Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Böff

94 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hobbim ez nekem, de sajnos bejön az ablakon. A fahangú, plázahaknis gyerek meg van sértődve egy valódi zenekarra, mert utóbbit jelölték Az év hazai felfedezettje díjra, míg őt nem.Azt most ne firtassuk, hogy hogy a faszba' várja el egy, a magyar könnyűzenét  évek óta…..
Miután egyike lettem annak a piszkos százezernek, aki nem hisz a szenátorasszonynak, utólag érdemes átgondolni az eredmények láttán a döntést.A hazai korfát ismerem, annak alulról jövő progresszív etnikai összetételét is :) A minimálbéres vállalkozók országában a nem-multi…..
Majdnem elsiklott a figyelmünk a múlt hét legfaszább írása felett, de szerencsére egyik olvasónk jelezte nekünk, hogy a Magyar Hírlapban már megint a blogokkal foglalkoznak. Szombaton jelent meg Huth Gergely publicisztikája, és mivel mi is meg vagyunk említve, kénytelen leszek…..
Böff Evangéliuma Te jó Isten... 2011.01.23 19:24:00
A legtöbb ember, ha meghallja azt, hogy KDNP, legyint.A felsőoktatást hagyjuk ugye, amilyen minőséget állít elő, ez igaz a doktori címek megszerzésére is.Hogy kiből lehet manapság parlamenti képviselő, az szintén nem ér többet egy legyintés szintjénél. E három tényezőt…..
Nem volt elég, hogy az adóbevallásra találták ki ezt a söralátét jelzőt, (amely majd akkor lesz, ha megvalósul a +1 millió munkahely), mostmár Mr. Fellegi is elkezdte ezt mondogatni, mintha ez annyira fontos lenne.Egyszerűbb intézményrendszer, gyorsabb pénzhez jutás, kevesebb…..
Böff Evangéliuma Normális? 2011.01.13 20:19:00
Mai Expressz hirdetés.Az újság szerint Normál hirdetés. Normál állást szeretne valaki, normál jutalmazással :) Biztos a közigálláson nem talált megfelelőt, vagy ahová nem kell protekció.De valahol azért szánalmas hogy valaki már így ad fel hirdetést, non plus ultra lenne, ha…..
A Battlestar Galactica második utódsorozata, a Blood and Chrome készítői nekiláttak a három főszereplő kiválasztásának. A BSG eseményei előtt játszódó sorozat története az első ember-Cylon-háború tizedik évéről szól majd, főszereplője William Adama pilóta lesz, akit a…..
törökgáborelemez 309. Zsákutca 2011.01.04 18:01:00
Bár úgy tűnik, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán tartja magát a „naésakkormivan” irányhoz, sorok között olvasva és háttérbeszélgetéseket folytatva nem olyan nehéz észrevenni, hogy a példátlan nemzetközi kritikák komoly hatást gyakorolnak a Fidesz több…..
Dopemantól SP-ig, Koczka Mátétól Kefírig mindenki ott zsezsgett, aki számít! Klikk! /viza/..
Böff 2010.12.30 18:10:47
hogyvolt VV4 - 4X09 2010.12.23 11:50:00
Nem elég, hogy Lilu méteres műszempillákkal és kékeslila sminkkel büntet, Gombika énekel, ajajj, erős kezdés. Olivér szerint Gombi hisztériás rohama sok volt, és érted, krokodilkönnyekkel bömbölni, hát férfiak vagyunk. Megjegyzem ananászt őrizgetni, ebből oltárt csinálni,…..
Böff Evangéliuma Tövig nyomva 2010.11.25 17:20:00
Lehetne mondani, hogy ezt beszoptuk, de ez már nem az orális szakasz, hanem már az a kifejlet, amikor még annyira nem mindegy, hogy a fasz melyik oldalán áll az ember.Jelen esetben 3 millió: ekkora tömegű gangbang-re a világon nem volt példa, ehhez képest a venezuelai minidiktátor…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Az index mai interjújában sok dologról kérdezte a frappáns nevű Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnökét. Többek között az internetes szabályozással kapcsolatban is, aminek kapcsán Szalai elmondta, hogy egyelőre nem tervezik a facebook megregulázását.…..
