Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiborkaba

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bandesz76 apokaliptikus szopóörvénybe került, amikor éppen két héttel Casco-évfordulója után ellopták Opeljét. A Groupama ugyanis úgy gondolta, addig nem adja ki bonuszigazolását, amíg nem rendezte az ellopott autója felmondott szerződésének hátralévő 11,5 havi díját.…..
tiborkaba 2009.06.18 14:43:04
@noszty: A DAS már nem ilyen. Régen ilyen volt, de már nem. Most jogvédelem biztosító, a legalapabb konstrukciójuk éves díja kb 40ezer.

Mondjuk azt megnézném milyen, ha az ellenfél is DAS-os.

Mondjuk érdekes világ ez, ahol kötelességem adót fizetni (nem is keveset), de a jogaim érvényesítéséért külön fizessek meg valakit.
tiborkaba 2009.06.18 14:46:45
@fülesbagoly: Igen, az. De el lehet innen menni. Megmondák. Mondjuk megnézném, mi lenne, ha egy szép napon az összes adófizető, akiről a 100. bőrt i lenyúzták, meg keresztbe szopatták, felkerekedne, és elmenne. Mit kezdenének az itt maradó adócsaló, ügyeskedő bandával. Fúú, de röhögnék.

Azér jó lenne már tudni, hogy ki van kiért...
tiborkaba 2009.06.18 14:39:46
@fülesbagoly: Elvileg annyit kellene kapnod, amiből egy hasonló típusú, korú, felszereltségű, futásteljesítményű
tudnál venni. Pláne azért, mert ha pl hitelre veszed, akkor a casco rád van erőltetve.
De a tapasztalatok sajnos nem ezt mutatják. Együttérzek, nagy veszteség ez sajnos.
Heni a világ legboldogabb embere lehetett akkor, amikor nem olyan rég megszületett a kisfia. Aztán rájött, hogy a teleparkolt járdákon lehetetlen babakocsival közlekedni, ami miatt az úttestre kényszerül. Ez pedig egyáltalán nem veszélytelen, elég csak elolvasni pár korábbi posztot…..
A tapasztalatok szerint a kerékpárbalesetek felelősei szinte kizárólag a személygépjárművek és teherautók vezetői, akik nem figyelnek kellően a kanyarodás során - állítja a területen jártas ügyvédünk. Nagy Péter szerint az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban keresték meg…..
tiborkaba 2009.05.11 15:27:07
@Kuku: Igazad van, de nem ennyire fehér és fekete a helyzet.

A megoldás az, ha kölcsönösen figyelünk egymásra. Nem elég annak tudatában közlekedni, hogy védett úton vagyunk. Sem gyalog, sem, biciklivel, sem robogóval, sem autóval, sem kamazzal. Ha biciklizek, és látom, hogy a dömper kanyarodni készül, igenis lassítok, megállok, mégha nekem is van elsőbbségem, mint ahogy autóval is ezt tenném. Azért, mert tudom, hogy esetleg nem lát engem. Mert amikor autózok, és megnézem, hogy jön-e bicajos, eszembe jut, hogy ha most elbambulnék, milyen könnyű lenne elütni valakit. És amikor bicajozok, akkor ez eszembe jut. És féltem a tyúkszaros életemet.

Mert igenis, amikor bicajon ülök, egy kis puhatestű pondró vagyok, és baszhatom, ha nem adják meg az elsőbbséget. Tolószékből faszán lobogtathatom a papírt, hogy nekem volt igazam.

Szóval figyeljünk EGYMÁSRA.
tiborkaba 2009.05.11 15:30:42
@PTibor: Ismerős, csak a gyerek alatt volt kis bicikli.
tiborkaba 2009.05.11 15:57:55
@Perillustris: Valóban igazad van, hogy körültekintő tervezéssel nagyban javítani lehetne a helyzetet, amire szükség is van, mert az emberek jó része birka, és nem lehet arra számítani, hogy körültekintően viselkednek.

De azért mi is hozzátehetnénk a magunkét, az is hozna valamit.

