Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyirok

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az X-Akták a popkultúra egyik legnépszerűbb sorozata, amiről mindenki hallott már. A széria 11 évadot kapott összesen, ami 217 epizódot tett ki. Később olyan sorozatokon is tetten érhető volt a hatása, mint az Odaát vagy A rejtély. Nem utolsósorban, világszerte is ismertté tette a két…..
  A már említett Westend udvar mellett nyílt anno a kilencvenes évek egyik ikonikus szórakozóhelye, a Bahnhof. Ez volt a korszak talán legfurább helye és legcsodásabb találmánya, köszönhetően a két táncterének, amiből az egyik a rockzene kedvelőit, a másik az RnB kedvelőit, vagy  - ahogy mi, a…..
Mindannyian ismerjük azokat a rajzfilm szereplőket, akiktől kiráz a hideg. Egyszerűen utáljuk őket és a vesztüket kívánjuk. Ennek számtalan oka lehet: kapzsiság, önzőség, hatalomvágy vagy csak szimplán a belső gonoszság. Ideje volt már, hogy listába szedve lássuk őket, élen a legaljasabbal.  [Akik…..
nyirok 2021.02.03 16:15:07
@erol: Hát, igen a recept sokszor terítékre került. A gyalogjakukknak a szenvtelensége, volt talán az, ami a leginkább irritált.
Egyébként maga a rajzfilm egyszerűen zseniális, olyan kreatív energiákat mozgattak meg szerencsétlen farkas elpusztítására... :D

De valahogy az a madár... Gonosz. ;)
Hiába állapodott meg már korábban a legtöbb fontos részletben a műsorvezető és a csatorna, az Áll az alku című műsorban végül mégsem Gundel Takács Gábor nyitogatja majd a táskákat. Pedig magától értetődő választás lett volna, hogy a vetélkedőt korábban már sikerrel vezető Gundel Takács kapja a…..
Az M7-es autópályán történt a baleset tegnap este, három gépjármű ütközött. Ezek közül az egyikben (egy kisbuszban) a Sláger TV munkatársai utaztak, négyen közülük meg is sérültek. Hárman operatőrök voltak, a negyedik pedig VV Leó, azaz Nagy Zsolt, aki a Való Világ első harmadik szériájában tűnt fel…..
nyirok 2017.03.29 09:39:22
@Biriksz_Krokiksz!: Bizony, a Magyarországon világhírű Leó a Fishing&Hunting számára gyárt pecás filmeket.
Nem szimpi a srác, de remélem hamar felgyógyul.
Lesz a TV2-nek egy Ázsia Express című realityje, ami egy érdekes holland formátum magyarítása lesz, és az a lényege, hogy a párba sorolt szereplői hogy boldogulnak majd napi egy dollárból olyan országokban, mit mondjuk Laosz, Vietnam vagy Thaiföld. Az utazós-feladatmegoldós-kieséses reality…..
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
A Bors szellőztette meg iparági forrásokra és Istenes Bence új vlogjára alapozva, hogy az idei X-Faktort már nem a most éppen a Hagyjál főzni! című gasztroműsorban látható műsorvezetőre bízzák majd. Az ok prózai: Istenes és családja (Csobot Adél és kisfiuk) kiköltözött Kölnbe, ahol az…..
Az Entertainment Weekly közölte a Twin Peaks stábjának tagjairól készült legújabb stúdiófotókat. David Lynch kultuszsorozata az eredeti társszerzővel, Mark Frosttal készül, nemsokára folytatódik. A szereplők 25 év után térnek vissza, ez látszik is rajtuk. Sheryll Fenn egy kulisszavideóban azt…..
nyirok 2017.03.23 22:18:25
@furo80: az a negyed század torzította el őket.
nyirok 2017.03.23 22:39:56
@Tinman: már hogy lenne megnyújtva? csak az 1-es meg a 3-as? és a középső meg nem? aztán mi értelme lenne annak?
ibb.co/eJP20a
nyirok 2017.03.24 12:43:30
@exterminador: jogos! én csak leszedtema képeket és mivel gyanúsak voltak a széleken lévő részletek összeillesztettem őket.
Ide meg bepréselték a képeket, illetve biztos átméreteződtek valahogy a blogmotor által... Ehhez nem értek, kérem kapcsolja ki...
A kultsorozat rajongóinak piros betűs ünnep lesz az a nap, amikor a Fox feltámasztja a sorozatot, az biztos, még akkor is, ha David Duchovny jóelőre szólt, hogy 22-24 epizódra nem hajlandó. Az eredetileg 1993 és 2002 között, kilenc évadot megélt sorozat újrájáról a színész már…..
nyirok 2015.01.24 20:01:40
A Bors infói szerint a nagy átalakulás közepette a köztévénél elsunnyogták Fábry Sándor új szerződésének aláírását (pedig azt a rongyos 440 milliót csak ki lehetne gazdálkodni az évi 80 milliárdból, ugye), így jelenlegi állás szerint nem lesznek újabb humorbonbonok a…..
nyirok 2015.01.22 11:43:15
@KopaszMercis: Hagyjad már ezt az álsznob dumát. Csak Ámerika, meg menj el Vegasba...