A színésznek a szemtanúk szerint nem volt túl jó kedve a kilencórás repülőút után, amikor a Ferihegyi reptér kisgépes termináljára érkezett, írja a Blikk. Bostonban fejezte be a napokban Moneyball című filmjét. Karján hozta a 2 éves ikerpárjukat, és autogramot nem adott (ezt…..
Böff Evangéliuma Szezonkeringő 2010.08.13 15:29:31
A szokásos hazai szarkavarás újra elindult a fociközvetítések körül.Az hogy a bohócliga egy nagy bundabolt, azt eddig lehetett sejteni, de most hátha végleg borul a bili.Ehhez az egész simlizéshez méltó módon felzárkózott az európai bajnokságok közvetítése is már egy ideje,…..
Kedves barátaim,   Először is üdvözlet a napsütötte Bulgáriából, remélem odahaza minden rendben van, itt süt a nap és árvíz sincs, csak rakija, igaz az nem olyan finom mint a mi kisüstink, ráadásul nem is lehet itt legálisan főzni (azt hiszem).  Mi bezzeg…..
Lehet, hogy az én figyelmemet kerüli el, de a mese, mint műfaj gyakorlatilag teljesen eltűnt a TV-ből. Nyilván én is kinőttem abból a korból, amikor a médiafigyelés szokásaim csupán a Hoo-Hoo-Hoo Nagy Horgászra korlátozódtak. Bár badarságnak tartom, hogy a mese csak a gyerekeknek…..
Böff 2010.06.09 21:01:44
Böff Evangéliuma A csontbrigád 2010.06.06 22:34:00
A csontvázbizottság letette jelentését:Wazze ezek a csontvázakat is ellopták. Egy tésztaszűrő maradt a szekrényben összesen.Megállapíthatjuk, hogy sok apró lyuk van, de ezeket nem hozzuk nyilvánosságra. A dokumentumot iktatjuk és 50 évre titkosítjuk. Innentől a király…..
Böff Evangéliuma Túró Rudolfok 2010.06.05 13:39:00
Azt hiszem számos devizahiteles gondolja most azt a Szíjjártó-Kósa-stb megmondóemberekre, hogy nyalják meg a bal heréjüket.Nyilván van az a fizetés, amikor az ember leszarja, hogy épp valami hülyeséget mondva mekkorát zuhan a forint és röhögve kifizeti a havi törlesztőt a…..
Böff 2010.06.05 23:27:54
@endike: sokan vagyunk akinek nincs kamattámogatás a hitelén ergo nem a te adódból segítenek meg. Kérdés kit. Másrészt biztos vagyok benne hogy sokkal több adót fizettem eddig is, mint amit te a bizbasz rajzfilmjeid után fogsz befizetni - ha az sem épp valami közpénzből van fedezve, mint a pazarló állam egyik baromsága idehaza.
Böff Evangéliuma Kigolyózva 2010.05.13 16:44:00
Eddig se volt teljesen százas a maszop vezetősége, de innentől az ötvenes is álom a részükre, hacsak nem az életkort nézzük.Ilyen idióta balfaszkodást és régi elvtársias mutyizást, amelynek az eredménye öngól, szerintem a világ nem látott. Eredménye a Dzsobbik elnöki posztja…..
Böff Evangéliuma Szenzációs 2010.05.05 15:41:00
Nem tudok rá mit mondani, csak annyit hogy szenzációs.A baj az vele, hogy ismerve a hazai államigazgatási papírgyárak működését, simán el is lehet hinni.Akár hoax akár nem, Mancikákkal tele van a padlás.http://nol.hu/belfold/20100505-viagra_a_hivatalban És ha már hivatal. Volt…..