint kiderül ő a városi közrabszolgák legfőbb főnöke. Mondtam is neki gyorsan nem-e tudnak valami jobb állást adni. A válasz:
"Neked öregem? Te rajta vagy a listán, a szaros fészbuk oldalad tele van a vezért gyalázó beírásokkal. Addig örülj amíg ezt a fost csinálhatod, na szevasz."

Szóval igen nagy különbség van az "emútnyócév" meg a mostani élhetetlen pöcegödör között.
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.18 13:49:03
@Habakuk999: Hallani már hallottam olyat hogy valakit azért rúgtak ki mert szidta gyurcsányt vagy bajnait.
Bár ez olyan volt hogy ismerősöm ismerősének az ismerőse hallotta.
2002-2010 között igen cifrákat mondtam, a szocikról, szdsz-ről, sőt még a város szoci polgármesteréről is. Soha semmi atrocitás nem ért.
Ebből a két videóból nagyjából be is lehet lőni, milyen mezőnyből merítettek a szereplőválogatók. Már csak tíz nap, emberek. ..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.14 10:29:13
@Shopping: "követendő példa, hogyan keressek több milliót munka nélkül... "
Ez inkább a "nemzeti" "politikus" kategória, olyan zsiga marcell, budi gyuszi, meg lézer jankó színvonal.
Segítség, segítség, gyorsan siessenek, a kormánypárti csinovnyik szókészlet mentén reped!  Bár ÉdesViktor szerint szerencsétlen balfogás a Kerényi levél nyelvezete, ez nem tartja vissza a holdudvart a kerényizmus vírusszerű terjedésétől. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.12 15:26:30
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Olyan maffia még nem volt a világon, mint az Orbán-Simicska maffia, amely nem az állammal harcolva szerez üzleti részesedést, hanem az állam egészét foglalja el, egy egész ország teljes bevétele a magánvagyona, és az országot a “család” bevételei számára működteti. A szervezett bűnözés legmagasabb foka az Orbán-Simicska maffia, a kriminológia külön fejezete, amely maga adja a legfőbb ügyészt, a rendőrtiszteket pedig a maffiafőnök avatja. Akik azt gondolták, hogy a maffia megkíméli őket, ha barátságosak lesznek vele, ha beszállnak pénzzel a fociba, és működtetik Orbán maffiafőnök futball-szerencsejátékát, ha ott ülnek vele a lelátón a bunkókkal együtt köpködve a szotyolát, és megtarthatják azt, ami nekik van, tévedtek. A takarékszövetkezetek bekebelezése és az OTP ellen indított akció után mindenki láthatja, hogy nem így van. Itt nincs kegyelem, nincs osztozkodás, nincs hatalommegosztás. Ennek a maffiának minden kell, és nincs tekintettel senkire!...
Az Átlátszó összeszámolta, hogy hány forintot nyert el a tendereken a Közgép 2013-ban. 432 000 000 000 forintot dobta ki a számláló a végén, ezzel az anim giffel szeretnénk gratulálni a pártalanul eredményes évhez!432 milliárd ft / 365  nap1,18 milliárd ft / nap49,31…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.09 08:37:47
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Szevasz te utolsó mocskos anyabaszó fideszpatkány!
Ma már kiverted a gazdád képére?
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.09 09:35:46
@Conchobar: Igen tudom, nálatok ennyi fér bele -> "fideszes/nem-fideszes"
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.09 10:22:18
Egy kis durvulás:

"New York – Az elmúlt év legnagyobb politikai meglepetése a világpolitikában, hogy az Európai Unió első fasiszta államának vezetői még szabadlábon vannak. Az alkotmányos rend megdöntése és a kizárólagos hatalom birtoklása a magyar jogrendben életfogytiglannal fenyegetett államellenes bűncselekmény, Orbán Viktor fasiszta csürhéjét pedig ennek ellenére még nem tartóztatták le. Európa közepén jelenleg egy nemlétező állam működik, miután egy szervezett bűnözői csoport elfoglalta az országot és eltörölte az Alkotmányt. Magyarországnak még érvényes alkotmánya és legitim kormánya sincs. Az illegitim kormány által kiírt választás is illegitim, törvénytelen.

Európában jelenleg létezik egy ország, amelynek nincs alkotmánya, nincs kormánya, nincs legitim állama. Az egykori Magyar Köztársaság alakú sötét lyuk tátong Európa politikai térképén. Az ország élén jelenleg egy bűnszervezet áll, amelyet a katolikus egyházon kívül senki nem legitimált. A szervezett bűnözői csoport elfoglalta az ország stratégiai pontjait, megbénította a jogrendet és az ország ellenálló képességét. Orbán Viktor, a bűnszervezet vezetője demokratikus választáson jutott hatalomra, majd önhatalmúlag eltörölte az ország Alkotmányát, miután kétharmaddal eltörölte azt a szabályt, hogy az Alkotmányt csak háromnegyedes többséggel lehet megváltoztatni. Az Alkotmány és az alkotmányos rend megdöntése után megszűnt az Alkotmány által nyújtott legitimáció, Magyarországnak nincs legitim kormánya és nincs legitim Alkotmánya.

Orbán Viktor bűnös az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásában, a kizárólagos hatalom megszerzésében, befolyással való üzérkedés, hatalommal való visszaélés, korrupció, vesztegetés, lopás, hamis vád és más bűncselekmények elkövetésében. Tettestársai Kövér László, Áder János, Semjén Zsolt, Navracsics Tibor, Szájer József, Lázár János, Rogán Antal, Selmeczi Gabriella, Simicska Lajos, Polt Péter, Szijjártó Péter és mások.