Ha el mered vitatni Kőhalmi vagy Bödőcs érdemeit a hazai stand-up műfajában, akkor nem vagy ép.
nyirok 2015.01.24 19:52:42
@KopaszMercis: jogos. sznob. mindegy is. van magyar standup. kicsi, büdös, de van. a műfaji kereteken belül szigorúan értelmezve van. lehet, hogy a fellépők zöme nem üti meg a mércét - ezzel egyetértek.
viszont a múltkor említett két előadó valóban világszintű produkciót hoz.
Igenis jó a vasárnapi zárva tartás! Nem tudom megérteni a sok fanyalgót. Az a baj, hogy olyan kevés érv jut az ember eszébe, amikor meg akarja védeni, ezt a nagyszerű intézkedést. De nem baj, segítségére szeretnék segíteni nektek, így összegyűjtöttem egy csokorra valót, hogy…..
nyirok 2015.01.22 11:01:30
Emlékszünk Valkó László építészre? Bujtor István alakította Simó Sándor Szemüvegesek című filmjében 1969-ben, véletlenül épp az újpalotai lakótelep építésének kezdőévében. A filmbéli mérnök egy panelház tervezésén dolgozik, de jobbító szándékú ötletei rendre elbuknak a kollektíva konzervatív…..
nyirok 2015.01.19 11:42:55
A Television Critics Association rendezvényén a Showtime igazgatója, David Nevins mellé felsétált Kyle Maclachlan és azt mondta, hogy mintha neked egy istenverte jó kávéra lenne szükséged, és gondolom hirtelen mindenkinek kollektív orgazmusa volt, mert ez azt jelentette, hogy Cooper…..
nyirok 2015.01.13 11:48:23
Az előzetes híresztelésekre rácáfolva a CBS-nél készülő Supergirl főszerepére úgy tűnik nem kell tehetséges színésznő, elég csak ha akkora mellei vannak, mint VV Dórinak. Az idén 30 éves brit Gemma Atkinson fehérneműmodellből lett színésznő, már ha az ottani Barátok…..
nyirok 2015.01.05 10:02:07
 Blassius művész urunk pedig folytatja, mindannyiunk óriási örömére. Valójában Jutkát nosferato nemdohányzó posztja alapján raktuk össze, együttes erővel. Ma ugyanis a késő negyvenes-ötvenes-hatvanas éveikben járó nagyhangú, szabadszájú dohányos hölgyeket fogjuk…..
Végre történt valami a Boltban, Ahova Járok. Sorban álltam éppen a gyorskasszáknál, ahol 9 kassza van egy 3x3 soros négyszögbe rendezve, és egy ötvenes pár állt előttem. Valami furcsa volt rajtuk, de nem tudtam rájönni, hogy mi. Aztán amikor sorra kerültek, kiderült, hogy mi az.…..
nyirok 2014.09.19 22:37:39
@böIcsbagoly: hogy jönnek ide a ballibsik, te nagyonhülye? a szabály mindenkire vonatkozik felekezettől függetlenül.
mit szólnál mondjuk, ha egy szép napon épp sietnél, és egy félliteres bubis vízzel a magadfajta miatt 20 percet állnál a kasszánál, hm? akkor előjönne a szittya-virtus és lebarantázod a többi hozzád hasonló szabályszegő szittyát? vagy miafasz?
Kína egy szuperszónikus tengeralattjárót fejleszt, ami Sanghajból San Fransiscoba kevesebb, mint két óra alatt fog odaérni. A 4500 km/óra sebességgel haladó tengeralattjáró bejelentése szinte hihetetlen. A villámgyors utazást lehetővé tevő technológiát a Harbin Intézet…..
nyirok 2014.08.26 17:38:59
@teddybear01: Hibátlan komment, köszi!
A Star Wars-ban megoldották a fénysebességet is, a komputer kiszámolta az optimális pályát úgy, hogy a Falcon közben nem ütközött neki semminek. A kínaiak csak kikerülnek valahogy néhány fúrótornyot, hajót, bálnát... :) Mer' biztos!
„Nekem kéne a trónra ülnöm, mert én vagyok a Király!” - ezzel a béna szóviccel kezdte Király Viktor az HBO Trónok harca-celebsimogatóját az Allée bevásárlóközpontban, de mivel én imádom a béna szóvicceket, rögtön megalapozta a jó hangulatot az elsőre tényleg…..
nyirok 2014.03.28 21:44:49
@-Szűcs Gyula-: nagyon szépen összefoglaltad!
1994. március 1-én lépett fel utoljára a Nirvana. Nem így tervezték, de Kurt Cobain már ezen a müncheni koncertjén sem volt jól, így a másnapi bulit is törölték ugyanebben a városban. Hörghurutot és torokgyulladást diagnosztizáltak nála. Az európai körút folytatódott volna,…..
nyirok 2014.03.06 12:02:27
@ZorPrime: kemény vagy, mint a Megadeth!
A fent látható videóhoz Beyoncénak személyes története is van. Lényegében a Jay-Z-vel közös életének egyik pillanatát örökítették meg: az a nap, amikor a rapper megkérte az énekesnő kezét, pont Jay-Z születésnapjára esett. Ezért aztán Beyoncé elvitte a pasiját egy Crazy…..
nyirok 2014.02.27 14:59:28