Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neo83

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AHawaii Five-0 új évadában egymásnak adják a kulcsot a LOST sztárjai: az évadnyitóban Desmond büntetett (szó szerint), most pedig a kedves melák Hurley a soros. Duuuuuude! ..
Alig egy éve jelent meg a Kiscsillag Néniket a bácsiknak! című albuma, de a zenekar máris új lemezen dolgozik. „Tavasszal, a dalíró próbákon született pár dalból nyáron felvettünk hármat, és az év folyamán egyenként jövünk ki velük. Ez a dal az első." – mondja Lovasi…..
A Trónok harca utóbbi három órájára senkinek nem lehet panasza, és ha jól sejtem, a követező háromra sem nagyon lesz majd, mert a nemzetközi helyzet, hogyismondjam, fokozódik, de kurvára. Ep. 8 Clip - Tyrion Walking With Bronn   Ep. 8 - Preview..
comment:com Terra Nova egy percben 2011.04.28 14:00:00
Ősszel jön Spielberg idei második sci-fi-sorozata, az első ugye a Falling Skies, ami a TNT.n debütál júniusban, ez meg a Terra Nova, az időutazós, dinoszauruszos sci-fi, ami egyre jobban hasonlít egy elcseszett B-filmre, de ne legyen igazam. ..
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
Neo83 2011.03.25 12:46:26
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
Nos, sejthető volt, hogy Charlie Sheen legutóbbi kilengését már nem nézi ölbe tett kézzel a CBS. A network egy hónapja már kilátásba helyezte, hogy ha Sheen nem változtat életmódján, kénytelenek lesznek lépéseket tenni - lehetőségeik nagyjából két dologban merülnek ki: vagy…..
Az Akadémia szabályzatába beletartozik, hogy a tagokat semmiképpen sem befolyásolhatják, hogy miképp döntsenek. Tavasszal Nicolas Chartier, A bombák földjén (The Hurt Locker) producere körlevélben kérte a tagokat arra, hogy az ő filmjére szavazzanak. Tettével komolyan…..
Filmdroid Exam előzetes 2010.06.20 15:27:47
Ha elhagyják a szobát, kiesnek a versenyből, ha megpróbálnak kapcsolatba lépni velem vagy a szobában tartózkodó őrrel távozniuk kell, ha a résztvevők valamelyike tönkretesze az előtte található papírját, akkor az illetőnek el kell hagynia a szobát. Egyetlen kérdésre kell…..
A dél-afrikai városokban mindenhol katonák és rendőrök vigyázzák a rendet. A vuvuzelák és a kamerák előtt örjöngő helyiek ellen ez persze mit sem ér. A hangulat Johannesburgban leírhatatlan, inkább megmutatjuk:    ..
Elég sokan lájkolják a csütörtöki Esti showdert, amiben Mónika és az ő utolsó show-ja volt, a youtube-os teljes verziót például már 24 ezren látták. A Bagi-Nacsa-Badár paródia elég jól sikerült, annak ellenére, hogy nem erre számítottam azután, hogy a Blikk szerint Mónika…..
comment:com A nap képe 2010.06.02 10:00:00
13. ..
Neo83 2010.06.02 10:19:07
Normális ördögűzős film nem nagyon készült mostanában, talán az utolsó igazán jó produkció a műfajon belül az Ördögűzés Emily Rose üdvéért a volt. A The Last Exorcism horrorban adott egy lány, akit megszállt a gonosz és egy olyan pap érkezik hozzá, aki már maga mögött…..
Neo83 2010.05.26 15:13:38
Ez most nem egy vicceskedő, hanem hóttkomoly poszt: a netről összeszedtük, mivel foglalkoznak vagy fognak a jövőben foglalkozni a sorozat színészei, illetve készítői - már akiről lehet tudni bármit is.  Daniel Dae Kim (Jin): a Hawaii Five-O-remake-ben kapott állandó szerepet,…..
A dysthymia.blog.hu gazdijától kaptuk a következő írást:A történet talán 6 éve játszódott. Elszántam magamat, hogy elmenjek egy „ESZO masszázst” ígérő lányhoz. Ő is teljes névvel hirdetett (és persze arccal - pixeles fejű lányokhoz elvből nem megyek), de mivel…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Van vajon valami jelentősége annak, hogy ki hová néz???  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/lost_s6/feed", "width":"490", "height":"330", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
FilmFelKeltés State of Play (2009) 2009.09.04 23:18:00
Egy sokat látott, megélt 6 részes bbc minisorozat, egy sok-sok plusz kilóval felvértezett Russell Crowe, egy-két rejtélyes haláleset, kíváncsiskodó újságírók, rengeteg információ és kérdőjel, azaz minden megvan kérem, ami egy jó kis feszült, izgalmas politikai thrillerhez…..
 Hosszú idő után, kérem szépen, ez az a film, amire aludni kell(ett) egyet. De nem azért, mert annyira fárasztónak találtam a két és félórás játékidőt, vagy nem azért, mert nem tudtam volna mit írni, hanem egyszerűen csak azért, mert annyira sok minden motoszkált a…..
Az ABC egy Lost: Untangled (Lost: kibogozva) című videóval kedveskedett a sorozat azon nézőnek, akiknek már fogalma sincs arról, hogy mi a jóisten haragja folyik a szigeten. A videó természetesen spoileres, ha valaki az AXN-en akarja követni az eseményeket, NE indítsa el. A…..
FilmFelKeltés The Express (2008) 2009.01.28 15:34:00
 Ha minden igaz és a szimatom nem csal, akkor semminek és senkinek nem kell bemutatni az amerikai focit. Azt a sportot, ami egyre nagyobb és szélesebb körben terjed el Európa szerte, azaz már nem csak Amerika ég ettől a soha nem múló láztól, hanem egyre többen és többen…..
FilmFelKeltés Defiance 2009.01.23 15:53:00
 TrailerAzt hiszem, egy időre elegem van a második világháborús filmekből - néhány napon belül megtudhatjátok, hogy miért -, és a nyitó (számomra nyitó) Defiance volt a leggyengébb alkotás... Igazából  minden ott van benne, aminek kell, de valahogy olyan…..