A demokratikus világ közvéleménye érdeklődéssel várja, hogy a klerikálfasiszta és antiszemita ideológiával magát politikai pártnak álcázó bűnszervezet tagjait mikor veszik őrizetbe. A sajtóban és az egykori államhatalmi szerveknél dolgozó bűntársak büntetőjogi felelőssége az alkotmányos rend helyreállítása után létrejövő független magyar igazságszolgáltatás feladata lesz.

A bűnszervezet tagjainak vagyonát és bankszámláit le kell foglalni és a magyar népnek vissza kell adni. Amikor ez megtörténik, akkor Lázár János pont annyit fog érni, mint amije lesz."
Van ugye ez az Orbán Viktor által a rezsiharcosoknak írt levél, melyben közli, hogy ezután "Magyar Csapat" néven futnak majd neki a közműszámlák elleni harcnak (egyébként Angela Merkel pártjának is van csapata, annak Team Deutschland a neve). Az egy dolog, hogy a Magyar Csapat…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.09 08:27:14
"Erzsébet Pálinkás Nekünk ma jött meg a csekk, és rajta az egész évi csökkenés eredménye: 200.- Ft hijján 30.000.- Ft. Hurráááááááá! KÖSZÖNÖM FIDESZ! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!"
Ez sírnivalóan gyönyörű. Havi 2483 forint megtakarítás, ennyibe került a fidesznek egy szavazó.

Más.
1995 óta dolgozom, eddig 2x vágtak ki a munkahelyemről. Először 2002 kora tavaszán, amikor egy céges bulin azt mondtam hogy el kell zavarni a csúti patkány kormányát mert visszataszító pofátlan módon lopnak. Akkor szegeden dolgoztam, a városnak akkor fidesznyik polgármestere volt, én egy iskolában voltam rendszergazda. 1995 óta dolgoztam ott, a Tocsik ügy kirobbanáskor mindennek lehordtam a Horn kormányt, 1998-ig szegednek szoci polgármestere volt, nem vágtak ki. 1998-ban a fideszre szavaztam.
2002 júniusában találtam új munkahelyet, ahol 2011.01.05-ig dolgoztam, kirúgásomat az év záró céges bulin elhangzott véleményem okozta, melyben némi ital hatása alatt részletesen fejtettem ki gondolataimat a csúti patkányról és kormányáról.
Annyi fejlődés volt a dologban hogy akkor fegyelmivel akartak kirúgni, szerencsémre 9 éve alatt nekem is voltak adu ászaim, így közös megegyezés lett a vége. A cégnél 2010 tavaszán természetesen teljes vezetőváltás volt.
2012 óta nem találok állást, tegnap ünnepeltem a 1200. CV elküldését. Jelenleg orbánia téli közrabszolga programjában veszek részt. Nagyon tanulságos.
Kerényi Imre - nem túlzás nagy szavakat használni - de az Év Levelét kiküldte legalább száz jobboldali értelmiséginek, újságírónak, politikusnak, de egyikük sem gondolt arra, hogy ennek hírértéke lenne, és a nyilvánosságra tartozna, hogy állami pénzen valami elképesztő…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2014.01.09 07:50:56
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Szevasz te szarházi mocskos anyabaszó fideszpatkány!
Gondolom tisztában vagy vele hogy a hozzád hasonló élősködő férgeket sokkal jobban éri a népharag mint a gazdáidat.
Egyébként elég szar lesz nektek tavasszal, hiába a csúcsra járatott sikerpropaganda, a VALÓSÁG brutálisan köszöntötte az újévet.
Csak ebben a fideszfészekben 350 munkahely SZŰNT MEG január elsejével.
Szerinted te szarzabáló génhulladék, azok a szerencsétlenek a csúti szarra fognak szavazni ugye??
Hatodikán 70 új közrabszolgát állítottak csatasorba ott ahol én is "dolgozom". A fidesz népszerűsége náluk is 0%.
Egyébként meg a kurva anyádat.
Szegény Lőrincet az ág is húzza. Nem elég, hogy a Jére tesók miatt már szájára vette az ország a trafikmutyikor, most a Tápió vidék hangos a szarhúgy munkát végeztek, haverek kiabálástól. A Nemzeti Fővállalkozó meg mit tehet ilyenkor? Szakítson meg barátságokat…..
Az Index lehozta a legújabb Tarlós-Vitézy levelet, hiába, nagy levelezőpajtások ők ketten. Ebben Tarlós tök őszintén megírja Vitézynek, hogy kurvára nem érti a a leveleket, beszámolókat, amiket Vitézy ír neki, így legyen szíves redukálja le a mondanivalóját, sőt, előbb a…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2013.12.27 12:50:12
@BPO654: "Hogy hazánk a Szeretet földje legyen!"
A karácsonyi kommentekből valóban ez látszott.
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2013.12.26 15:08:08
@Chris74: A hozzád hasonló rühes kutyákat, disznószaros lapáttal szoktam agyonverni.
Varánusz Boldog bejglikómát! 2013.12.24 05:30:00
Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( 2013.12.24 10:44:49
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Áldott karácsonyt! Összefogást és feltétel nélküli szeretet!
www.youtube.com/watch?v=FWAekbh0J9U