Én pl meg szoktam nézni, hogy a jobbkezest megadják-e, még kocsival is, mert nem nagyértékű ugyan, de javítani drága lenne.

És mert engem arra tanítottak, hogy az elsőbbséggel kitörölhetem, ha még van kezem.
A 19 éves Daniel Rothero-t kilenc hónap börtönbüntetésre ítéltek, amiért részese volt a csoportosan elkövetett rongálásnak, melynek eredménye 100 000 angol font kár volt a surrey-i, hampshire-i, berkshire-i, dorseti, buckinghamshire-i, és dél-londoni vasútvonalakon 2006 januárja,…..
Idióta kacatok Bicska bicikli 2009.02.15 18:58:00
Svájcban mindent a bicska módjára össze akarnak hajtogatni, most a bicikli került sorra, de már kísérleteznek az összehajtható tehénen is. Nem olcsó mulatság, 2300 dollár. Swissbike ..
Graffititől zeng a sajtó Ausztráliában, miután a héten a Új-Dél-Wales-i a bíróság 3 hónap letöltendő börtönbüntetést szabott ki tagelésért. Ez önmagában még nem lenne olyan érdekes, de ami különlegessé, és elgondolkodtatóvá (legalábbis egyeseknek) teszi az esetet, az…..
tiborkaba 2009.02.05 09:44:24
Aki tag-el, annak kicsi a pöcse. A firkáló kis pondrók nem képviselnek semmit, max a végtelen sötétséget, ami a fejükben van. Szerintem az abc-ből is csak azt a 2-3 betűt ismerik.

Aki elhagyott gyárfalakra, betonkerítésre fest nézhető alkotást az teljesen más tészta. Szerintem gusztustalan filccel összefirkálni a járműveket, falakat, hirdetőket, stb, de mindig megálltam bicajozás közben megnézni a Filatorigát hév megálló közelében a betonfalat, ahol tök jó rajzok voltak.

A börtön valóban nem megoldás, de pl kaphatna egy vödör hideg vizet, hogy sikálgassa csak a koszát lefele.

Vajon az ilyen pöcsök belegondoltak már abba, hogy mit érezhet az a néhány nyugdíjas, aki éveken át kuporgatott, hogy lefestesse a házfalat az utcafronton, és 2 nap után azt látja, hogy valami idióta barom ákombákom betükkel ráfújta, hogy "budapesti láthatatlanok"?

Minden tagelő faszkalapnak jusson eszébe, hogy mit érezne, ha valamely számára kedves vagy nehéz munkával megszerzett tárgyát összerondítaná valami hasonszőrű barom.

A 3 hónapot nem úgy kell értelmezni drága barátaim, hogy húúú de súlyos büntetés, ennyit egy tag-ért, hanem úgy, hogy ha legközelebb emeli a filcet, hogy akkor most majd ő is, akkor jusson eszébe, hogy bazze ezért 3 hónap kóter jár, megéri nekem felfirkálni ezért?

Az a baj, hogy ebben az országban a bűn valahogy elfogadott dolog minden szinten, de a büntetés mértéke miatt mindenki hőbörög.
Mókusélet ugyan sztorija végén úgy érzi nincs tanulság, mégis sokat mondó kis történettel állunk szemben. Hogy miért is? Olvassátok! A Fiumei úton haladtam az Orczy felé - tudom, sikeres nem lehetek, ha erre járok. Aki ismeri a környéket, az tudja, hogy a Kőbányaihoz érve egy…..
Jim Henson világát nem lehetett nem szeretni, egy rakás idióta báb, akikhez minden világsztár ellátogat, az átkosban ennél jobb csemege nem kellett szombat estére. A Muppet Show sztorija viszonylag ismert. Jim Henson '69-től a Sesame Streetet csinálta, ami ugye gyerekműsor volt, de ő…..
Ha van embercsoport, amely a jóérzésű állampolgárokból is belezési-csonkolási vágyakat vált ki instant módon, az a kerekbilincses brigád. No és mit érez az ember, ha ez a banda még szemérmetlen leplezetlenséggel csal is? Pont azt, amit levélírónk, tudod te azt jól!, aki…..