Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hosszu arok

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a "jó hírt" küldözgetik egymásnak a szcientológusok:Louis Farrakhan tiszteletes az Iszlám Nemzetei (Nations of Islam) éves rendezvényén (Megváltók Napja 2011) 16.000-es gyülekezetnek beszélt arról, hogy megtalálta a szellemi szabadság elérésének módját, és…..
Van egy rossz hírem. A valódi pokol sokkal rosszabb annál, mint hogy a földi életünk során nehézségekkel kell megküzdenünk! És bizony tényleg létezik! Még csak nem is olyan mint a viccben, mely szerint a haverokkal és a családdal úgyis ott találkozunk, és majd lehet jól…..
hosszu arok 2011.03.06 14:18:40
Ne felejtsetek el nyilatkozni adótok második ("egyházi") 1%-áról (akár magatok készítitek az adóbevallást, akár a munkáltató teszi). Az idén egyetlen nem egyházi célra lehet felajánlani az adót (Nemzeti Tehetség program), ennek technikai száma: 1823.Ha nem nyilatkozol,…..
Szekuláris Figyelő Corpus delicti 2011.01.19 01:36:00
Az ír tévétársaság egy a Vatikén számára igen kellemetlen levél került. A Vatikán azzal szokott védekezni a gyermekek szexuális bántalmazására, illetve az ilyen esetek eltitkolásának vádja ellen, hogy sosem utasította a helyi egyházszervezetek a szexuális abúzus…..
Polaris Egy kis norvég 2010.12.01 06:30:00
(Ez a poszt most nem lesz annyira érdekes annak az egy-két olvasómnak, aki valami oknál fogva nem tud svédül – bocsánatot kérek mindenekelőtt Tőled, kedves Heni , ott a vadregényes Zielonkában * !)   Annyira végül is nem vészes az itteni dialektus. Az a legfeltűnőbb…..
hosszu arok 2010.12.28 20:25:30
Polaris Pedofilok és terroristák 2010.12.20 08:00:00
Ezt a posztot igazából svédül kellene írnom, hiszen leginkább az itteni vitához kapcsolódnak a gondolataim. Mint tudjátok, nemrég egy (szerintem egész rokonszenves arcú) srác öngyilkos terrorakciót kísérelt meg Stockholmban, amiből szerencsére csak az öngyilkosság jött neki…..
Nagy az isten állatkertje, alacsony a kerítés, és veszélyes állatok is laknak benne. Egy izraeli rabbi nemrég arra emlékeztetett, hogy a Tórára tiltja, hogy rendes zsidó arabnak eladja vagy bérbe adja ingatlanát. A szekuláris Izrael fejét fogta és tiltakozik, számos zsidó…..
„Először tegye magát népszerűtlenné, majd akkor komolyan lehet Önt venni.” (Konrad Adenauer)   A legutóbbi választási győzelem első évfordulója, közelgő pártkongresszus: ezekben a napokban nagy figyelem jut Németországban a Kereszténydemokrata Unióra. A CDU,…..
Jesus and Mo (Mahmud Ahmedinedzsád és Franco Frattini javaslatát megszívlelve) a relativizmus ellen harcol, de Mózes nem áll kötélnek:                                   - Szia,…..
  87 éves a török köztársaság, és ki tudja, lehet, hogy hamarosan átveszi a helyét a kicsit több mint egy hónapos Iszlám Együttműködés Rendszere. Az IER népszavazás útján jött létre, lényege a következő: Törökországban eddig az volt a helyzet, hogy a…..